אוף מה קורה פה??

אוף מה קורה פה??

למה אף אחד לא מדבר?? סטלנית אחות שלי לאן נעלמת?? דברו הפורום הזה יבש!!!
לפחות תדיבו להודעה שלי.. ג´קי מאוכזבת .. peace&love

E l i a n

New member
היי ג´קי ../images/Emo13.gif

אממ...לגבי ההודעה שלך..אני לא אבוא להופעה..כך שאני לא אוכל לבוא למפגש..אבל בנושא אחר..נושא החתימה שלך.. נכון שזו שורה מתוך שיר של אביב גפן? איפה יש לך אותו? אני קניתי את האוסף "רוק&רול" לפני שלוש שנים והיה את השיר הזה.. יש לך אותו משם? מחכה לתשובה... אליאן.. נ.ב מה דעתך על הקישורים של הפורום? קשורים,הא?
ועוד משו קטן.. אולי את יודעת לאן נעלמה "יחידה ותמה",הלא היא מנהלת הפורום שלנו? שתהיה לך שב"ש. אליאן.

*תהרגו אותי אבל אין לי נושא*

אז קודמ כל אני מגיבה.. ואני נכנסת לפורומ כמעט כל יומ אבל פשוט אין על מה להגיב
ואליאן כן זה מהשיר הזה של אביב גפן והוא באמת מרוק & רול בלה בלה שיר נחמד.. וגמני לא מבינה לאן נעלמה יחידה ותמה ותסלחו לי שאני אומרת אבל זה ממש לא בסדר שהמנהלת בקושי מגיעה לפורומ שלה! רק אליאן שלנו חמודה ויש לה את הפורומ הכי שווה בכל תפוז
מתה לעייכ
יאללה טא טא שבת שלומ

אליאן וחיפושית...

אממ כן זה כן שיר של אביב שהוא לא הוציא לשום דיסק שלו. אבל כמו שאתם אומרים הוא יצא באוסף.. קיצור. אין לי מושג מה קורה עם המנהלת.. אין פה סקרים.. אין פה נושאים לשיחה.. אממ.. אולי שיחליפו אותה או משהו... כאילו אין לי בעיה איתה אבל שתעשה פה משהו! לא מתכוונת לפגוע אבל הפורום די גוסס.. ג´קי

זהו שכלומ לא קורה פה...../images/Emo10.gif

אני לא נעלמתי לשומ מקומ... אני פה ומנסה להפסיק להציפ את הפורמ בהודעות שלי וכנ יבש פה מאוד!!.... ולמה מאוכזבת?! Peace & grass for life!

זיגוטה

New member
יאללה בואי אני ירענן פה את הפורום!

דבר ראשון בדקתי את השאלה של הסקר ולפי דעתי היא מממממממממשששששששששש מפגרת!!!! כאילו מה זה -מה השיר הכי אהוב עליכם של היהודים?!- מצטערת אני לא מתכוונת לפגוע אבל רציני כאילו אני אישי לא ראיתי מי זו המנהלת פורום בכלל!..לא ראיתי הודעה אחת!... אוקיצר אמרת שמשעמם לכם?! נזכרתי בשיר הכי שוס בעולם אבל אני לא מכירה את כל המילים שלו! אז יאללה תעזרו לי- אוצי שמוליקקקקק מחכה לך....אוצי שמוליקקק מחכה לך...עד מתיי....._____________________________________________לא זוכרת! ואני גיליתי משהו מענין! אם עושים הרבה ככה- __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ אפשר להקים מפעל לדפי פוליו בבית! חחחחחחחח......אשכרה!!!! למפעל שלי קוראים-דפים שרוטים! זה עוד מעט יצא לשוק במיוחד באופיס דיפו! אני מבטיחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עוד...?!..... אהה ניצן ממש שווה! חחחחחחח......בלה בלה בלה בלה ! ורק רציתי לזיין לכם את השכל כדי שיהיה פה קצת תקווה לחייים! אשכרהההה!!!! אין פה חיים! חחחח....רציני!! חח אז באתי ושפכתי את כל השריטות בעולם! (סתם נראה לכם אם זה כל השריטות שלי אני מישמיש מיובש) חחחחחחחחחחח.....הייתם רוצים שאני יהי ככה שרוטה אבל אני יותר!!!!! חחחחחחחחחחחחח...........בלעעעעעעעעעעע... אז יאללה אנשים תתחילו לשירררררר!!!!!! אוצי שמוליקקקקקק מחכה לךךךךךךך.............ושולח לך אלף נשיקות!!!! אוצי שמוליקקקקקק מחכה לךךךך!!!! עדמתי תתני לו לחכות!? (אוי נזכרתי בכמה שורותת)))) יייייששששששששששששששששששששששש

זיגוטה

New member
אופס בואי אני יתקן משהו-

הדפי פוליואמורים להיות ככה- ___________________________________________ ___________________________________________ ___________________________________________ ___________________________________________ ___________________________________________ (הזכויות שמורות לדפים השרוטים)

זיגוטה שרוטה קטנה...

מה המצב???????? נכון שמשעמם פה?...טוטאלית.. כאילו ממה משעמם... כאילו ממש ממש כאילו דהההה סתם סתם..
ואיי ניסיתפ פעם להשתמש בכל האייקונים שיש?.. בוא ננסה אני יספר לכם סיפור.. פעם אחת היה
שאהב מאוד לאכול
ולשתות
ו
ו
ו
ריצור יום אחד הוא נסע ב
ודיבר ב
ותפאום מה הוא קולט מ
כוסית חבל על הזמן היא טיילה עם ה
ושתי ה ה
נו אחת מתנו לחיות לחיות יש לה גם בבית
.... קיצור הוא מתקרב אליה ואומר "
יש לך במקרה
?" אוף אין לי כוח תמשיכו אתם!!! ג´קי

בלאט בלאט בלאט....

