אוף לסופ"ש קשת, אני אוהבת אותךךךךךך!
U under the rose New member 25/8/06 #4 ../images/Emo2.gifמוזר שכבר עברה יותר משעה ועדיין האוף לא הוצף!
U under the rose New member 25/8/06 #5 גם אתם מרגישים שעוד מעט נגמר החופש ועדיין יש עוד דברים שלא הספקתם לעשות, ואתם בכלל לא רוצים לחזור לביה"ס? או שזאת רק אני ?
גם אתם מרגישים שעוד מעט נגמר החופש ועדיין יש עוד דברים שלא הספקתם לעשות, ואתם בכלל לא רוצים לחזור לביה"ס? או שזאת רק אני ?
D danduuu New member 26/8/06 #12 אממ כן גמאני נתקלתי בה השבוע ונראה לי שהיא חדשה אבל אממ היא מעיתון וזה סרוק מותק
K Killing Lonelines New member 28/8/06 #59 חח אם זה התקנון אני לא יכולה לעשות שום דבר נגד =] לא נורא אבל התמונה באמת מדהימה!
B bitter end New member 26/8/06 #11 ../images/Emo2.gif יש לי מלא יתושים בחדר.. ואני לא יודעת איפה האלתוש הזה ואני יודעת שאני אעקץ.. באסה.
../images/Emo2.gif יש לי מלא יתושים בחדר.. ואני לא יודעת איפה האלתוש הזה ואני יודעת שאני אעקץ.. באסה.
L LucyMeow New member 27/8/06 #34 ../images/Emo55.gif תראו מי מדברת.../images/Emo99.gif אגב את, מעולם לא ראיתי תמונה שלך וזה לגמרי לא בסדר. אני דורשת תמונה!
../images/Emo55.gif תראו מי מדברת.../images/Emo99.gif אגב את, מעולם לא ראיתי תמונה שלך וזה לגמרי לא בסדר. אני דורשת תמונה!