אוף, מגרד לי בזקן......

answers2

New member
די להתבכיין!!!!!!

האמת היא שאתה לא רוצה לצאת. אחרת היית יוצא מזמן. אז תפסיק לבקש שירחמו עליך.

ידידי ה(לא כ"כ) נחמד

מטרת הפורום למיטב הבנתי הוא גם בשביל בכיינים כמוני להוציא את אשר על ליבם, בקשת רחמים? לא לזה התכוונתי, והאמת אתה קצת צודק כשאני רואה טיפוסים כמוך, יוצא לי החשק לצאת..........

אני אתך man

מילים כדרבנות אחי, אני מה זה אוהב את החברה האלו תמיד כשאין להם משהו אחר לומר, הם שולפים איזו קלישאה ממורטטת כמו "תפסיק להתבכיין" "תפסיק לרחם על עצמך" ותאמין לי אל תעשה שום החלטה בשביל שום טיפוס, נחמד או לא. רק בשביל עצמך כמובן.

אלי פלס

New member
כוייפער...

טיפוסים כמוהו הם אחת הסיבות שלך לזרז את היציאה... אם לא שמת לב, מי שכתב לך הוא answers2 הלא הוא alltheanswers

answers2

New member
100 מתוך 100 לאלי

כל הכבוד!! משום מה ידידנו הכופר חשב שאני איזשהו נציג של העולם החילוני. יחד עם זאת , אינני חוזר בי מדברי . כויפר , לא נטש ולא ינטוש. הוא רק נהנה לשמור את האופציה בבחינת "פת בסלו"(במלרע כמובן
. ומכיוון שכך ההתבכיינויות שלו הם מזויפות ואפילו מעצבנות.Be what u wanna be, ולך עם זה עד הסוף , אבל די לאיים ולזיין בשכל. רוצה לחזור בשאלה ? חזור . אבל נראה לי שאיש מחברי הפורום המכובד לא יעלה בדעתו לשים כסף על הימור "האם כויפער יצא מן הארון או לא . מסכים ?

answers2

New member
אם כבר , אז כבר .

אם כבר פותחים ליין של הימורים , אני משווה , ומוסיף 6 פוקמונים שהוא לא יצא . על מנת שההימורים ילכו כמו שצריך צריך להגדיר בדיוק מה זה "יצא". אני מציע - לבוש חילוני לחלוטין במקום מגוריו חילול שבת בפרהסיה (חוזר ונשנה) ללא התנצלות כלשהי. אכילת חזיר \ שרימפס בפרהסיה , באיזור הסמוך למקום מגוריו. כל הנ"ל לתקופה של לפחות חודש ימים . מוסכם? אם כן ייפתח ליין . ההימור של הדילר (אני) , הוא 3 ל 2 שהוא לא יצא (כלומר - המרת על שני שקלים והוא יצא , הרווחת 3 שקלים.) כל מי שרוצה להצטרף ומסכים לתנאים שיודיע בשרשור . אם יצטברו מספיק מסכימים , אני אפתח ליין הימורים באמצעות PayPal וההימורים יצאו לדרך.

answers2

New member
אני משווה

ומןסיף את הדולרים מתחת לחרסינות באמבטיה שלי

האהבה

New member
טרול ../images/Emo109.gif

שמונים אלף ואחד טרולים: שכופר יצא, ושהטרול יפסיק לזיין לנו תשכל, ושאנחנו נפסיק להתייחס אליו ברצינות.
>> פעם באמת חשבתי שכל אדם נברא בצלם... עדיין נראה לי שכל אדם הוא טוב ביסודו, אבל answers גורם לי לפקפק גם בכך <<

answers2

New member
זה שאני טרול - לגיטימי

אבל מה בדברי גורם לך לפקפק בטובו של האדם?

האהבה

New member
לכל דבר יש זמן ומקום

מצוה גם לא להוכיח במקום שלא יישמע הניח לנו לנפשנו

baryo2

New member
נרקומנים

קטע מעניין אני קולט פה, אצל הנרקומנים יש תכונה לעשות טוב לכל חדש הבא לחבורה, הם אומרים לו: אחי...י...י...י...!!! א...ל ת...פ...ח...ד קח שחתה סחוב איזה סחיבה, תהנה אחי תהנה! ולמה? כי הבטחון שלהם שואף לאפס, רועדים מהצל שלהם, שבורים ומדוכאים, ממסכים את סביבתם ברימוני עשן, והכל הגנה נגד יתושים קטנים. אם אתה בטוח בצידקת דרכך, לך עליה עם ראש למעלה, ואל תחפש חיזוקים מבחוץ.

answers2

New member
אולי אשנה את הניק שלי לטרול?../images/Emo24.gif

נשמע לי פיתרון מצויין.....

למעלה