אוף נו אנשים

the z girl

New member
אוף נו אנשים

אני החלטתי!! אני קובעת יום אם זה יהיה נוח לכם ותוכלו להגיע- סבבה אם לא.. אני אהיה בדד בקניון :) טוב אז יום חמישי שעה חמש וחצי (או איזה שעה שיהיה סרט.. או שבע וחצי.. צריך לבדוק את השעות ומה שיותר נוח לכולם) תגידו אם נוח לכם או לא. (יום חמישי הזה!)

לא נראה לי שאני יכולה לבוא..../images/Emo105.gif

פשוט סוכות זה כל כך עמוס לי מידי............ חוצמזה שיש לי בעיות במפגשים בערב כי יש ליב עיות עם הסעות........ לא נרוא אני יבוא למפגש הבא...

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo26.gifאני יוכל לבוא אם ...

תגידו לי עכשיו אם זה יהיה בטוח......כי אני צריכה לאגור כסף..:/

the z girl

New member
בלעט..

טוב נבטל.. חח.. צריך מעכשיו להתחיל לתכנן לפסח למה עם הקצב שלנו....
אלא אם כן אנשים יתחילו להגיב (אהמ אהמ) ולסדר (אהמ אהמ שוב לולם כדי שתתעוררו) משהו לימים הקרוובים אלא אם כן אתם רוצים לדחות *אבל אני רוצה לראות אותכם*

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo26.gifכולם להיכנס ולראות.....

קודם כל הנה איך להגיע לשם עם אוטובוסים..... הנה עוד מידע..: *רכבת ישראל: לוח זמנים הכולל רשימת יעדים מלאה ניתן לבקש בתחנת הרכבת "השלום" . מודיעין רכבות:04-8564444 03-5774000 *אוטובוסים: מדרום הכניסה מדרך פתח תקווה, מצפון הכניסה מנתיבי איילון, ממזרח מדרך השלום. *מוניות: תחנת "מוניות עזריאלי" נמצאת בקומת הכניסה . טל': 03-6081333 עכשיו תסתכלו במה שצירפתי רשום שם הכל...

the z girl

New member
../images/Emo24.gifהילהה...

חח.. לקחת את העיינים ליידים אני יכולה.. (באיזה יום?) אני הולכת לבדוק בעיתון על השעות של הסרט.. חכו שניה

the z girl

New member
לא מצליחה לשים פה...

:( בלעט אין לי כוח להתחיל לכתוב פה.. הנה זה בא אה אין כ"כ הרבה :) שישי: 19:30, 22:00, 24:30 שבת, א-ג: 11:30, 14:15, 16:45, 19:30, 22:00

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo7.gifרציתי שנפגש היום...אבל

אממ.........אף אחד לא יכול..:/ אז נדחה את זה לחנוכה...?...בעזריאלי...?...מתאים ?

blabla 14

New member
למה לא ביום ראשון???

מ ההבעיה עם יום ראשון????. אין לימודים...

למעלה