אוף! מוציא עצבים

אוף! מוציא עצבים

שולח לי במסר איזה פספוס בן 14 שמעתי שיש לך בובות , יש לך בובות WWF אז אמרתי לו שכן, והוא ישר קופץ מעל הפופיק ואומר שאני לא צריך אותן שאני אמכור לו אותן שאין להן שום ערך אספני, ושקל להשיג אותם הוא קובע לי מחיר אחיד לבובה וזהו! ואללה יופי

אחרי בדיקה מסתבר שהבובה שלא

שווה כלום ו 80 זה מחיר מוגזם עומד על ערך של 83 דולר!

doroni10

New member
תגיד, הבדירה שאתה גר בה... ../images/Emo8.gif

לא שווה כלום, אבל תוכל למכור לי אותה ב2 שקל ו 20 אגורות. ויודע מה- המונית עלי
*LOL* כן יש כאלו שחושבים שמצאו לעצמם פראירים- כבר מזמן נאמר "דרף ארץ- קדמה לתורה", וללמוד דרך ארץ לעיתים בדרך הקשה- שומא עליהם להתקל בנוכל גדול מהם... אז ילמדו אולי שלנסות לשקר לאחרים, לעבוד על אחרים, לעשוק אחרים, ולרמות אחרים לא תעבוד. דורון, נ.ב. מקווה שהסברת לפספוס מהיכן משתין הדג...

הוא אומר לי

נו אני ילד אני אהנה מהבובות , אין לך מה לעשות איתן אתה לא באמת אוסף אותן זה סתם אצלך , אתה כבר בן 18 ואני מוכן לשלם עד 150 שקל שזה עדין חצי מהמחיר נניח אם מורידים לבובות אחוזי מחיר על זה שהם לא בקופסא הן עדיין שוות יותר מ 150 שקל! לפחות 200! שאלוהים יעזור לי אני אבעט לו בראש:)

והוא עוד אומר לי :

אין לך למי למכור אותם בארץ , אף אחד לא ירצה לקנות אותן ממך ואני אומר: אני בכלל לא הצעתי אותן למכירה!

ומסתבר שלבובות אין ערך אספני

הן שוות 50 שקל כמו שהם עלו לפני 14 שנה! אמרתי לו היום אתה יכול לקנות בול ב 2 שקל בעוד 40 שנה הוא יהיה שווה אלפי שקלים

eliadmo

New member
מנצל"ש- לקראוזה וגיל- מאלונה

אלונה מוסרת לכם תודה, יש לה בעיה במחשב לכן היא לא יכולה לכתוב....

למעלה