אוף נמאס לי!!!

אוף נמאס לי!!!

כל חיי אני זוכרת את עצמי מנסה דיאטות עוברת מדיאטה לדיאטה מחזיקה מעמד קצת ואז נשברת אף פעם לא מצליחה עד הסוף... כל יום אני אומרת לעצמי "די מחר מתחילים דיאטה" ושוב נשברת... אני מכירה מלא אנשים שהיו יותר ממני והצליחו להרזות.. אבל אני תמיד תמיד נשברת.. כאילו שאין לי כוח רצון, כאילו שאני מצפה שהכל יבוא מעצמו שהכל ירד מעצמו... כולם אומרים את צעירה לך זה יותר קל וזה המשפט שאני הכי שונאת כי הם לא מבינים שזה לא קשור לגיל, והם לא מבינים שזה קשה... והם לא מבינים שנמאס לשמוע איזה חתיכה אני אהיה אם רק ארזה... הם לא מבינים שרק המחשבה על מספר הרב של הקילוגרמים שיש לי לרדת מייאשת אותי... וגורמת לי למחשבות של "עזבי אין סיכוי שתרדי כל כך הרבה" ניסיתי המון, דיאטנית, תוכניות הרזיה וסתם בעצמי... כלום לא מצליח לי... אוףףףףףף! אור הירח

sherry29

New member
אור הירח .../images/Emo29.gif יקירתי ...

מכירה את ההרגשה ... ומה שיש לי להגיד לך יקירתי שתתחילי לאהוב את עצמך ... ביום שתשלימי עם עצמך ותאהבי את עצמך כמו שאת .. תתחילי לחיות יותר טוב וגם האנשים מסביבך יקבלו אותך .. יאהבו אותך כמו שאת .. ועניין הקילוגרמים המיותרים ייעלמו ... ואת תרדי במשקל גם בלי להרגיש ... וזה אני אומרת לך מניסיון ... לקח לי הרבה זמן לקבל את עצמי ולאהוב איך שאני נראית .. אבל היום אני מרגישה נפלא עם עצמי ואפילו גם יורדת לי במשקל לאט .. בלי שום דיאטות רצחניות בלי לחצים מיותרים ..ובלי שארצה ... תתחילי לעבוד על עצמך את שווה את זה חמודה שלי .. ואת תתני לאף אחד להגיד לך אחרת ... שיהיה לך בהצלחה .. קבלי
ים ממני עם הרבה
ות... אוהבת שרי

כן אני מנסה...

אבל זה קצת קשה לפעמים
בקשר לאנשים אני מאמינה שהם רק רוצים בטובתי בסך הכל, כי הצקות ומילים לא יפות כבר שנים לא קיבלתי זה הפסיק מזמן.. קשה בחברה של היום שלרוב מלמדת שרזה זה יפה, וששמן זה חריג ולא יפה ללמוד לאהוב את עצמך כמו שאתה ... כי בחברה זה לא מתקבל ויש אנשים כמוני למשל שזה מפריע להם.. תודה שרי על תגובתך
אור הירח

ירח חברה שלי היקרה../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif

מי אמר שהכל קל בחיים? גם לי קשה עם השומנים שלי גם אני צועקת כל בוקר היום אני מתחילה בדיאטה קונה ירקות ונותנת להם לעמוד במקרר. הכי חשוב יקירה שבאמת תרצי זה יקרה. ואם תרצי אין זו אגדה. בכל אופן כבר אמרתי לך שאת מוזמנת תמיד לצלצל אלי ולספר לי את אשר על ליבך. אני חברה שלך ולא משנה אם את צעירה ממני בכמה ימים
אז קחי
ו
ושיהיה לך את הכל טוב שבעולם שלך אחותך הגדולה

AlteX

New member
את לא יודעת עד כמה אני מזדהה איתך..

