אוף.. נמאס לי כבר..

roaic

New member
ואגב...

אתה כותב: "להפסיק ללמוד? לא לעבוד (יש חוזה .. ) זאת פשוט תקופה כזאת.. אין מה לעשות עם זה" תסלח לי,אבל גישה כזו,היא גישה תבוסתנית. בן כמה אתה,מר בחור? אתה לא לוקח אחריות על הדברים שאתה בוחר לקחת?? כן כן...זה יישמע לך מאוד מוזר,איש יקר----אבל אני לא זוכר שהצמידו לך אקדח לרכה,בכדי שתחתום על "החוזה" הזה. או שתיקח את "העבודה הזו". אני גם לא זוכר שמישהו החליט בשבילך "ללכת ללמוד" ,בשנה זו או בשנה אחרת. את העיתוי,עד כמה שידוע לי...אתה בחרת. נכון? לא אני. לא אמא שלך ובטח לא החברים פה בפורום...או החברים שלך במציאות. אלה הבחירות שלך. מה זה"אין מה לעשות"? הכל נופל עליך מהשמיים? חשבת? החלטת? בחרת?---יפה מאוד--צא לדרך. מה זה המשפט הזה "אין מה לעשות"? בקיצור-כפי שאמרתי בתשובה הקודמת שלי----אתה חייב,כבר מאתמול,לעשות אצלך עבודה עצמית ורצינית. בהצלחה איש יקר

ס א ט י ן

New member
מה הקשר?

אתה לא צריך להפסיק ללמוד או להפסיק לעבוד כדי לעשות שינוי, אפילו קטן....אלא אם כן אתה לא אוהב את מה שאתה לומד ואז- כן- הייתי אומרת לך להפסיק ללמוד את מה שאתה לומד ולעשות מעבר למקצוע אחר. אתה אומר שכל הזמן אתה במסיבות והכל נראה לך כמו שוק בשר.... אז אולי תפסיק ללכת למסיבות אם אתה לא נהנה בהן?.... תיקח את עצמך בידיים, ותחליט שאתה עושה משהו עם עצמך... תכנס למסגרות חדשות- כמו חדר כושר למשל.... תקנה לעצמך כלב, תעשה לך שעה יומית שאתה עושה טיול נחמד בחוץ, תתחיל לשבת קצת יותר בבתי קפה, לך לים... לא יודעת....תעשה דברים... כי אתה מראה פה גישה מאד תבוסתנית...כאילו- אין מה לעשות, זה המצב. וזה לא נכון. תמיד אפשר לשנות את המצב. תבין- אלו החיים שלך. בנות אפשר למצוא בהרבה מקומות, יותר מ50% מהאוכלוסיה בעולם הן בנות. ואם במקומות שאתה הולך אליהם עכשיו אתה לא מצליח לפתח שיחה או להכיר מישהי בצורה שאתה רוצה אז תשנה כיוון...זה הכל.

catmike

New member
במקום לשבת פה ולבכות

תיקח איתך כמה חברים ואוהל ותלך ל``בומבמלה`` בעוד שבועיים.

catmike

New member
אח שלו, אם אנחנו לא נציל את עצמנו

אז אף אחד לא יציל אותנו. אני לא מופתע שבמועדונים לא מצאת כלום. תלך לדוגמה לקורסי יוגה או לריקודים זוגיים (כמו סלסה). יש עוד המון מקומות שבהם תמצא בחורות איכותיות.

ס א ט י ן

New member
גם במועדונים הוא יכול למצוא

בחורות איכותיות... הרי הן נמצאות בכל מקום....

catmike

New member
ועוד בקשר למה שכתבת

אתה אומר שבחורות אוהבות בחורים עם רכב יקר אבל אני חושב שהמשפט הזה שייך לבחורות די שטחיות. אם איזה שהוא פלצן בא למועדון עם רכב של אבא שלו, אני לא חושב שזה מוסיף לו כבוד. בקשר לגודל של איבר המין. כמה שאני יודע, כל הנקודות הרגישות בנרתיק של בחורה נמצאות בעומק של 8-10 ס``מ. בקשר לשרירים. לא כולנו נראים כמו דוגמנים אבל אם בא לך קצת לשפר הופעתך, תלך לחדר כושר, או תפסיק עם פיצות ושווארמות, או תסע לעבודה על אופניים במקום אוטובוס. שוב, לא חסר בחורות שטחיות אבל קיימות גם בחורות טובות ואתה תראה את זה אם תבלה בעוד מקוצות חוץ מ``שוק הבשר`` שדיברת עלו.

MERAUDER

New member
אולי תפתחו פה לשם שינוי שירשורון...

פנויים פנויות? לא פשוט?

dandan52

New member
נשמה...

אני הכרתי את החבר שלי מזה שלוש שנים במועדון מלא באלכוהול ...פוזות ...אלכוהול..זה לא המקום וזה לא הסצנה של המקום , זה האנשים הבחורה הזאת שרוקדת עם החברות שלה, ובאה להנות בשביל להנות ולא בשביל האוטו הכי יקר והז**ן הכי גדולואם תפנה אליה אולי יכול לצאת מזה משהו טוב כמו שלי יצא...
אם אין לך גישה לבנות בגילך ביום יום \עבודה מה יותר טוב ממועדון עמוס בנות תזרום אם הסצנה אחי , כשאתה תראה אותה אתה תדע..
אל תאבד תקווה

YANOSH123

New member
אתם מצחיקים..

כולם יוצאים פה מנקודת הנחה שהם הבינו הכל.. כולם מנתחים אותי (למרות שהשירשור הוא לא רק ספציפית עלי אלא על הרבה אנשים כמוני.. בנים ובנות). מי אמר שלא היו לי מערכות יחסים שהתחילו בברים/מועדונים? ומי אמר אני לא הולך לחדר כושר או לים או ל"וואטאוור" ? מי אמר שאני לא אוהב את העבודה שלי או את הלימודים שלי??? למה אתם מניחים דברים? .. רק אמרתי שיש לי מחויביות בחיים ומה לעשות שאין לי זמן או כסף לנסוע לפסטיבלים או חוגי קרמיקה כל שבוע. כמו שאני מניח ויודע שאנשים רבים בגיל שלי חיים. ו - roaic אם קצת הית טורח לקרא הית רואה שרשמתי שאני בן 22.. פרקתי קצת ממה שהיה לי על הלב. כן נמאס לי מכל הסצינת מועדונים/ברים הזאת שכל שבוע עובדת כמו מטחנת בשר אבל אחרי שבוע עבודה ולימודים מה אני אמור לעשות לא לצאת? לשבת בבית עם ספר? בסופו של דבר אין משהו אחר לעשות... אני פתוח להצעות (ובבקשה אל תגידו לי ללכת בשישי בערב לחוג יוגה - עם כל הכבוד ליוגה). :) catmike - מה שאמרתי על כך שכל הבחורות מחפשות את האוטו הכי יפה והז**ן הכי גדול נאמר בציניות וע"מ להעביר נקודה, הכוונה שלי היתה להתייחס לפוזה שהאנשים עוטים עליהם אין צורך להעביר לי רשמים על כמה ס"מ בחורות מרגישות או לא מרגישות. וכמו שכבר אמרתי.. אני בטוח שיש שם בחורות מקסימות ומדהימות.. ואני גם בטוח שרוב הבנות פה הן גם כאלה. ויום אחד אני גם אפגוש את האחת שתהיה מתאימה לי.. (היתה כבר אחת.. )

נ ט ע 9 1

New member
אוקיי..

מתחיל להיות טיפה יותר ברור.. נפרדת ממישהי לא מזמן ובגלל זה 'תעשיית הבשר' התחילה להמאס בקלות?.. וגם אני תומכת פה בכל הדיעות של השאר, שמי שרע לו עם משהו או שהוא פשוט מפסיקק עם המשהו הזה או שפשוט יפסיק להתלונן על זה(אני חוזרת על עצמי במקרה?.. חחחח סתםםם) לא שבאים ואומרים לך, חלאסס עם התלונות יאללה שב בשקט, פשוט בנאדם צריך לעשות מה שטוב לו מבפנים לא טוב לא, הוא משחרר, פשוט לא עושה את זה, ולא עושים משהו רק כי אין מה לעשות. פתרון לדוג' זהפשוט לעשות משהו אחר, אני למשל לא משתתפת בכל ה'תעשייה' הזולה הזו שרשמת, בדיוק מהסיבה שזה פשוט לא בשבילי, אז כמו שאני תמיד אומרת, במקום שלא טוב לך, תלךךך, וזה לא שלא בדקת, בדקת..!! הבנת לא מתאים לך חפש משהו אחר. ולא חייב למצוא את האחת במועדון, ממש לא.

שבור את המעגל

ינוש, הגיע זמן לשבור מעגל, לאתגר את עצמך, לחדש, לשבור הרגלים. נסה דברים חדשים, קצת פחות מסיבות ומועדונים, קצת יותר פעילויות אחרות. נסה דברים חדשים (אחרת איך תדע אם אתה אוהב או לא אוהב). בכל מקום יש בנות חמודות בדיוק כמו שבכל מקום יש בנות כמו שאתה נתקל בהן כשאתה יוצא למסיבות. צריך פשוט לשים לב אליהן ואולי לשדר ממסר התנהגותי קצת אחר (אדם משדר מסרים בהתנהגות שלו שגורמים לאנשים מסוג מסויים להימשך אליו. המסרים האלה, מבוססים על מה שאתה מרגיש וחושב על עצמך ועל מה שאתה מרגיש ברגע נתון כלפי הסביבה והמקום בו אתה נמצא). בהצלחה. רועי.

למעלה