אוף מה אני יעשה?????

S h a n z i

New member
אוף מה אני יעשה?????

אני חדש פה דרך אגב...קיצ קצ אני מת לדעת לחליק על סקייט ויש לי כבר סקייט והכול אבל הבעיהההההה היא שכשאני בא למקום הזה שכולם רוכבים בו אני מתחיל להילחץ כי יש שם סקייטרים טובים ואני לא מכיר שם אף אחדדדד ואני לא יכול סתם ככה לבוא כי אני מתפדאחחחחחחח מה אני עושההההההההה???????????????

kbncba

New member
תבו בפאנק פייס

ותן בראשששששששששששששששששששש מה אתה דפוק מה אתה שם זין

S h a n z i

New member
אבל אחייי...

לא מכיר שם אף אחד..אני מתחיל...ולא מתאים לי לרכוב לבד...וגם חסר לי פול ביטחון בו נתחיל מזה

Skater4Ever

New member
על תשים זין הכי הרבה .

יצחקו אליך או משהו תוך 3 פעמים שתיסע איתם או 5 מקסימום תיראה שהכל יהיה סבבה ואיפה אתה נוסע ?

קח סמים לפני והכל יהיה בסדר..../images/Emo8.gif

סתם לא ..חחח בוא עם עוד חבר תעשו פאדיחות ביחד ותרגיש יותר.... אבל בדוגרי הכי טוב זה לשים ____(פס)_____ גדול על כולם ואחרי זה תרגיש טוב..

K I K I2

New member
שים פס ותהנה מהסקייטבורד!

אפשר לחשוב שהסקייטרים שאתה רואה לא התחילו מאפס.. גם הם התפדחו בהתחלה להיות עם סקייטרים טובים מהם.. זה בסדר גמור... אל תתיחס אליהם

אני לא בטוחה שכולם התפאדחו בהתחלה

חוצמזה שסקייטרים זה עם נחמד, רק אם הם ממש מפגרים הם יצחקו עליך וכמובן שזה אומר דבר אחד בלבד הם ילדים קטנים.... אז זהו לסיכום שתשתה תרופת מרפא תארוז אומץ and go have some fun

FIRE GODDESS

New member
בוא אני אגיד לך מה שאני אומרת לעצמי

ואני אומרת את זה הרבה....תמיד כשאני מרגישה ככה לגבי כל דבר אפילו בלי קשר לשאלה שלך... כולם היו טירונים פעם...אם הם יצחקו עליך או לא, גם הם היו פעם ככה כן, אני מאמינה שגם טוני הוק...

k l o n

New member
חחח איפה כבר אתה מחליק...???

קבל עצה ממני עזוב שטויות, לך למקום חלק שאפשר להחליק בו כמו שצריך (עדיף בלילה הכי קל לעבוד בשעות כאלו..), תלמד לבד דרך סרטונים או הסברים באינטרנט תנסה אותם עד שתצליח ואחרי מספר שבועות שתהיה ברמה מספיק טובה תבוא אלייהם בהפתעה (סמוך עלי זה תמיד עובד...! אני מדבר מנסיון..) וכל מי שצחק עליך ישאר עם פה פעור... טטטטווובבבב! חפרתי בי.

S h a n z i

New member
לא לא אל תבינו אותי לא נכון

לא צוחקים עלי או משו...חח עדיין לא יצא לי לנסוע איתם..אני פשוט מתבייש..אני רוצה לגשת ולהתיידד אבל חסר לי פול ביטחון...אבל זה יעבור....בב"ש אני רוכב למי ששאל

omerz1

New member
טוני הוק הוא אלוף העולם בסקייט

אף אחד לא מנצח אותו! הוא הכי טוב הוא אלוהים והוא גיי

omerz1

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo198.gifאה שכחתי תפואנטה

של התגובה הקודמת שלי חחח שההיא רשמה לו שגם טוני הוק התחיל מאפס ... לאאא חשובבב

למעלה