אוף...נשבר...

yaeli87

New member
אוף...נשבר...

יש לי את הבחור הזה בראש כבר 3 חודשים והוא לא רוצה לצאת משם... אני לא יודעת מה לעשות כבר... כבר היינו ביחד ואז הוא חזר לחברה שלו והוא כל הזמן מפלרטט איתי וכן מראה לי שהוא רוצה והוא גם יכול להיות קיצוני לצד השני וכזה תלכי ממני... אני מפחדת שאני אתאהב בו בסוף ואני לא רוצה את זה מה לעשות?!?!?

סתיו מם

New member
הי חמודה../images/Emo24.gif

נשמע שהוא לא ממש בעניין שלך, אחתר הוא היה איתך - לא?! אבל הוא עם חברה שלך והוא אפילו לא מספיק הגון כדי ומשדר לך מסרים כפולים. פויה! אני מציעה שתתפסי ממנו קצת מרחק. יש הרבה בחורים שווים, אז תתחילי להסתכל מסביב, לפתוח את הלב לעוד אפשרויות ובסוף - אני בטוחה שתמצאי מישהו שמגיע לך וטוב עבורך!

yaeli87

New member
תודה... אבל...

זה לא ממש עוזר לי להתרחק ממנו אני לא יכולה אנחנו ביחד בתיאטרון ואנחנו ביחד בהפקה שאנחנו מעלים ואנחנו צריכים להיות שם זוג וכן גם להתנשק בסוף (10 דברים שאני הכי שונאת אצלך...זה מה שאנחנו מעלים) בכל מקרה, הוא תקוע לי בראש והוא לא יוצא משם!! כבר מסוכות זה ככה אני שבורה כבר ... לא יודעת מה לעשות....

NTsAn

New member
אולי תנסי לדבר איתו.

ככה תדעי חד משמעית אם יש סיכוי ביניכם או לא - וככה גם תוכלי להחליט חד משמעית מה לעשות.

yaeli87

New member
כן היום אני אדע יותר...

יש לנו עוד 20 דקות חזרה לתיאטרון נראה מה יהיה

ODana

New member
חבל על הזמן../images/Emo88.gif

יש כל הרבה חתיכים בסביבה, לא חבל? אבל אני יודעת שעכשיו את בענין שלו
, ולא רואה אחרים ממטר... תשמעי לי, הדבר היחיד שנשאר לעשות זה להתייחס אליו הכי ברגיל, על סף הקרירות
, אל תגיבי לפלירטוטים שלו בכלל! "כאילו" את הכי לא בענין שלו אם גם זה לא עוזר, אז באמת חבל על הזמן (במשמעות המקורית) ותתחילי לפתוח ת'עיניים...

סתיו מם

New member
מה קורה יעלי?

איך היה בחזרה ומה קורה איתו? תעדכני אותנו, חמודה!

yaeli87

New member
אז ככה...

החזרה היתה מ-ו-ש-ל-מ-ת... חח כאילו פלירטוטים וכזה... ונגיעות פה נגיעות שם הוא שלח לי נשיקה באויר..חחח אבל היום אני נוראאאא רוצה לראות איזה סרט שיש ביס... ואני רוצה שיראה איתי ואני לא יודעת איך לשאול אותו....אוח...

למעלה