אוף נמאס!!

אוף נמאס!!../images/Emo46.gif

הפורום של "יהודה
י" באתר הרשמי של "
לחיי ה-
" נראה כמו שדה קרב: "תאכלו ת´לב פגשתי את יהודה 100 פעם ואני מדברת איתו כל יום בטלפון" "אז מה?אני חברה של חברה שלו אז הייתי אצלו בבית מלא פעמים ואני רואה אותו כמעט כל יום" הקימו פורום על יהודה כדי להחליף פרטים עליו ולעשות דיונים וסקרים וכו´אבל לא כדי לעשות תחרות מי דיברה איתו, הייתה אצלו, פגשה אותו הכי הרבה פעמים!!!(לפחות זאת דעתי)

ככה זה...

אוף.. כמה כבר עזבו את הפורום.. כבר נהיה פה נורא יבש אתם לא חושבים? אולי נעשה משהו מעניין? ומה קרה לסקר? נעלם פתאום... וראיתם את אפרת (חברה של יהודה) בגיא פינס? הסרט נשמע די מפגר.. אבל לפחות הראו אותו לשניה.. = )

casperit

New member
אמממממממ + ../images/Emo58.gif לסרט

הסרט נראה ע-נ-ק-י אני מתה לראות אותו, ויהודה "מת" בסוף, מעניין אם אני אתחבר לדמות שו בסרט, אני מניחה שכן, אוי זה נראה סרט ע-נ-ק-י אני מתה לראות אותו! ובקשר לקטע בפורום של יהודה.. נו אז? ילדות לא חכמות במיוחד... בלי להעליב. יעל

יווווווו ../images/Emo58.gif (נראה לי..

ג´אגר (הדמות שיהודה משחק) מת???? איך?? ומאיפה את יודעת אם לא ראית תסרט??

casperit

New member
חחח

אממ לא זוכרת ברייטינג או מעריב לנוער נראה לי שהשני. יעל

עדי18

New member
כן זה היה במעריב לנוער

וגם אני מתה לראות את הסרט...שמעתי שיש אותו בסינמטק...

ראיתם את השי הזה מהאתר הרשמי

של לחיי האהבה? יו ברגע הראשון ממש אמרתי:זה יהודה!!!!!!! אבל אח"כ שמסתכלים טוב, רואים שהם דומים רק בצבעים, בתסרוקת ובזיפים... חחחחחחחחחח........איך שחר כתב שמטרידים אותו(את שי)ברחוב כי חושבים שהוא יהודה...הוא לא עד כדי-כך דומה לו!

בקשר לשי....

השי הזה הוא אח של חברה טובה שלי... אני מכירה אותו ממש הרבה זמן.. והוא אכן כן דומה ליהודה.. בעיקרון אין מה להשוות כי אני מכירה את הבן אדם פנים מול פנים והוא דומה לו ומזכיר אותו ואפילו פעם הוא היה נראה לי ממש דומה.. אבל יהודה הרבה יותר חתיך... ודווקא בתמונה הזאת הוא לא משמ דומה לו יש לי תמונה שהוא יותר דומה לו...... יש להם משהו מזכיר בפה.. והם מעמידים אותם קוצים.. וזה נכון שמטרידים אותו... בנות דקםו לו על הדלת של המכונית וצעקו לו יהודה יהודה.. חחחח איזה מצחיק זה....

חחח איזה צחוקים הקטע עם המכונית....

וחוץ מהקטע של ההטרדות כיף לו כי אם הוא דומה ליהודה סימן שהוא חתיך וחמוד ומקסים ומהמם...בן כמה הוא?

למעלה