אוף, נמאס!

אוף, נמאס!

אני לא מצליחה לשמור על התפריט שקבעתי לעצמי יותר מיום אחד. צריכה לרדת עד סוף מרץ 5 קילו (לחתונה של אחותי) ולא מצליחה להחזיק מעמד. כבר הודעתי לבעלי לא להכניס הביתה עוגות ושוקולד - כי עם שאר האוכל אין לי בעיה - ואתמול הייתי חייבת לנסות להכין עוגיות שמרים שאמא שלי היתה מכינה. הן עוד לא התקררו וכבר אכלתי ארבע. הקפאתי את רובן אבל כל הזמן יש לי בראש שנשארו כמה עוגיות בארון לצריכה בימים הקרובים לבעלי והילדים ואני מתה לחסל אותן (וכמובן להוציא מהקפאה עוד כמה כדי שלא יורגש :). מסכנים, כולם במשפחה שלי כאלה "רבע עוף" ואני בכל זאת מחסלת להם את כל המתוקים בבית. השיא שלי - לקחתי מ"קופת החסכון" של הבת שלי כמה מטבעות שוקולד ברגע של קריז-שוקולד :)... מה יהיה הסוף איתי ועם הצורך האינסופי בשוקולד ועוגות?????????????? אז זהו, קבעתי לי תפריט מעולה ומהיום, בעזרתכן, אני חייבת להיצמד אליו: בוקר - כוס ברנפלקס וחלב עשר - יוגורט 0% שומן צהריים - חזה עוף (אפילו שניצל, הבעיה שלי היא לא עם אוכל, רק עם מתוקים) וסלט ירקות. אחה"צ - החטא של היום - קפה עם 4 לחם קל וריבת תות דיאט ערב - קוטג'+קופסאת טונה ואפשר גם ביצה במחבת טפלון + ירקות ברגעי משבר אפשר גם פרי באמצע היום, למרות שאני לא כל כך אוהבת פירות. (נראה תפריט "משמין" אבל אני גם מניקה הנקה מלאה אז מותר...). אסור - עוגות, עוגיות, שוקולדים!!!!!. נראה אם אצליח בעזרת הפורום לעמוד במשימה.

יעל י

New member
ברוכה הבאה

אני כ"כ מבינה אותך,מה זה מבינה אותך את פשוט תיארת אותי-ממש כך! קשה קשה קשה ולי יש להוריד50 ולא 5 אז תארי לך... מי נתן לך את התפריט? בגדול הוא נראה בסדר ומאוזן לדעתי הלא מלומדת. בהצלחה.

לילית462

New member
את יודעת שאומרים על שוקולד שהוא ממכר

יש הטוענים שאם תצליחי להמנע משוקולד לשבועיים שלושה, תגמלי ממנו ולא תחושי בצורך הנ"ל. גם לי בדרך כלל נורא קשה לשמור על תפריט. מה שעובד עבורי הוא גיוון ואפשרויות, שכשאני יודעת שאני יכולה לבחור אוזה, או זה, או זה - ואני לא כבולה למנה מסויימת עוזר לי לעבור את היום. ככה אני אוכלת ממה שאני יודעת שמותר לי מתוך הרשימה הגדולה שיש לי. ובכלל אני חושבת שהכי מתאים לי זה להתיחס לכל יום כאתגר בפני עצמו, היום לא הלך... מחר יום חדש

ההומאופת שלי אומר שצורך בשוקולד קשור ל"אמא"

הוא טוען שהצורך שלי בשוקולד נובע מאיזהשו ניתוק שהיה לי פעם בילדות/בגרות מאמא שלי. (נשמע די הגיוני בתור "ניצולת קיבוץ" בוגרת לינה משותפת :) ואגב - גם כשניסיתי להימנע משוקולד במשך שבועות - כשנפלתי, הנפילה היתה כואבת במיוחד. יכולתי לגמור פס ייצור שלם במפעל "עלית". בכל מקרה - היום אני מקפידה. לא נגעתי בשוקולד. טעמתי טיפה עוגיה אבל אני ממשיכה קדימה. תודה על העזרה.

למעלה