אוף!! מעצבן!!

dana2909

New member
אוף!! מעצבן!!../images/Emo46.gif

זוכרים שסיפרתי לכם לפני מספר שבועות על יו"ר ההנהלה שביקש ממני לעשות משהו אישי בשבילו, והמנכ"ל אישר את זה (היו"ר בכיר מהמנכ"ל שהוא הבוס הישיר שלי). בכל מקרה, הוא הביא לי בעיה שלא הצלחתי לפתור. במהלך השבועות האלה הוא התעקש בכל זאת שאמשיך לנסות לפתור את הבעיה. הוא אפילו שלח אותי לאתר את יוצרי התוכנה (החברה פשטה את הרגל מזמן) ברחבי העולם. בערב יום הזיכרון, שאל אותי שוב, והפעם בפני חצי חברה, וכשעניתי לו שאין שינוי, שאל : את יודעת מה אני אעשה לך? וכשחיכיתי שיומר לי שאני מפוטרת, לעג לי לפני כולם ואיים עלי.. בצחוק (כי זה נורא מצחיק) במוות בצליבה.. (אני מזכירה שמדובר במשהו אישי לחלוטין ולא קשור לענייני עבודה). חזרתי הביתה בתחושה מאד קשה, שהעבודה שלי בסכנה (שנה וחצי לחפש עבודה ולא למצוא ועכשיו זה), ושזה פשוט לא לעניין איך שהוא התנהג. התקשרתי לבוס הישיר שלי - המנכ"ל, שהבטיח אחרי הסבר קצר שלי שהוא יטפל בזה. חזרתי מיום העצמאות, ו.. לא דובים ולא כלום, אותה גישה, כאילו לא אמר לו כלום, כאילו לא דיבר איתו.. ואז היום קלטתי.. איזה מטומטמת!!! המנכ"ל קיבל לטוס לחו"ל לשבוע עם עוד 2 בנות מהעבודה. הוא לא יבוא ויעיר לבוס שלו על התנהגות דוחה, אלא יחליק את זה .. על חשבוני. אז עכשיו דפקתי את היחסים עם הבוס שלי, והיו"ר לא יוצא לי מהוריד, ויותר מתמיד אני מרגישה תקועה במקום המחורבן הזה, כי אני לא מצליחה למצוא מקום אחר. אוף !!מעצבן!! כבר אמרתי???

מוּסקט

New member
פעם...

גם חשבת שאת תקועה בדירה מחורבנת ושלא תצליחי למצוא מקום אחר.

למעלה