פ פונצית גירל האמיתית New member 28/8/06 #56 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif
פ פונצית גירל האמיתית New member 28/8/06 #62 בבקשה מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif
F Flying Pig New member 28/8/06 #61 מוכרת דיסקים../images/Emo41.gif את Razorblade Romance ו Gratest Lovesongs 30 שקל כל אחד אני מפ"ת ואני יכולה להגיע לת"א מצב מעולה ולא שרוטים
מוכרת דיסקים../images/Emo41.gif את Razorblade Romance ו Gratest Lovesongs 30 שקל כל אחד אני מפ"ת ואני יכולה להגיע לת"א מצב מעולה ולא שרוטים
S S u p e r S h e e p New member 28/8/06 #66 אגב, זה צמיד.../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif והסוגרים כל הסיפור הגיע מארה"ב, בתור מתנה ליומולדת מחברה. :]
אגב, זה צמיד.../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif והסוגרים כל הסיפור הגיע מארה"ב, בתור מתנה ליומולדת מחברה. :]
I inbal287 New member 29/8/06 #67 אם כבר מתנות ליומולדת... קיבלתי מהחה"ט שלי כחלק מהמתנה ספר סקיצות של HIM [סקצ' בוק -אין לי כוח לאנגלית]. והוא ממש ממש ממש ממש ממש מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם . בנוסף, קיבלתי את הנעליים הכי מושלמות בעולם [שהתמונה הזאת עושה להן עוול רציני, רק שתדעו].
אם כבר מתנות ליומולדת... קיבלתי מהחה"ט שלי כחלק מהמתנה ספר סקיצות של HIM [סקצ' בוק -אין לי כוח לאנגלית]. והוא ממש ממש ממש ממש ממש מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם . בנוסף, קיבלתי את הנעליים הכי מושלמות בעולם [שהתמונה הזאת עושה להן עוול רציני, רק שתדעו].
S S u p e r S h e e p New member 29/8/06 #68 you biatch!../images/Emo163.gif הן מדהימות! תתחדשי:]]]]]]]]]]
D danduuu New member 30/8/06 #69 וואוווו הם ממש ממש יפות! וזה נדיר שאניא ומרת שנעלי עקב זה דבר יפה כי אני לא אוהבת עקב אבל כאלו הייתי מוכנה לנעול הן ממש מיוחדות ויפות1! תתחדשי מתוקה
וואוווו הם ממש ממש יפות! וזה נדיר שאניא ומרת שנעלי עקב זה דבר יפה כי אני לא אוהבת עקב אבל כאלו הייתי מוכנה לנעול הן ממש מיוחדות ויפות1! תתחדשי מתוקה
H HimXAndXHer New member 31/8/06 #70 לעזאזל. בא לי למות. שמישהו יהרוג אותי. פאק. סתם הייתי צריכה להוציא את זה איפשהו. תאכלו חרא. |: