אוף עוד יום אין גן !!!!!!!!!!!

שבי38

New member
אוף עוד יום אין גן !!!!!!!!!!!

היא יותר משבוע בבית יורד גשם אי אפשר לצאת , דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דינהלה1

New member
נקווה שזה כבר הסוף ויום א' תחזרו לשיגרה

אני הזמנתי בטלפון לאימא שלי קניות מהסופר במשלוח עד הבית כדי שלא תצטרך לצאת. היה יום אחד שהיא ממש לא הרגישה טוב בגלל הלחץ מהמצב. מבחינת מזג האוויר גם כאן במרכז לא משהוא. אם אתם רוצים להתאוורר אולי שווה לכם לעשות בשבת נסיעה קצרה למרכז? יש כמה מתחמי בילוי שפתוחים במרכז בשבת. על פי התחזית מזג האוויר אמור להיות מעונן חלקית עד בהיר. אז אולי שווה לכם להחליף קצת אווירה?

שבי38

New member
האוירה זו לא הבעיה

אנחנו יוצאים גם ככה מהבית , זה לא שאנחנו יושבים ומחכים לאזעקה, העיניין שהילדה צריכה שיגרה ולא פעילות לפי מה שאמא שלה שולפת באותו בוקר. אני מוכנה לשבת בבית עוד חודש אם אדע שזה הסוף, אבל במצב הנוכחי זו פשוט תיהיה הפוגה עד הטיל הבא. וזה מרגיז!!!! גם אם נחזור ביום ראשון ויהיה שקט , חופשת פסח מתחילה עוד שבוע וקצת , אז שיגרה לא תיהיה פה.

Navva

New member
מסכימה איתך, מזדהה,

לראש העיר שלנו יש את זכויות היוצרים על אם יש טילים אין לימודים.

ההזעקה של יום רביעי אחה"צ תפסה אותי במספרה. הדיעה בין האנשים היתה שאם ההזעקה היתה בזמן בי"ס היה בלאגן גדול.

למעלה