אוף מעצבן

MMIICCHHAALL

New member
אוף מעצבן ../images/Emo109.gif

גם היום פיספסתי מישבו יכול להגיד לי מה היה (סורי על הנודניקיות)

צוף בו

New member
ממה שאני זוכרת.

כולם מתכוננים למסיבה.. ג'ק עדיין לא מדבר עם אלי. ריאן עדיין לא מבין שסלין לא רוצה תינוק ומביא זוג נעליים קטנות (חח איזה יפות הן:p דומות לאולסטאר) בריי רוצה להזמין את דני ללכת איתו. בסוף הוא ניגש אליה והיא מסכימה להיות בת הזוג שלו למסיבה. אליס ולקס הולכים להביא סיידר מהחוה ובדרך אליס מבקש ממנו שיספר לה על זאנדרה. המסיבה התחילה. בהתחלה דני לא רוצה לרקוד ובסוף הם רוקדים סלואו. בריי מציע לה להשתתף בתחרות של הרידודים איתו. ריאן וסלין רבים. והיא סוף סוף אומרת לו בפרצוף שהיא לא רוצה תינוק וחוזרת לקניון. אבוני רוקדת על הבמה ( בכוונה שבריי יסתכל עליה). אליס באה עם צעיף נוצות כמו שלקס סיפר שלזאן היה והוא העליב אותה לאחר מכן היא סלחה לו והם גם הלכו לרקוד. בסוף בריי לא מוצא מישהי שתרקוד איתו בתחרות והוא רוקד עם אבוני. הם מנצחים, וכמה מהנערים ששם התקוממו נגד הזכיה מהסיבה שלחולדות יש הכל והם תמיד שולטים בכולם. בריי מחלק את הפרס בין כל מי ששם והם מחליטים לחזור לפני שהמצב יחחמיר. כולם חוזרים. והסוף רואים את דני בוכה במיטה. זהו מקווה שלא החסרתי משהו חשוב.

dani t h e girl

New member
אני קצת יותר אפרט. ../images/Emo13.gif

דאל מתחקר את ג'ק על היחסים שלו עם אלי. קלואי ופטסי מחליטות לא לריב על שום בן, 'החברות חשובה יותר'. בריי רוקד עם דני סלואו, ומנסה לשכנע אותה להישתתף איתו בתחרות ריקודים. היא לא מסכימה, ורוב חברי השבט מנסים לשכנע אותו להישתתף עם אבוני. טאי סאן אומרת לו שהיא (אבוני), תשמח מאוד להצעה כזו, אחרי התקופה הכל כך קשה שהיא עברה.. סלין חוזרת לקניון בכעס, ונזכרת בבריידי, ועל המריבות שלה ושל טרודי עם בריידי. דני חוזרת לקניון, ופוגשת את סלין. סלין שואלת אותה, 'גם לך היה ערב ממש נהדר, אה?'. ואז היא שואלת אם דני רוצה לספר לה מה קרה. אני לא זוכרת מה גרם לה להגיד את זה, אבל סלין אומרת לדני שבריי שובר לבבות, ומייעצת לה להתרחק ממנו.

למעלה