גם אני שנים ניסיתי דיאטות כאלה ואחרות, בשום דבר לא הצלחתי להתמיד מספיק זמן. גם כל הזמן קיבלתי הערות מאנשים מסביבי בסגנון "זוכר את ההוא - הוא עשה דיאטה כזאת וכזאת והוריד X קילו - למה שלא תנסה?". כל הזמן הרגשתי שכל העולם ירזה לפני שאני אצליח וזה רק דיכה אותי והוריד לי את המוטיבציה. כל ההשוואה הזאת מול אחרים רק גרמה לי לייאוש ולקנאה - רגשות לא בריאים בכלל! ...עד שהחלטתי - אחת ולתמיד - אני זה אני! אני לא משווה את עצמי לאחרים. הם הצליחו לרזות - לבריאות ושיהיה להם רק טוב, זה לא אומר שאני חייב ללכת בדרך שלהם ולהראות כמוהם. טוב לי עם עצמי. טוב לי איך שאני. לי יש את הדרך שלי לחיות ולהנות מהחיים ולאהוב את עצמי ולהשקיע בעצמי. אני אוהב אוכל טוב ונהנה ממנו - ואני לא מתכוון לוותר עליו - לא יעזור בית דין! וכמו האוכל, אני הולך לעשות את כל הדברים שאני אוהב לעשות ולהנות מהם עד כמה שניתן! אני לא אנסה להילחם בעצמי יותר, לא אגרום לעצמי רגשות אשם בגלל אוכל או דברים אחרים שאני אוהב לעשות - פשוט הולך להנות מהחיים! וכשמישהו אומר לי "תשמע, שמעתי על בחור שניסה דיאטה/גלולה/שיטה/וכו´ חדשים והלציח להוריד המון - למה שלא תנסה?" אני (קודם כל משתדל לא להתעצבן, שזה עדיין קשה...) ואז נרגע ופשוט אומר "טוב לי ככה, איך שאני" ולפעמים מוסיף "לא כל האנשים אותו דבר, כל אחת ואחד הם אנשים מיוחדים במינם. אין צורך להשוות אותי לאחרים ולנסות לגרום לי להיות כמוהם." זהו. מזדהה עם כל מילה שלך, ירח חמודה, אל תתיחסי כשמנסים להשוות אותך לאחרים - כי אין אדם אחר כמוך ואת יחידה ומיוחדת - תמצאי את מה שטוב לך, תחיי את החיים איך שטוב לך, ואל תוותרי על עצמך... והעיקר - תאהבי את עצמך תמיד ובכל מצב! תזכרי שגם אנחנו כאן אוהבים אותך, כי יש רק
יחידה בשמיים שלנו..!
ו-
ותהיי חזקה... שלך, אלכס

טיאה 26

New member
אתה מפתיע אותי

נכון שאין לי מושג מי אתה ואני גם חדשה כאן, אבל ממה שהתרשמתי הבנתי שאתה אדם שאוהב את עצמו ואין לו בעיה עם המראה שלו. עכשיו כשאני קוראת שגם אתה היית בעבר במקום הזה של הייאוש והרצון לרזות אני כביכול מופתעת. מהודעות שראיתי, תמיד קינאתי ביכולת שלך לספר על האהבה שלך לאוכל ולתאר לנו איזה מאכלים אניני טעם ומפתים בדיוק אכלת. חשבתי לעצמי, כל הכבוד לבחור הזה שלא מתבייש בעצמו ואפילו מגדיל לעשות בכך שמשתף את כולנו בזה. טוב, האמת שיצא לי קצת ארוך ומבולבל ואפילו לי לא ברור מה הפואנטה כאן, אבל שיהיה. תמשיך לכתוב הודעות מקסימות ולאהוב את עצמך ואולי גם אנחנו (או לפות אני) נלמד משהו טוב ממך...

AlteX

New member
../images/Emo51.gif בהחלט אמשיך לכתוב...

הודעות כאלה. לא בדיוק הבנתי מה לא הבנת. אף פעם לא הייתי רזה, מאז שאני זוכר את עצמי. ונכון, בעבר, כפי שאמרתי, לא אהבתי את עצמי כ"כ ואכן הייתי במקום הנורא הזה של ייאוש, אבל זה היה בעבר... ההודעות שאני כותב כאן היום נובעות מכך ששיניתי את הגישה לחיים ולעצמי... תאמיני או לא - אנשים יכולים להשתנות - זה בהחלט אפשרי, ואני לא היחיד כאן שעשה את זה.
ולגבי ה-
ליד השם שלך... זה אומר שיש לך שם שמשי במיוחד...
סתם, סתם... פשוט זה אומר שזאת הודעה חדשה שעוד לא קראת (תסתכלי על המקרא בסוף העמוד...) בכל מקרה, שיהיה לך
. אני מקווה שבאמת גם את תוכלי עם הזמן לקבל ולאהוב את עצמך... וזאת אחת הסיבות שאני כאן - אם אני לא יכול לשנות את העולם, אז אולי לפחות אוכל לעזור קצת לכמה אנשים טובים שמרכיבים אותו...

טיאה 26

New member
ושוב הודעה מקסימה

מאיפה האופטימיות???? לא שמעת ששמן זה לא יפה, לא בריא, לא יפה... אני, מאז שהשמנתי, לא יכולה לסבול את זה, לא מצליחה לראות בזה אפילו טיפת טוב ובטח שלא מצליחה להיות אופטימית בקשר לזה. כשאני רואה שמנים אחרים, אני מרחמת עליהם בדיוק כמו שאני מרחמת על עצמי ואל יעזור כמה שאני אקרא את ההודעות המשפחתיות והמקסימות שלכם כאן. אני בכל זאת מתארחת כאן כי זה נחמד לשמוע שיש כאלה שאוהבים את עצמם ויש גם אחרים שאוהבים אותם, אבל אני משתייכת לקבוצה של השנאה העצמית והרצון בדיאטה מהרגע שאני קמה, עד השניה שאני הולכת לישון. ולמען האמת לא בא לי לקבל את עצמי ככה, אלא למצוא בי את הכוחות הנכונים לשנות ולעשות במקום לנסות ולהאמין לכולכם ששמן זה יפה... תודה על העדכון של השמש
אני עוד לא ממש פענחתי את כל הסודות של עולם הפורומים... וזהו.

AlteX

New member
שמעתי... אז?

זה אומר שאני צריך להאמין ל-/ב- כל מה שאני שומע? יפה זה כידוע בעיניי המתבונן. ולא בריא - כמעט אף אחד היום לא חי חיים בריאים, גם רזים וגם שמנים, ומבחינתי (וכאן אני עומד להגיד משהו שיזעזע חלק מהאנשים) - בריאות זה לא העיקר! בעצם כן, אבל בריאות נפשית. מה שהכי חשוב זה להיות מאושרים ובעלי שמחת חיים! ...וגם אם את מאוד רוצה לרזות, את לא צריכה לחכות עד שזה יקרה כדי להיות מאושרת. זאת הנקודה העיקרית שאת צריכה להבין. תאהבי את עצמך היום - לא מחר! תקבלי את עצמך כמו שאת היום - וגם כמו שתהיי מחר, אם תשתני! קודם כל שינוי פסיכולוגי וקבלה עצמית - רק אח"כ נסיונות להרזיה ושינויים אחרים יכולים להצליח. אם תאהבי את עצמך ולא תחשבי כל הזמן "איך ארזה?! מה יקרה אם לא ארזה?!", אז לא תפחדי מכשלון כי תדעי שהאושר שלך לא תלוי בהרזיה - וזהו סוד ההצלחה!

gal33

New member
חומד, ה- ../images/Emo25.gif היא על כל הדברים

המקסימים שרשמת. רק עם דבר אחד איני מסכימה. בלי בריאות, אין לך שום דבר. בריאות נפשית חסונה ככל שתהיה, היא מאוד עצובה כשהיא בתוך גוף לא בריא. בעיני, בריאות היא הדבר החשוב בראש ובראשונה. בריאות פיזית יחד עם בריאות נפשית. גל

סתם רעיון למחשבה... חשבת לעצמך

פעם שאולי בתוך תוכך את לא רוצה להיות רזה. אולי עצם העובדה שיש לך עודף משקל ו"חומות" סביבך יש להם מטרה עמוקה יותר שאולי את לא מודעת לה. תחשבי על זה..

לדעת לאהוב ולקבל...

איך אפשר לקבל את זה ככה ? איך אפשר לאהוב את מראה השומנים? הרי בשלב מסויים אם לא נעצור את עצמו אנחנו נגיע למצב שבו ההשמנה היא כבר מגעילה כאילו משש... אם לא נוריד ונוותר על מאכלים נשמין ונשמין וזה כבר בסוף יהיה חולני ... והעניין שבגללו זה כל כך קשה זה שמלמדים בחברה ששמן זה לא יפה, ואז מוצאים על שמנים סטיגמות.. שמן זה מגעיל, בגלל שהוא שמן מגיע לו פחות הוא צריך להתפשר, אפליות במקומות עבודה, מבטי עיניים ברחוב. ובמיוחד אני לא מבינה את ה"נשמות" האלו שמה שעושה להם טוב בחיים וגורם להם סיפוק זה לרדת על אחרים, פעם כל מילה קטנה שהיו אומרים לי הייתה מורידה לי את הביטחון העצמי היום אני כבר יותר חזקה.. ואני כבר לא כל כך נתקלת ב"ירידות" אבל אני יודעת שהן קיימות והרבה.. חבל שהחברה שלנו לא פועלת כדי ללמד שגם שמן הוא בן אדם ככל אחד אחר בעולם וההבדל היחיד הוא בחיצוניות.. תודה לכולם על התגובות, ואלכס הלוואי והיה לי את הכוח לקבל את עצמי כמו שלך יש ושוב תודה

gal33

New member
תסתכלי במראה , ותראי זוג עיניים

מביטות בך, ותגידי לי את איך את יכולה לשנוא את מה שאת רואה רק בגלל עוד צמיג שומן פחות צמיג שומן. מה את לא בן אדם כמו כל בן אדם אחר?? את אוהבת מישהו אחר פחות כי יש לו אף גדול, או כי יש לו שיער יבש, או כי יש לו רגליים עקומות, או כי יש לו שפתיים דקות, או כי הוא רזה מדי?? אם ענית כן לאחת השאלות, אז אכן אין סיבה שתאהבי את עצמך, אם ענית לא, אז מה ההבדל בינך לבין כל האחרים, העטיפה החיצונית?? זו סיבה לאהוב את עצמך פחות? אם היה לך צבע עור כשל סינים, גם היית אוהבת את עצמך פחות? אם היית נמוכה בעשרה ס"מ גם היית זכאית לפחות אהבה?? תחשבי על זה, גל

gal33

New member
זה אכן מאוד מאוד קשה, מכל הבחינות

פיזית ונפשית. הספרות הרפואית מדווחת על כשלון 95% מהדיאטות פר סה. כלומר, רק 5% מהאנשים שמפחיתים ממשקלם באמצעות דיאטה בלבד מצליחים להחזיק בהישג זה למשך של 5 שנים לפחות. כל היתר, מעלים במשקלם, ועל פי רוב מסיימים במשקל גבוה יותר מהמשקל ההתחלתי. אור ירח חביבתי, איני מחדשת, אני מצטרפת לשאר הדברים החכמים שנרשמו לך כאן, שקודם כל תתחילי את לאהוב את עצמך, משם יגיע הכוח לכל שינוי שתרצי לעשות בחייך, שקשור למשקל ושלא קשור. עד כמה שזה קשה, תנסי להיפטר מהמחשבות השליליות של "כלום לא מצליח לי", כי הן מחזקות את מעגל הכשל בו את נמצאת ומנציחות את המצב. את מסוגלת לכתוב פה דברים כאלה, סימן שיש לך הרבה כוחות פנימיים. תתחילי להאמין בעצמך ובמי שאת. זה לא יקרה בן יום, אך אם עובדים על זה, בסופו של דבר זה יקרה.
גל

גל..

בקשר לשאלותייך ברור שכל התשובות הן לא, אני לא מעריכה אדם לפי המראה החיצוני שלו. ואני מקווה שאצליח להשתנות.. תודה לכולם

אור ירח - כמה דברים לי אליך

היתי פעם ב"אכלני יתר אנונימיים" ושם לימדו שלא לרצות לרזות את כל הקילוגרמים ביחד, אלא להתייחס לכל קילו בנפרד, הורדתי אחד? יופי, הלאה, נמשיך. ודבר נוסף, מה שהרבה עושים בתהליכי דיאטה זה (למשל) להוריד את המתוקים, מה שקורה נוצר צורך נוראי לדבר הזה, אז הענין הוא לא להוריד כלום, אלא הכמות היא הקובעת, לאכול פחות מדבר זה או אחר. או אפילו להגיד לעצמך, פעם ביום אני אוכלת עוגה אחת, והשאר אוכל רגיל. דבר נוסף שדיאטות עושות זה לתת תפריט של 1300 קלוריות מקסימום, וזה לא מספיק לאדם ששוקל 100 קילו פחות או יותר, זה דיאטת רעב, ומה שקורה שמרגישים רע וחלשים, ושחור בעיניים וסחרחורת, והגוף שמרגיש מצוקה, מחזיק טוב טוב את השומנים ולא משחרר אף אחד מהם, אז גם לא רואים ירידה במשקל. בכל מקרה, אני מאוד מבינה אותך, זה קשה נורא נורא נורא ואיום - הדיאטות, הבגדים במידות מיוחדות, ההערות של האנשים והרבה דברים אחרים. אבל צריך להרים את הראש ולהגיד "זה אני וזה מה שיש", ו... חמודה, אנחנו פה איתך, חיבוק קבוצתי..... כולם !!!!!

ורד אלו מילים כדורבנות../images/Emo45.gif

אותי שכנעת מצויין אהבתי כל מילה ומילה שכתבת שולחת לך
ענקי שתהיה לך שבת מקסימה שלך

למעלה