אוף נו יבש פה

A t z a

New member
אוף נו יבש פה../images/Emo80.gif

אני מבטיחה לחזור שבוע הבא,אבל בינתיים תשאירו את המקום פעיל...לפחות קצת...נו תעשו טובה זה לא כיף לחזור לפה ולראות שכלום לא השתנה....שבוע הבא,מבטיחה..עם הפתעות חדשות שאני אמצא לפינת ההפתעות וכו'...בינתיים יש לי יותר מדי על הראש. קחו בינתיים סיכום סופ"ש,ותענו כמו ילדים טובים...נתראה.... שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך. שיר השבוע לא של איגי- Cristina Aguilera - The Right Man, Understand, Save Me From Myself, Slow Down Baby. סינרגיה - אשם, עוזב, את לא כאן, סינרגיה, כל הזבל עלייך, עד שהכל יגמר. משהו שעשה את השבוע- המ, השביתה הזאתי. משהו שהרס את השבוע- כלמיני. בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המפענחת <פרק אחרון
>. מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שומדבר. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לדנע והודקה.

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות ומסתובבים שיר השבוע לא של איגי- נימרוד שיקלר-סתום, עברי לידר-חורף, גלעד שגב-אחותי, בוטן מתוק בקרקס-את לא לבד... משהו שעשה את השבוע- הרגעים הקטנים שכן הצלחתי להיות שמחה משהו שהרס את השבוע- הכל
בילוי השבוע- החומוס של ג'ינג'י סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טלנובלה בע"מ מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור את הבגרות בספרות, לעבור את המבחן במתמטיקה, לעבור את השבוע הזה פשוט! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנע, ולכל מי שתומך בי בתקופה הזאת

שאריות הנפש מתגלות לאט

שיר השבוע של איגי- בעדינות שיר השבוע לא של איגי- אביב גפן-מטוסים משהו שעשה את השבוע- המממ... השביתה הייתה נחמדה
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- הממממ אווזי בראשלצ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- אוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ליומולדתתתתת שלייייי
תמונה שבא לשים- חחחחחחחח נרדמתי בשיעור מתמטיקה, חברתי צילמה אותי :O שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- צליל ורוני

ירדן88

New member
שבת שאלום../images/Emo24.gif

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור שיר השבוע לא של איגי-מתוקות אחרונות משהו שעשה את השבוע-העבודות בספרות משהו שהרס את השבוע-המבחן במתמטיקה
בילוי השבוע-קולנוע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"החופשה"מומלץ בחום
מה קניתם השבוע?-ג'ינס וכמה סריגים.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-טיול של"ח תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכל הפורום

למעלה