אוף ליה עפה.. :(

bendoosh

New member
אוף ליה עפה.. :(

אהבתי אותה.. מגיע לה להיות בגמר.. אבל לנועם יותר

galya13

New member
כן, חבל שהיא עפה. אולי היא תגור ביחד עם נועם

עד סוף התוכנית על אי המתים. זה יהיה נחמד. הרי נועם אמר שזה חסר לו.

back again

New member
מה בדיוק אהבת?

הקול המאנפף? השובינזים? הילדותיות? השטחיות? הטיפשות? העארסיות ("יאללה סבאנה כוסעלהאמאשלכם - תתחילו לדחוף"...)? אני לא מצאתי בה דבר אחד לאהוב.

נו, אז מה?

אתה אומר על ליה שהיא ילדותית? תראה את התגובה שלך. הרי בכל מתמודד יש מה לשנוא, ומה לאהוב. אתה שונא את האנפוף, השוביניזם, הילדותיות וכו' וכו' וכו'? אני אוהבת את הציניות, התכל'סיות, ההבנה של המשחק, הלוחמה הפסיכולוגית שאף-אחד לא קולט שהיא עושה (כולם חושבים שזו השתחצנות נטו. זה לא)... היא שחקנית מצויינת ואישה מאוד שנונה ומצחיקה. ונראית גם אשת משפחה למופת.

back again

New member
מה את רוצה מהתגובה שלי?

במקרה ראיתי את ליה מתחילת התוכנית ומשום מה ההתנהגות הטיפשה שלה חוזרת לכל אורך המשחק. זה שהיא שובניסטית זו עובדה - היא הבהירה כמה וכמה פעמים איך בדיוק לדעתה גבר צריך להתנהג ואיך אישה. זה שהיא לא חכמה במיוחד - זו דעה אישית שלי. ככה התרשמתי ממנה בתור בנאדם - מה לעשות. מצחיקה? אותי היא לא הצחיקה. צחקתי עליה יותר נכון. פשוט עצוב לי עליה בתור בנאדם. אם תשימי לב - על כל אחד יש לה משהו רע להגיד. גם כשהם ראואת הקלטות ששלחו אליהם מהבית אז על כל אחד היא אמרה משהו רע. על נעמה - איך היא עזבה את התינוק שלה. על שחר - איך אפשר להתאהב בקירות. על כל אחד משהו אחר. כשנעמה ויתרה על שיחת הטלפון שלה לטובת כולם ישר ליה קופצת - "אני לא מבינה על מה יש בכלל לחשוב...". בקיצור - לא הטיפוס שלי. אם בנאדם כזה עושה לך את זה ואת מתחברת לדמות - סבבה. לדעתי זה אומר גם משהו עלייך. ועל איזה לוחמה פסיכולוגית את בדיוק מדברת? היא לא עפה מהמשחק?

בוא,ילד, יש לך מה ללמוד

(הזכויות על הכותרת שמורות ל-ליה) נלך מההתחלה... עם ההתרשמות שלך ממנה אין מה להתווכח, מאחר ורושם הוא דבר סובייקטיבי. לכן נניח לזה. "עצוב לי עליה בתור בן אדם" לא יודעת, משום מה יש לי את ההרגשה שליה לא ממש מסכנה, או מרגישה רע עם עצמה ועם חייה, ובטח שלא נראה לי שהיא זקוקה לרחמים שלך, או ראויה להם. היא נראית כמו אישה חזקה, שבטוחה בעצמה, באופי שלה (גם אם אנשים אחרים לא אוהבים את זה) וביכולות שלה. יש לה ילדה יפהפייה שנראה שמאוד אוהבת את אמא שלה, ובעל שנראה שמאוהב בה עד הגג, יש לה עבודה מסודרת ויפה, ובכלל לא נראה לי שיש לך יותר מדיי מה לרחם עליה. טענת שזה שאני מתחברת לדמות שלה אומר עלי משהו. לדעתי אין למתמודדים שאני מעדיפה שום דרך להעיד על איזה בן אדם אני, אבל אם אתה מניח שכן - שיבושם לך. רק כדי לסבר את האוזן (העין,במקרה שלנו) - אף אחד מהמתמודדים בהישרדות הוא לא מישהו שהייתי רוצה לשבת איתו לכוס קפה (מלבד נועם, שאיתו הייתי רוצה לעשות קצת יותר מכוס קפה..), אבל אני כן מעריכה את הדמות הטלוויזיונית של ליה, זאת שהיא בחרה ליצור לעצמה: מתמודדת חזקה, אסרטיבית, יחסית מאיימת (הגיעה עד שלב יחסית מתקדם במשחק), דומיננטית, ובעיני - גם מצחיקה.

