אוף נמאס לי

HANAZ

New member
אוף נמאס לי

מחר אני הולכת להבחן לתיאוריה (מבחן מס' 5 ) אני ממש לא מבינה מדוע לא הולך לי אנא עזרו לי

anna_nicole

New member
בהצלחה!

גם אני במצב כזה (אני ניגשת פעם שלישית) אז אין לי כ"כ מה לומר לך.. שיהיה בהצלחה ותעברי כבר!!!

העזרה היחידה שאני יכול להציע לך....

היא שאת צריכה לקבל כמה טיפים: 1)לא להילחץ!!!! גם אם את מבחינה בשאלה לא מובנת או קשה עלייך לא לחשוש מכך...יכול להיות שבהמשך את תיזכרי ותדעי אותה. 2)להגיד לעצמך שאת יודעת הכל-עידוד אישי שכזה. 3)לעבור כמה פעמים על החוברת שוב ושוב. 4)לעבור על נושאים שהכשילו אותך פעמים קודמות...ועל שאלות מכשילות! 5)להביא איתך בקבוק מים או משהו לשתות כדי להירגע בזמן המבחן. 6)לעבור על לוח התמרורים מספר פעמים. אצל 50 אחוז מהנשאלים שאלות על תמרורים מהווים כמעט 15 שאלות מהמבחן...נכון? 7)ללכת לישון מוקדם יום קודם ולקום מוקדם לקראת המבחן...כך שתוכלי להגיע מוקדם ולא יהיה לחץ בכניסה. 8)לא לצאת מהר מדי מחדר הבחינה. תנצלי את כל הזמן שיש לך!!!! לעולם אל תגידי לעצמך שזה סתם עוד מבחן שכזה ולא משנה מה יקרה... תישארי שם כמה זמן שאת רוצה ויכולה. 9)לעולם לא לעבור על נושא או שאלה מסויימת דקה לפני שאת נכנסת לחדר הבחינה. זה עלול להלחיץ אותך ולגרום לך לבלק אאוט... 10) אם יש לך משהו לא מובן בשאלות במבחן תפני בנימוס למשגיחים בחדר ותעירי את תשומת ליבם לכך. אז זהו........ בהצלחה!

ys100

New member
עוד כמה עצות...

תהיי בטוחה בעצמך!..גם אם את חושבת שאולי טעית אבל את חושבת שזו התשובה-תשאירי אותה.. אני אתמול עשיתי תיאוריה ראשונה והיו לי מלא שאלות שלא הייתי בטוח-פשוט סימנתי מה שחשבתי מההתחלה..ועברתי.. ואין מה לעשות- זה מבחן כמו כל מבחן והכי חשוב לתרגל המוווון... תעשי כמה שיותר שאלות גם מהספר וגם מהאינטרנט..זה עוזר.. וגם דברים שנראים לא חשובים-תלמדי...או לפחות תעברי עליהם כי זה בד"כ מה שמכשיל... ועוד משהו חשוב-תזכרי שיש בזה המון הגיון..כמעט בכל שאלה תמיד תהיה את התשובה שהיא הכי הגיונית- ויש בזה הגיון..בהכל..(אולי חוץ מהמנוע שבזה אי אפשר ממש לסמוך הרבה על ההגיון אבל זה מעט שאלות..) ו...בהצלחה..:)

משיייי

New member
גם אני מחר ניגשת לתאוריה אבל בפעם

הראשונה שלי לזמן האחרון ואני לחוצה כמו לא יודעת למה למרות שאני מרגישה שאת הרוב אני יודעת חרשתי כמו לא יודעת מה ואני עדיין לחוצה בכיתה י"א עשיתי מבחן גם והצלחתי אבל זה רק לשנתיים אז אכלתי אותה ועכשיו צריכה שוב

funnydog

New member
מזה מבין אותך

אני נכשלתי בראשונה וכבר ראיתי אין אני לא עובר את זה בחיים, לשניה למדתי מעולה ועברתי. הקטע של המבחן הזה שעם קצת מזל אפשר לעבור גם אם לא יודעים ומצד שני יש לפעמים מבחן קשה שקשה מאוד לעבור. לכן חלק מהאנשים חושבים שהמבחן קל (אלה שהיה להם מזל) ויש כאלה שלא. לעודד אותך, בתכלס משהו כמו 60 אחוז נכשלים (כך אמר לנו המורה בבית ספר). העצה שלי זה ללמוד טוב כל פרק ולעשות מבחנים לפי נושאים עד שאת יודעת כל נושא טוב ב-100%. אח"כ לפתור מבחנים שלמים של 30 שאלות עד שיש לך מקסימום 2-3 טעויות במבחן הכי הרבה. הכי מומלץ מהאתר של DRIVER2B שעובד לפי משרד הרישוי, כי בספר יש הרבה טעויות והשאלות לא כל כך דומות (לפעמים, חלק כן). והכי חשוב להיות רגועה במבחן ולקחת את הזמן. למרות שלפעמים תרגישי שאת לחוצה להגיש, תתעלמי: אין שום מגבלה של זמן במבחן. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה