אוף נמאס לי
.

אם הבנתי נכון את השאלות../images/Emo163.gif

באופן עקרוני האינסולין במשאבה הוא אינסולין קצר מועד (אנלוגי) כאשר המשאבה מטפטפת כל הזמן אינסולין רקע (בזאל) ולפני הארוחה נותנים תוספת אינסולין (בולוס) בכמות שמתאימה למספר הפחמימות. באינסולין המעורבב שאת מזריקה במזרק, גם אם לא תזריקי ישאר לך אינסולין בכמות קטנה בגוף עד שהוא יתפרק כולו (לא זוכרת תוך כמה זמן). לאקטרפיד לוקח שלוש שעות עד שהוא נעלם מן הגוף. ולאנלוגים המהירים שעתיים. מכיוון שאני עדיין מניקה אני משתמשת באקטרפיד ולא באנלוג המהיר (שעדיין לא נחקר מספיק כדי שיגידו שהוא בטוח להריון והנקה). למשאבה יש כמה מנגנוני הגנה - כשאחד מהם הוא שאם הצינורית בגוף שלך נסתמת ואינסולין לא מצליח להחדור היא מתחילה לצפצף (יש אפשרות גם לרטט -שלזה עברתי אח"כ אבל אם את לא שמה לב היא מתחילה שוב לצפצף). וכן המשכתי לאכול כי חלק מן האינסולין עבר וחלק לא. ונו היה כזה אוכל טוב, וכן אני ממש לא אחראית ומגיעה לי מכות - אני יודעת |איקון מבויש שהולך לעמוד בפינה|

לא -אני צריכה להוות דוגמא ומופת ../images/Emo8.gif

ולכן אלך לפינה והתבייש לי
. וסתם המלצה מה דעתך על להפסיק להיות אורחת ולהמציא לך איזה ניק קבוע שנוכל לזהות אותך ביתר קלות? את נמצאת בבית בן חברים ולא צריכה להיות על תקן אורחת.

shula30

New member
באותו הקשר

אחרי 3 ימים "מופלאים" עפ פרפרית שעבדה נפלא, הבוקר החלפתי פרפרית ומאז אני לא יורדת מה 200, בלי אוכל ועם 10 בולוסים. בעוד שעתיים בערך (0כמו שגלעד תיאר באופציה 1) אני בטח אגיע ל 25, אבל עד אז אפשר להשתגע!!!! יש משהו מאד דפוק בכל המערכת הזו!!!

הסתימה היא מן הסוג השני

האינסולין יוצא מן הצינורית של המשאבה ללא בעיה. לגבי ההתגבשות: זה מה שאמרה לי אחות הסוכרת- לאחר שהתלוננתי שהפרפרית נסתמת וכשאני מחדירה אליה את המחט, יוצא ממנה נין חומר גרגרי דמוי אבנית

כלים ? לא רעיון רע כול כך ../images/Emo6.gif

מה דעתך לנקות גם קצת אבק מהפנלים? |איקון עם מבטא פולני כבד|... אני מוכנה לותר לך הפעם
בתנאי שלפחות את ניק האורח תשמרי קבוע.. בהנחה ו- אני, שוב אני, ושוב..., שוב איתכם, ושוב אתכם, כולם זה את. אם לא קבלי את התנצלותי
וגם כוס
ו-
במקום עוגה כיאה לאורחת מכובדת בביתנו
.............

mickey15

New member
אוי...../images/Emo4.gif

אין לך מושג כמה פעמים זה קרה לי שהיה לי משאבה...זה היה הכי מעצבן! להתקע בלי פרפרית.....הכי הרבה זה קרה לי בבי"ס שהיה ספורט אז הפרפרית הייתה יוצאת לי והייתי צריכה להזעיק את אימי להביא לי פרפרית חדשה או שאם היא לא הייתה בבית פשוט הייתי משתחררת מוקדם (טוב פה הקטע שאתם אומרים: "נו אז מה את רוצה זה נחמד להשתחרר מוקדם, לא?!" ואז אני יגיד לכם: "זה נחמד אבל אז אני צריכה להשלים חומר ולפעמים היה נוצר מצב שלמרות שהשלמתי את החומר עדיין לא הבנתי....ואז קצת נתקעתי!")

אוף נמאס לי../images/Emo10.gif.

אתמול היינו באירוע משפחתי. התישבנו לשולחן ארוך עם מלא בני משפחה רחוקים שלא מודעים לעובדת מתיקותי-כאשר המשאבה התחילה לצפצף
בדיקה מהירה- הפרפרית שוב נסתמה
. כמובן שיש עמי גלוקוז וכדומה כציוד לשאת חירום אבל פרפרית? בד"כ יש איתי מזרק רגיל רזרבי, אבל כמובן שהחלפתי תיק לפני שיצאנו (למה מרפי תמיד עובד
). חזרתי הביתה עם 465 :-O אני לא זוכרת כזה ערך מאז.................. לא יודעת כמה שנים. כפי שכתבתי כאן לא מזמן הסוכנת של המינימד המליצה לי לשנות מקום החדרה (מה שלא עזר
), או לעבור לקוויק סט אבל משיחה שהיתה לי עם האחות במרפאה שלי, היא טענה שזה לא יעזור, אלא להפך וכי הסתימות הן כתוצאה מגבישי אינסולין. ואני צריכה להחליף לבקבוקי אינסולין מהצבה שונה (מייצור שונה, עם תאריך תפוגה שונה). בקיצור לכי תריבי עם הרוקח. טוב נלך תריב נראה אם זה יעזור.

לזר

New member
כל כך מצטער לשמוע מעשייה זו, בחיי..

שוש, באמת מזל נאחס, להיות באירוע "ערומה" מציוד חיוני. יכול לקרות לכל אחד. 465? גם לא טוב, ממש מקלקל לך את כל הממוצע לכמה ימים טובים....נאחס.!. אני יושב לי וחושב, מה היתי עושה? אינסולין מתגבש? בבל"ט וזמן התפוגה של האינסולין, בבל"ט. ואינסולין טרי לא מתגבש? שוש, יכול להיות שהסתימה לא בפרפרית? אולי "האינסטלציה"? אם אני בלי רזרבות, אני לא אוכל כלום, ממש כלום. רק זה יכול לסעע ולו מאט. רק שתייה וזהו. מאחל לך רק חגיגות משפחתיות "תקינות".

מה זאת אומרת "האינסטלציה"?

כמו שאמרתי הסוכנת של מינמד המליצה לעבור לקוויק סט וקיבלתי גם המלצות מאוד חמות ממשהו שמשתמש בכלל, באופן כללי על הקויק סט. אבל האחות של מרכז הסוכרת טענה שבעיית הסתימות רק יחמירו עם החלפה כזו. אוף אוף אוף ביום שבת החלפתי אחה"צ את הפרפרית היום אני כבר רואה מגמת עליה בערכים שבטח תרד ברגע שאני אחליף את הפרפרית. אבל כבר אחרי יומיים לא נראה לכם מוגזם?

לזר

New member
הכוונה היא הצנרת הפלסטית

שוש, בזהירות עם הכללות. לבדוק הכל.

למעלה