בוא,ילד, יש לך מה ללמוד
(הזכויות על הכותרת שמורות ל-ליה) נלך מההתחלה... עם ההתרשמות שלך ממנה אין מה להתווכח, מאחר ורושם הוא דבר סובייקטיבי. לכן נניח לזה. "עצוב לי עליה בתור בן אדם" לא יודעת, משום מה יש לי את ההרגשה שליה לא ממש מסכנה, או מרגישה רע עם עצמה ועם חייה, ובטח שלא נראה לי שהיא זקוקה לרחמים שלך, או ראויה להם. היא נראית כמו אישה חזקה, שבטוחה בעצמה, באופי שלה (גם אם אנשים אחרים לא אוהבים את זה) וביכולות שלה. יש לה ילדה יפהפייה שנראה שמאוד אוהבת את אמא שלה, ובעל שנראה שמאוהב בה עד הגג, יש לה עבודה מסודרת ויפה, ובכלל לא נראה לי שיש לך יותר מדיי מה לרחם עליה. טענת שזה שאני מתחברת לדמות שלה אומר עלי משהו. לדעתי אין למתמודדים שאני מעדיפה שום דרך להעיד על איזה בן אדם אני, אבל אם אתה מניח שכן - שיבושם לך. רק כדי לסבר את האוזן (העין,במקרה שלנו) - אף אחד מהמתמודדים בהישרדות הוא לא מישהו שהייתי רוצה לשבת איתו לכוס קפה (מלבד נועם, שאיתו הייתי רוצה לעשות קצת יותר מכוס קפה..), אבל אני כן מעריכה את הדמות הטלוויזיונית של ליה, זאת שהיא בחרה ליצור לעצמה: מתמודדת חזקה, אסרטיבית, יחסית מאיימת (הגיעה עד שלב יחסית מתקדם במשחק), דומיננטית, ובעיני - גם מצחיקה.