אוף....מתן כבר חולה 11 ימים - לאן לשרשר?

Navva

New member
אוף....מתן כבר חולה 11 ימים - לאן לשרשר?

מתן עם כאבי בטן לא מוסברים. הינו כבר 3 פעמים בדנה (כבר שקלתי לקנות מינוי לחניון
). במיון בשבת הקודממת, ביום חמישי האחרון והיום ראתה אותו גסטרו. לאף אחד אין רעיון. בצילום בטן לאר או שום דבר חוץ מגזים. בדיקות דם תקינות. חזרנו מהגסטרו ישר לרופא של מתן, עם המלצה ל-US ובדיקת דם. US עשינו כבר היום, מתן התלהב מהרעיון לראות את עצמו מבפנים, והרופא שעשה את הבדיקה שיתף פעולה. וגם כאן לא מצאו כלום. בדיקת דם מחר בבוקר - 4 מבחנות, מעבר להמלצת הגסטרו, הרופא ואני העלנו השארות, כולל בדיקת רגישות לגלוטן. למי הפתרונים?
בינתיים מתן נרדם, צלצול באינטרקום, ילד מהגן המשלב, שיהייה הגן בשנה הבאה, רוצה לבוא לשחק עם מתן, אבל נאלצתי להגיד שמתן חולה.
. כנראה שהילד הזה עובר גן, כי הוא אמור לעבור דירה. בדיוק הבוקר מתן שאל מי מהילדים ממשיך איתו בגן, ושאל על אותו הילד.

טילי2

New member
האם עלה הרעיון של אליקטובקטר פילורי?

אנחנו עברנו מסכת דומה לאורך זמן, עד שהגסטרו עשה גסטרוסקופיה ומצא ממצא של הבקטרה המעצבנת הזאת שגורמת גם לאולקוס ונתן אנטיביוטיקה וקוקטל נוסף ובינתים, שלום על ישראל. =

Navva

New member
../images/Emo51.gif על הרעיון ואיחולי ההחלמה

האם הגסטרו הנ"ל כזה ששווה לבוא אליו הממשור החוף המהיל ועיר הקודש להתיעצות?

טילי2

New member
הוא מקבל במרפאת מומחים של קופת חולים כללית

והוא מצוין. עובד גם בהדסה. באיכילוב יש מומחה לגסטרו ילדים שאם לא היה נמצא פיתרון ירושלמי, כנראה שהייתי הולכת אילו. דר' שמעון רייף.

ligo

New member
אוי, חשבתי שאתם כבר אחרי../images/Emo4.gif

אני מקווה שהכאבים יפסקו. זה ממש ברמה שזה מפריע לו לעשות דברים? (לשחק, לאכול)

Navva

New member
עדין לא ברור מקור הכאב, אבל מתן הלך היום לגן

לכל המתעניינות והמברכות. אחרי שמצצו ממתן 4 מבחנות, החלטתי לקחת את מתן לגן. הוא הלך, לא שמח ב-100%, אבל לפחות לא יכל להגיד "קשה להיות בבית". בגן דיווחו ששתף פעולה, אבל עייף. נמשיך לחכות לבדיקות, ואיתם נחזור לגסטרו. למישהו יש המלצה לרופא (לאו דוקא גסטרו) שאפשר להתיעץ עימו?

חן123

New member
נאוה אין לי מושג

אבל החלמה מהירה למתן תעדכני אותנו

למעלה