אוקיי סבבה... חח =))
T taltoolit New member 14/4/04 #210 חמוווווד מייי אחד מה קורה איתך ילד מתוק??. חחיחי טוב נדבר באיסיקיו )
ש שקסי New member 12/4/04 #33 חחחחחחחחח שרנו את המורל ממתחת... היה מצחיק... ברוכה הבאה! טרומפים משטלטים עלינו!!!
K kedeman New member 12/4/04 #119 לא מכיר את התואר הזה מה זה סגן מד"ב???? מה עושים בתפקיד הזה? זה לא תפקיד שגרעינרים עושים בדרך כלל או מש"צים??
לא מכיר את התואר הזה מה זה סגן מד"ב???? מה עושים בתפקיד הזה? זה לא תפקיד שגרעינרים עושים בדרך כלל או מש"צים??
א אופיר עמק חפר New member 12/4/04 #35 היי היללושששש היללוש.. חברתי הטובה.. איזה כייף שאני מכירה פה מישו... חיחי אמממ בסדר.. אני מסכימה להכיר גם לא רק טרומפים... אם את מבטיחה שהם נחמדים...
היי היללושששש היללוש.. חברתי הטובה.. איזה כייף שאני מכירה פה מישו... חיחי אמממ בסדר.. אני מסכימה להכיר גם לא רק טרומפים... אם את מבטיחה שהם נחמדים...
H Hilaloosh New member 12/4/04 #40 מבטיחה?!?! אמ.. שמעי.. הם נחמדים... אבל הבטחה? זאת מילה נורא... עם המון משמעות... אני מקווה שיהיו נחמדים אלייך...
מבטיחה?!?! אמ.. שמעי.. הם נחמדים... אבל הבטחה? זאת מילה נורא... עם המון משמעות... אני מקווה שיהיו נחמדים אלייך...
ה הרא קרישנה New member 12/4/04 #39 זקנים אה..? ../images/Emo123.gif פעורל'ה... אני ידבר איתך בסימנים כדי שיהייה לך קל (רציונל הגיל) + אותך ברור? סתם את בסדר את
זקנים אה..? ../images/Emo123.gif פעורל'ה... אני ידבר איתך בסימנים כדי שיהייה לך קל (רציונל הגיל) + אותך ברור? סתם את בסדר את
S s h e e p i t New member 12/4/04 #44 חחחחח... זקן כועס אותך מכות חבושה בוכה קשוח ...מממ.... לא בדיוק...