אוף משעמם לי!!!! אז... מה אתם עושים שמשעמם לכם?
L LEATHER REBEL New member 5/11/05 #2 אני באופן אישי... קורא ספרים מאזין למוסיקה קורא עתונים (את כוווולם!) גם באינטרנט. העיקר לא להגיע למצב שמשעמם לי
אני באופן אישי... קורא ספרים מאזין למוסיקה קורא עתונים (את כוווולם!) גם באינטרנט. העיקר לא להגיע למצב שמשעמם לי
M MsUnderstood New member 5/11/05 #3 עקב החוסר בשעות שינה שלי.. בעיקר אני ישנה בזמני הפנוי...חחח סתם נו.. מחשב כמובן!! משעמם אז עושים דברים לפורומים... ומוזיקה
עקב החוסר בשעות שינה שלי.. בעיקר אני ישנה בזמני הפנוי...חחח סתם נו.. מחשב כמובן!! משעמם אז עושים דברים לפורומים... ומוזיקה
ב בשיא הטבעיות New member 5/11/05 #4 תמיד טוב שיש ספר טוב בבית ומכיוון שאני לא צופה נלהבת בטלוויזיה (חוץ מהשיר שלנו ומשחק מכור) אז אני הולכת לראות איזה סרט בטלוויזיה העיקר לא להתנוון מולה... הכי טוב זה להתקשר למישהו מהחבר'ה וללכת לטייל! הכי שווה לטייל
תמיד טוב שיש ספר טוב בבית ומכיוון שאני לא צופה נלהבת בטלוויזיה (חוץ מהשיר שלנו ומשחק מכור) אז אני הולכת לראות איזה סרט בטלוויזיה העיקר לא להתנוון מולה... הכי טוב זה להתקשר למישהו מהחבר'ה וללכת לטייל! הכי שווה לטייל
ד דוויד 25 New member 5/11/05 #6 רעיון מצויין. אני אישית כשמשעמם לי אני מחפש עוד אנשים שמשעמם להם וביחד משתעממים. רוצה להישתעמם איתי?
S shahf New member 5/11/05 #9 יש לה חבר../images/Emo3.gif אני אוהב לנפוץ לאנשים אשליות אה הוא לא אני לצערי
ד דוויד 25 New member 5/11/05 #11 הוא לא קיר אני לא פטיש ואין לי אויר קוראים לזה לפלרטט ואני עושה את זה בשביל הכיף לא בשביל להתחיל עם הבחורה הנחמדה. חוץ מזה צריך להתאמן על מישהו ועם כבר אז למה לא היא?< חוץ מזה איך הייתי?
הוא לא קיר אני לא פטיש ואין לי אויר קוראים לזה לפלרטט ואני עושה את זה בשביל הכיף לא בשביל להתחיל עם הבחורה הנחמדה. חוץ מזה צריך להתאמן על מישהו ועם כבר אז למה לא היא?< חוץ מזה איך הייתי?
ק קיבוצניקיית New member 5/11/05 #18 אמרתי לך למה.... כי היא מדרום הרמה...... זה אבולוציה אחרת לחלוטין....חחחחח.... <תחזור למסנג'ר.... לא כולם צריכים לדעת>
אמרתי לך למה.... כי היא מדרום הרמה...... זה אבולוציה אחרת לחלוטין....חחחחח.... <תחזור למסנג'ר.... לא כולם צריכים לדעת>
S shahf New member 5/11/05 #19 גם ככה הרוב פה די יודע על מה מדובר. עכשיו דנה תתלונן שהפכנו את הפורום ללוח מודעות אישי שלנו