אוף! מה עושים?

מלצeרית

New member
אוף! מה עושים?

הזמנו סוף שבוע לחוות זית המדבר ועכשיו אומרים שיהיה גשום! הרמנו טלפון לשרות במטארולוגי ( בבית דגון ) ואמרו שיהיו שיטפונות בנגב. איזה באסה!!! כמה חיכינו לסוף שבוע הזה. מה הייתם עושים? מבטלים? הבעיה הכי רצינית היא שאם אני מבטלת אני אצטרך גם לשלם!!!! ( ביטול, כרטיס האשראי שלי שם ). מה עושים????????

יוצאים לנופש ונהנים מהשטפונות

גשם במדבר הוא תופעה נהדרת. שטפון - עוד יותר. אף אחדלא מת מזה שהוא נרטב אם יש לו בגדים להחליף ומקלחת חמה. סעו למדבר בסוף השבוע. בטוח שתהנו שם.

כן. גם ילדים קטנים.

להצטייד במגפיים, חליפות בגדים ונעליים להחלפה, מעילים, חליפות סערה וכל הדרוש לגשם. גשם בדרום יורד בהפסקות ארוכות ולא רצוף. לאדמה יש ריח מיוחד והכל פתאום נראה אחרת. אם יהיה לכם שטפון, תוכלו להביט בו (לא לחצות!) וליהנות מכל רגע.

טלי פי

New member
באתר של השירות המטארולוגי

כתוב שבנגב בשבת יהיה גשם קל ובשישי לא יהיה גשם. תהנו

תותח9

New member
תוכלו להיות גם ב"נווה מדבר"

אתר ספא עם מים חמים בצומת רביבים בפסח האחרון ירד לנו גשם כבד, ופשוט נכנסנו לשם. שיא הכיף - לשחות בבריכה החיצונית כשיורד גשם בחוץ. היינו עם ילדים (גיל 3 עד 8), כולם יצאו בריאים ושלמים

לא שאני....... אבל...

התחרפנתם לגמרי?????!!!! לא שאני מנסה לגנוב פרנסה מאף אחד אבל לשלם 650 ש"ח ללילה עבור בילוי בבקתה באמצע המדבר??!! נכון- אני מסכימה שהמדבר משכר ואין כמו האווירה של שקיעה במדבר... נכון , אין אין כמו האוירה של השקט של הדרום - אני תושבת הדרום ולא מחליפה אותו בשום דבר..... אבל... אבל.... אבל.. נראה לי מופקע בטירוף..... קחו איתכם אוהל (שאגב יעלה לכם הרבה הרבה פחות מ-650 שקל) צידנית ופנס.. .שולחן מתקפל ותתנחלו בחניון לילה.. .הדרום מלא כאלה.... בשביל לא להרגיש לבד - אפשר לצרף משפחה או שניים.... ותהנו יותר...

קשה לומר מה לעשות אבל

אפשר לדחות - לא לבטל ? דווקא לפי מה ששמעתי סופ"ש לא יהיה נורא כל כך. גם אני בדילמה כי רצינו לטייל והבת הגדולה עוברת ניתוח כפתורים שבוע הבא ואסור שתהיה חולה. החברים אומרים שמקור לא חולים וההורים שלי חושבים שאני צריכה להישאר בבית ולא "לקחת סיכונים" כהגדרתם. בנתיים יורד גשם אבל במשך היום חם וחבל לבטל.

../images/Emo6.gif כשאנחנ והיינו שם ירד לנו ברד

זו ללא ספק היתה חויה. הם גם יושבים ממש ליד נחל בוקר - הלכנו ברגל לנחל. היה מחזה מרהיב ומדהים לראות את השטפון מתהווה לו.. סעו. תיהנו. קחו בגדים חמים ובגדים להחלפה. הנה.. אני אעשה לך חשק..

רוני ר

New member
אל תבטלו + סיפור

חזרנו לפני כשבועיים מטיול באוסטריה וגרמניה עם הילדים ( גילאים 9 - 5.5.) באוסטריה מאוד מאוד פופלריים הטיולים בטבע (טוב, לא כל כך מפתיע ) . באחד מימי הטיול שלנו ירד גשם ,גשם אמיתי, גשם שלא הפסיק לרדת במשך כל היום (וגם בלילה) . באותו יום תכננו לטייל בטבע באיזה קניון , אבל הגשם "קילקל" את התוכניות. להפתעתינו ראינו אוסטרים רבים מגיעים לתחילת המסלול צועדים בגשם, ואפילו נהנים. החטנו לנסות, וזה היה אחד הטיולים היותר "שווים" שטיילנו . למדנו מהם, שאין מזג אויר שלא מתאים לטיולים, לדבריהם, יש רק לבוש לא מתאים למזג האויר. סעו, בטוח שתהנו.

רותי ע

New member
ספרי מה עשית ואיך היה (אם נסעתם)...

לפי כל מה שכתבו כאן, אני הייתי נוסעת.

הטיולים הכי כייפים בדרום

הם אלה עם הגשמים! חווינו לא אחת גשם בטיולינו בדרום, בהם לרוב בעונת החורף לנו במאהלים. חוויה מדהימה, כפי שכבר נכתב לך- השטפונות זו חוויה מדהימה! לטייל בנחילם לאחר הגשמים, כשהגבים מלאים במים- מדהים! תהנו ותספרו איך היה!

מלצeרית

New member
תודה לכולכם אבל..

לבסוף לא נסענו ( לצערינו ). היינו גם תלויים בזוג חברים נוסף והחלטנו יחד שלא ניסע , מה שהלחיץ אותנו זה בעיקר הפחד מהקור. בכל זאת ילדים קטנים... לא נורא בטוח שנבקר שם בפעם אחרת, זה נראה מקום מדהים !

למעלה