back again

New member
פה הטעות שלך

הנחה הבסיסית שלך היא שליה בחרה ליצור לעצמה דמות להישרדות. לדעתי זו הדמות שלה גם בחיים. האמת שאני דיי בטוח בזה. אני חושב שהיא גם מציינת את זה בכל ראיון (אומרת שזה מי שהיא והיא לא שיחקה משחקים על האי). אני לא כאן כדי להתנצח איתך. מה שאני אומר הוא שאני ממש, אבל ממש, לא מתחבר למה שליה מייצגת. זכותך כמובן כן להתחבר.

הטעות פה היא שלך, ילד

אבל אתה מנסה, וזה יפה. גם סוג של לוחמה פסיכולוגית...:) חחח.. עשה את ההפרדה - יכול להיות שהאופי האמיתי של ליה הוא זה שבא לידיי ביטוי בדמות שלה ב'הישרדות' (ואם כן, אני רק מעריכה אותה יותר), ויכול להיות שזה איזו פיקציה שהיא יצרה (או שההפקה/עריכה יצרו במקומה) עבורה התוכנית. בכל מקרה - ליה יצרה אצלי רושם של בחורה שיודעת מה היא עושה, וכשאני אומרת "בחרה" להציג, אני מתכוונת לכך שהיא יודעת בדיוק איזה תכונות שלה לחשוף ומתי, ומתי להיות רגישה, ועם מי, ומתי להיות אסרטיבית ובוטה (יאללה סבאנה כוס אמא שלכם!), וכו'. הליה שאתה מכיר מ'הישרדות' (וכ"כ לא אוהב), זאת בדיוק הליה שהיא רצתה שיראו - זאת הייתה הכוונה שלי. ושוב - אתה מציין שזו הדמות שלה גם בחיים, בקטע שלילי. אני לא מבינה למה... נראה לי שהיא נותנ בראש בחיים כמו שהיא נותנת באי, ושלא רע לה יותר מדיי..:)

ועוד משהו קטן..

כשנעמה התלבטה אם לוותר על שיחת הטלפון שלה כדי שחבריה לשבט יוכלו לראות את המשפחות שלהם ביחד איתה, ליה אמרה שהיא לא מבינה בכלל על מה יש לחשוב. אני לא מבינה למה ציינת את זה בהודעה שלך כדבר שלילי. נעמה זכתה בקלטת ובשיחה (גם כן 'זכתה'. היא יותר 'זוכתה', ע"י דן כמובן). פרס. לפני שהיא הגיעה למשימת הפרס, גם את זה לא היה לה! קיבלת מתנה (שתיים, בעצם. גם את הפרס, וגם את הזכייה שניתנה לה במתנה ע"י דן), מבחינתי (וגם מבחינת ליה) לא היה בכלל מקום להתלבטות של נעמה. זה לא שהיא צריכה הייתה לוותר על כל הפרס - רק על הטלפון. וזה משהו שגם ככה לא היה לה בתחילת היום. אני לגמרי אומרת שאם יש, ומספיק - אז למה לא לחלק? זה שנעמה בכלל חשבה על זה יותר משניה, הוריד לי ממנה בטירוף. מצד שני,אולי זה רק כי אני קיבוצניקית ורגילה לחלוק את מה שיש לי, כמה שאני רק יכולה לתת.

חאזי

New member
בשעה טובה ליה עפה חיכתי לזה מתחילת

התוכנית כזאת חפרנית לא ראיתי ולא שמעתי חבל שזה בא בשלב מאוחר של התוכנית

למעלה