אוף , מתי כבר???

שוקלדות

New member
אוף , מתי כבר???

מתי כבר אוכל לצאת איתם לקניון ולהסתובב לי כמו כל האימהות? הם כבר בניי חודשיים , מתי אפשר "לחשוף" אותם? ולגביי אירוע מתי מומלץ? בגיל 4 חודשים (שיהיו חודשיים מתוקן) זה בסדר???

הי ../images/Emo24.gif

אני לא יצאתי עד האביב , זו לא תקופה טובה לדעתי למקומות סגורים,זה ממש לא שווה את הסיכון , מקומות כמו קניון הם מקומות לא מאוווררים מספיק ולא חסר שם וירוסים וכד.. תנצלי ימים יפים לטיולים בחוץ.. בנוסף גם לא נתתי לילדים להתקרב אליה עד האביב .. ביתי זיו נולדה בשבוע 27 והשתחררנו בסוף אוגוסט.. עשינו בריתה שהיתה בת שלושה וחצי חודשים..בסוף ספטמבר , לא היה קר עדיין. ברור לי הקושי של הסגר הזה , זה לא פשוט , לשבת רוב הזמן בבית... מקווה שתמצאי את הדברים שעושים לך כייף בבית וככה תעבירי את הזמן... חג שמח רעות

מבינה אותך../images/Emo24.gif

גם אני לא יצאתי איתם המון זמן...הקטנים נולדו בדצבר ובתחילת פברואר הגיעו הבייתה. לא יצאנו כל החורף מהבית(כמו דובים...) ובקניון - עד היום הם לא היו והם בני שנה! לגינה הם יוצאים כבר מהאביב הקודם... אבל לא להאמין והזמן עובר..

עוד יבוא יקירתי סבלנות

אני באופן אישי לא הוצאתי את הודיה ולא קבלתי אורחים עד גיל 4 חודשים.

אני הוצאתי בגיל 4 חודשים אבל למקומות פתוחים

את האמת הבנות החזיקו אותם מהיום שהגענו הבייתה ואת הארוע עשינו בגיל 3 חודשים ושבוע כרונולוגי מתוקן שבוע אבל לא עשינו ארוע גדול 60-70 איש .

למעלה