אמממ אז השיר זה ככה ממה שאני זוכרת: "אוצי שמוליק קורא לכ ושולח עוד 1000 נשיקות אוצי שמוווווליק קורא לכ עד מתי עוד תיתני לו לחקות!" זה מלחיי האהבה החלק שאני יודעת! ומה את אומרת קרקר לשימ את השיר שהמצאתי?! או שאת תשימי אותו!... בלאט בלאט...אז אז אז אז אז מה אתמ רוצימ שאני ישיר לכמ? ועד שאתמ תענו לי אני כבר יסדר איזה משהו קטנ בגלל הודעה דפוקה שהשאירו פה... תלכ כפרה אלי\שרית המלכה חדד "תלכ כפרה אלי ותנשק כפות רגלי אתה ניראה לי אבעדיי אז תיסתלק מחחיי אתה מחזיק מעצמכ השקל של המישפחה נוסע במכונית גדולה אמ אישה חליפה התיחסות מגעילה" משהו כזה.. עזבו בנתיימ משהו אחר... שיר חרוש ביותר אבל הוא עדיינ בסט ילדה סוכר\מוקי D "ילדה סוכר את נוסעת ואני נישאר בלעדייכ אינ לי שומ דבר מחכה שתחזרי אלי את לא כאנ והכל ניראה אחרת לא כאנ והזמנ לא עובר לא כאנ ואת לא חוזרת אבל אני פה ואני זוכר מבטיח לחכות לכ עד סופ העולמ לאנ שלא תלכי הלב שלי שמ מגיע הלילה אני ער לא נירדמ הנשמה שלי כאנ ובחוצ כבר חמ והמ אומרימ לי שחבל אלי מסבירימ לי שזה לא כדאי שואלימ אותי עד מתי כי יש עוד את כל החיימ לפני ילדה סוכר את נוסעת ואני נישאר בלעדייכ אינ לי שומ דבר ילדה סוכר את נוסעת ואני נישאר רק איתכ הייתי מאושר מחכה שתחזרי אלי תני לי סימנ כי אני מיתגעגע החיימ תפסו אותי לא מוכנ כבר מזמנ הבנתי כמה זה קורע נישאר לא מכוונ נישאר לא מכוונ רוצה לדעת ולא להאמינ רוצה להרגיש ולא להבינ כל הדרכימ מובילות אותי אליכ אחרי שנימ שחיפשתי אחייכ עכשיו אני הולכ לישונ לבד בורכ מהחושכ מיתהפח מצד לצד הולכ לעיבוד שאנחנו לחוד אנחנו כל אחד לחוד ילדה סוכר את נוסעת ואני נישאר בלעדייכ אינ לי שומ דבר ילדה סוכר את נוסעת ואני נישאר רק איתכ הייתי מאושר מחכה שתחזרי אלי" אה מה אתמ אומרימ? אוקיצר תתחילו להציפ תפורמ היבש הזה... בהביי רוני הסטלנית ל.

זיגוטה

New member
אההההההה......./images/Emo176.gif

אנשים ראיתם את הפרסומת החדשה ששמים בתחנות אוטובוסים?!?!?!!!? מניאקיםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהה זו פרסומת כזו מגרההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כזה אבטיחים חתוכים
והם נראים כל כך אדומים עסיסים וטוביםםםםםםםםם!!!!!!!!!! אההההההה אני ימות ! היום אני בחום מחכה לאוטובוס לחזור הביתה אחרי שעות של שינה (הלכתי לישון ב-6)חחחח....ואני רואנה את זה ואני נמסתי יוווווו!!!!!!! ואני בחום בלי כסף על התחת! בלי כלום והם וואלה יופי ששמים לי פרסומת של אבטיח אדום וטעים!!!!!! באתי למותתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*אני שונאת את הקטע של הנושא...*

אמ היה לכ כולככ חמ אז למה לא הלכת ברגל ואז קפצת למיזרקה?!!?!? ואמ פעמ באה את עושה את זה תיזכרי להוציא את הפלאפונ לפני!

זיגוטה

New member
וואלה לא חשבתי על זה

אממ דבר ראשון שנוזה שלי... אני הייתי רחוקה מהמזרקה בהרבה! חחחחח....אבל חבל שלא עשיתי את זה!!!!!! ודבר שני וואלה לא חשבתי על זה! להוציא את ה-
לפני,1 פששש... את יודעת לפעמים את מפגינה המוווווון חוכמה! אמרתי לפעמים לא להתלהב יותר מידי! חחחחחחח סתםם מתה עליךךךך!

חחחחחחחחשיש...(אפשר גמ גראס אבל...)

חחחחחחחחחחחחחחחחחח בלאט בלאט בלאט בלע בלע בלע בלא בלא בלא בלה בלה בלה חחחחחחחחחחחחשיש בלאט בלאט בלאט בלע בלע בלע בלא בלא בלא בלה בלה בלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחשיש בלאט בלאט בלאט בלע בלע בלע בלה בלה בלה תתתתתתתתתתתתתתרשיש! (וניצנ התנינ אל הדיטי בלי הקאבל קלאצ´) אלו היו המילימ שתימצאו ברוב ההיסטורי שלי ושל קרקר באיסיקיו... השיר ניכתב ע"י רוני שנוזה הסטלנית ל. וזהו שנוזה הסטלנית לשימוח המצברוח...(הסיסמה נילכחה מחיפושית של ירח <רוני!> ו...בלאט אני מתה עליכמ <אליכ ואל קרקר במיוחד!>) וזהו אחימ שלי רק רציתי לשמח כאנ את המצב... בהביי

למעלה