אוף, מה אתם עושים...?

• פותח הנושא hmpfy
  • פורסם בתאריך

hmpfy

New member
אוף, מה אתם עושים...?

מה אתם עושים שלילה וממש בא לכם לרקוד, אבל אי אפשר.. כי לילה.. ולי לפחות אין מקום לנשום בחדר. ואם אתחיל לקפץ בסלון, סביר להניח שאחד השותפים ייצא לירות בי.. =) אז מה עושים..?? יצאתי החוצא לגשם, אין פרקט, ונעלי בלט אי אפשר לנעול. מוסיקה כמובן.. יש בראש.. (אצלי באופן קיצוני כמו באלי מקביל אבל זה רק אני.. =) אבל יש כמה מקום שרק רוצים (איןמכוניות בשכונה כמעט בכלל, בטח שלא בלילה) ואווירה מטריפה.....

the mush

New member
חח.. מכירה את זה../images/Emo6.gif

אני שמה מוסיקה קלאסית או בחדר או בסלון, ופשוט מתחילה לרקוד והלמציא תנועות לא קשורות לעולם הזה
לפעמים אני עושה את זה גם לא אם מוסיקה קלאסית, אבל אז זה בשביל לשחרר כעס- לא קשור

גם אני../images/Emo6.gif

אני שומעת מוסיקה קלאסית גם בלי כל קשר לריקוד. פשוט אוהבת מאוד סיגנון זה. אז לעתים כשאני שומעת את המוסיקה אני עושה תנועות ריקוד תוך כדי. לעתים בא לי פשוט לרקוד,אז אני שמה מוסיקה בעיקר קלאסית ועושה תנועות. אוהבת להביע המון מימקה. אז בחוג מסויים של מוסיקה קלאסית שאני הולכת,אני רוקדת להם קטעי ריקוד קצרים עם המון רגש ומימקה.זה פשוט בא לי,ללא כל הכנה מוקדמת. ונהנת מזה מאוד.

the mush

New member
../images/Emo45.gif אני מתה על מפצח האגוזים.

אני ממש חורשת עליו. אני די יודעת את כל היצירה בעלפה

אגב

אם בא לך לרקוד עם מוסיקה ואתה לא יכול לצאת החוצה,ניתן לעשות זאת בבית רק עם תנועות.אני אפילו יכולה לעשות תנועות ריקוד עם הרבה מימקה והבעה גם תוך כדי ישיבה.

נכון

אבל יש מצבים שמאוד מאוד בא לרקוד דווקא עם מוסיקה. ומאוחר בלילה .... אצלי למשל,חשוב לי גם להביע מימיקה ועוד.אז אני יכולה לעשות זאת גם תוך כדי ישיבה.אפילו בליוויי רק תנועות של ידיים וקצת רגליים. לעתים אפילו בלילה אני עושה דבלופיים. נכון שזה לא אותו הדבר כמו להשתולל בסטודיו בריקוד. אך זה יכול גם לתת המון.

TheBlackFairy

New member
מה אתם עושים שבא לכם לרקוד?../images/Emo60.gif

ואתם לא יכולים לרקוד עכשיו חודש
.

מדמיינים..

ומזילים דמעה כשרואים אחרים..חח וכל כך מעריכים את זה שאפשר אחר כך.. למה את לא יכולה לרקוד חודש?!?!?

TheBlackFairy

New member
כי אני מוכשרת../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

חודש זו התקופה הראשונית, אני מאמינה שאני לא אוכל לחזור יותר השנה שוב
.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifהולכת ותוקעת את הראש באסלה:p

גאד. מה עשית שזה קרה לך?

TheBlackFairy

New member
אז זהו שזה ממש מוזר../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

ביום חמישי בשיעור, הבאר היה ממש מעולה ואז בתרגיל הראשון באמצע הרגשתי כאבים באזור הקרסול, ועכשיו מתברר שיש לי דלקת באכילס
.

אני תמיד רוקדת../images/Emo6.gif

גם כאשר מסיבות מסויימות לא יכולה לקחת שיעורים וכו'. למשל,יכולה לעשות תנועות בישיבה או בעמידה מה שיכולה וכיוצ"ב. אני כל כך נלחמתי על הריקוד כשהייתי דתית(יש קיצוניים מסויימים במוסדות לימוד שלמדתי שכה התנגדו לריקוד וניסו לקחת לי אותו) כיום אני חילונית. אז תבינו עד כמה אני אוהבת זאת. פשוט כיף לי לרקוד עם המוסיקה. ואני יכולה לעשות זאת בכל מצב. אז אני בהחלט תמיד רוקדת.

../images/Emo6.gifאגב

החדר שלי מסודר בצורה כזאת שאוכל לרקוד בו. עם מרווח עד כמה שאפשר. וכשאני לא רוקדת בסלון,אני רוקדת בחדר.

סליחה על ההתפרצות

אך ישנם אנשים שונים שניסו למנוע ממני את הריקוד. אך אני רוקדת ובגדול. וממש בונה את הכל מחדש.נכון,יש אנשים חזירים בעולם. אנשים שיודעים כמה אני אוהבת לרקוד וכמה התאמצתי בשבילו,ובכל זאת ניסו לקחת לי אותו. פשוט חזירים. אך אני בונה את הכל מחדש. ויש לי עזרה גדולה בנידון. (א' פיה טובה-מישהו לוקח לך את העבודה כבר הרבה זמן) שתבינו עד כמה נלחמתי בשבילו,ועד כמה הריקוד חשוב לי ואהוב עליי. יש אנשים חזירים בעולם. אך אני משתמשת בכל האמצעים העומדים לרשותי כדי להתגבר על חזירותם. כולל ידע מתחום החינוך והפסיכולוגיה. ואני אכן רוקדת ובגדול מאוד. גדול ביותר.

../images/Emo23.gifשתביני עד כמה אני אוהבת זאת

ובאמת נלחמתי על הריקוד חזק מאוד כשהייתי דתית. ואני כיום חילונית. וממש בונה את חיי מחדש. וכאמור,יש לי עזרה גדולה בנידון. תארי לך מה זה לבנות חיים מחדש. כשהייתי דתית אמרו לי למשל:"לא תמצאי בחור דתי שיסכים שתרקדי". ניסו להגדיר אותי בהגדרות שכאילו לא רוקדת. עשו עצמם כתומכים אך ניסו "לחנך"אותי כדי שאפסיק לרקוד. אני כיום חילונית שלא מאמינה אפילו בתנ"ך. (בשל מה שעשו לי העזתי לשאול שאלות כה חזקות ונוקבות על התנ"ך,כמו למשל שני סיפורי הבריאה שבבראשית.והתחלתי להתעמק בביקורת המקרא) ואני בונה את החיים ממש מחדש. תארי לך מה זה לבנות הכל מחדש. וכאמור,עם עזרה גדולה בנידון. ונעזרת כאמור, גם בידע מתחום החינוך והפסיכולוגיה.

למעלה