אוף לחג

Conviction

New member
הו, איזה יופי.

ענבלי הוא שליטת היקום!! והוההו! ענבלי עשי לי ילד!!

inbal287

New member
יו, יש פה שקסית על../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

אני אעשה לך מה שתרצי, רק שיהיה כבר מפגש כלשהו
. ואוהבת אותך, איזה מתוקה שהגבת
.

inbal287

New member
דנה וכולם

קודם כל דנה, תודה על השרשור... חח את ממש מתוקה וזה ממש העלה לי את המצברוח
. ועכשיו כולם - אז שוב, תודה רבה. קצת חזרתי על עצמי בתגובות, כי אין יותר מדי דרכים לבטא את עצמך [או שאולי זה בגלל שרק קמתי
]. אתם מקסימים, ותדעו שהשרשור הזה לא עשה לי טוב בקטע של להעלות לי את האגו ואת החשיבות העצמית או משהו ["יה, כולם סוגדים לי אני כ"כ W!NלNת"
], הוא פשוט עשה לי טוב כי אני שמחה לדעת שאתם חושבים עליי דברים טובים ושאתם שמים לב לדברים שאני עושה למרות הכל. עשה לי טוב לדעת שאני גורמת לכם להרגיש טוב בפורום. וטוב לדעת שאתם לא חושבים שאני דיקטטורית מטורפת או שלא אכפת לי מהפורום. בקיצור, תודה... ואתם ממש מקסימים ואני אוהבת אתכם
.

danduuu

New member
חח אין בעד מה מותק../images/Emo23.gif

כל הכוונה של השרשור הזה היה רק כדי להעלות לך קצת את המצב רוח [למרות שאת מושלמת וכו' לא התכוונתי להעלות לך את האגו בזה
אבל אם זה העלה זה מצויין
] ראיתיש את קצת מבואסת ועצבנית בגלל כל הפסיכו הזה והלימודים והכל אז חשבתי מה יותר ישמח אותך מאשר קצת עידוד מחברי הפורום?

milkshakit

New member
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתן זוכרות את האנימציה עם וילה וזולטן (כביכול) מתנשקים נשיקה צרפתית לוהטת?!?!?! אז נחשו מה מתברר בסוף...
ז ה א כ ן ה ם ! ! ! או מיי גאד! אני עדיין לא מאמינה.
וילה השובב הזה

ממ זה פסטיבל של מגמות הקולנוע...

יש שם הרצאות והקרנות של סרטים, באים לשם אנשים מכל הארץ ממגמות קולנוע, כלומר מלא אנשים בכיתה י-י"ב עם "השגחת מורים" שכולם יודעים שמורים לקולנוע זה לא מורים
מה שאומר הרבה הרבה כיף. עברי לידר אמור להופיע שם גם...

danduuu

New member
נשמע כיף במיוחד דווקא../images/Emo3.gifאם היה לי

איך להגיע לדימונה אז בכיף

Blade Of Fire

New member
בעיקר תיכוניסטים שיכורים,

חלקם מסוממים שמזדיינים כל היום. אה וסרטים פה ושם.

למעלה