אוף, מה אתם עושים...?

• פותח הנושא hmpfy
  • פורסם בתאריך
ופה אני חייבת המון תודה למשפחתי../images/Emo140.gif

הוריי המקסימים התומכים בי המון. עם המון אהבה וחום. ועוזרים לי מאוד בבניית חיי. ובכלל,כל משפחתי באשר היא.

אחת מ

New member
אני לא רוצה להיות מגעילה

ואני יודעת שאני לא כותבת פה הרבה, וברור שנוצרה פה מעין קומונה כזאת שכולם חברים אחד של השני ומשתפים במה שקורה אבל אני לא מבינה למה את חייבת להציף את הפורום במיליון הודעות שכל פעם מספרות איך פעם היית דתייה ועכשיו את לא, ואיך את רוקדת בסלון ולפעמים בישיבה ושאת עובדת בהתנדבות באיזה חוג למוסיקה קלאסית די כבר עם זה זה ממש מעיק ומעצבן ולא קשור לפורום שהוא פורום מחול ולא פורום סיפור חייך אין בעיה שתשתפי אבל אני לא מבינה פשוט למה שוב ושוב לומה תמיד זה צריך להציף את הפורום

מצטערת

אך יש אנשים נוספים שקוראים פורום זה,וגם קשורים לעולם הריקוד,אז רציתי שידעו מה עברתי בהיותי דתית,ומה אני כיום. מצטערת על ההצפות.

אחת מ

New member
אני מבינה

אבל את לא מפסיקה לעשות את זה למשל עכשיו יכולת לענות לי בהודעה אחת אבל ענית בשתיים זה ממש מיותר

לא יפה..../images/Emo4.gif

פורום מחול.. בפורום אנחנו משתפים אחד את השני גם בדברים הקשוריים לחיינו..הרי מה היא סיפרה פה בעצם? היא סיפרה את הסיפור שלה על המחול! איך היא הגיעה אליו..ולמה היא אף פעם אל תפסיק לרקוד!(בתגובה למה שנרשם על חודש הפסקה במחול
) מי שלא מעוניין או שלא מעניין אותו לקרוא את ההודעות האלה לא חייב..אני חושבת שזה בהחלט מתאים למחול! ובעיקר לפורום..מאוד נהנתי לקרוא את התגובות שלה..לדעת מה אנשים עושים בשביל מחול חשוב יותר מסתם להניף רגל או לרקוד מדהים..אומנם לא היתה צריכה לפתוח הרבה הודעות נכון..אבל כול פעם צץ לה משהו חדש לספר עליו..אני מבינה את הרצון שלה לשתף ולהוציא את זה החוצה לא לסתם אנשים אלה אנשים שבאים מרקע המחול..מה יותר מתאים לפורום הזה מזה?! אולי זה נשמע פאתטי ופלצני אבל מה לעשות...

אחת מ

New member
אני חושבת שלא הבנת אותי- התנצלות

אין לי בעיה עם זה שהיא מספרת דברים מהחיים שלה, כי כולם עושים את זה פה וזה מאה אחוז לגיטימי נעזוב גם את זה שכל הודעה שלה היא בדיוק אותו דבר מהתחלה ועד הסוף בהקשרים שונים אבל היא מציפה את הפורום כל שרשור היא מגיבה שלוש פעמים ברצף ואולי באמת קצת הגזמתי בתגובה בקשר לזה אבל זה סתם הפריע לי בכל מקרה אני מתנצלת

חחחח ../images/Emo13.gif

מממ אוקיי עכשיו הכול מובן
ממממ צודקת כנראה לא צריך להציף את הפורום...מסכימה
..אבל זה היה בנימה קצת מעליבה..כי היא בול רצתה לספר לנו ולשתף אותנו..אבל לא נורא
עכשיו כולם מרוצים
ו...את לא צריכה להתנצל

אמרתי

אני מתנצלת על ההצפות,אך הייתי צריכה להוציא את הדברים החוצה. דברים שקרו במשך שנים... ובאמת לא יכלתי לכתוב הכל בבת אחת. אז ממש מתנצלת על ההצפות. אך הייתי חייבת.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifכן אבל הסיפור אשכרה טחון

זה היה קשור בהתחלה, ומאוד הערכתי אותה על זה והכל אבל עכשיו כל הודעה שניה בערך מספרת על הציונות הדתית ועל זה שהיא ממש אוהבת לרקוד וכבר לא מאמינה בתנ"ך ושהיא חזרה בשאלה... ו... פעם ראשונה אחלה, פעם שניה-שיהיה... אבל כבר כמעט כל הודעה על זה
והיא גם מחולקת לכמה הודעות שהיא מפרסמת אחת אחרי השניה! זה סתם מציק

n o a k

New member
תסלחו לי..

אבל אתן חבורה של ילדות קטנות ולא נחמדות! עבר עליה הרבה. היא בטח גם לא דיברה על זה עם הרבה אנשים היא רוצה לשתף אתכן! תגידו תודה. לא צריך להתנפל על בן אדם כי הוא סיפר לכם פרטים מהחיים שלו. מה זה טחון? בטח מתי שיש לכן משהו לספר אתן מבלבלות לכולם את השכל בגלל זה. הסיפור שלה טיפה יותר רציני מכל דבר שאתן תצטרכו להתמודד איתו בזמן הקרוב. אז אני מבקשת... תהיו יותר בוגרות ומבינות.

למעלה