אוף, כל כך קשה בשבת!

micpri

New member
אוף, כל כך קשה בשבת!

אני מרגישה היום כאילו אני במלחמה. כל הזמן קורצים לי מאכלים שונים ומשונים. מהבוקר אני רק עסוקה בלהמנע מלאכול אותם. אז החזקתי עד עשר בלילה ואז טחנתי 2 קעריות קוקומן עם חלב. לא שזה נורא, זה רק מעצבן שכל שבת העניינים הרבה יותר קשים בתחום הדיאטה. לא נורא, מחר יום חדש...

לילית462

New member
מה עם לא להכניס כאלו דברים הביתה ?

או אולי לעשות תוכנית לגבי השבת איך מעבירים את הזמן לא ליד המקרר

micpri

New member
זאת הבעייה - שאנחנו לא בבית..

בבית אין אצלנו כלום חוץ מקורנפלקס ממותק לילדים שאני לא מתה עליו. הבעייה מתחילה כשמסתובבים בחוץ - אתמול היינו בים. קנינו לילדים גלידה. לא קניתי לי אבל זה כבר נכנס לתודעה והביא לרצון למתוק. היום נסענו לשוק טירה ובעלי התענג על מאכלים אקזוטיים וטעימים בעוד אני אכלתי: כלום. אבל שוב - אני רואה ונחשפת למאכלים מגרים והרצון לאכול אותם הרבה יותר גדול מאשר במשך השבוע כשאני בבית (מורה בשביתה...) וכל מה שיש לי לאכול זה ירקות מהמקרר... לא נורא, מחר יום ראשון ויהיה קל יותר.

לילית462

New member
לא לאכול כלום זה הכי גרוע

כי זה יוצר תחושה של קיפוח (כך לפחות אמרו לי) אולי אפשר למצוא פשרה הילדים אוכלים גלידה, את מתלקקת על קרטיב סורבה טעים. הבעם אוכל מאכלים אקזוטיים (מה אקזוטי במאכלים בטירה ?) את טועמת ונהנת בכל זאת זה סוף שבוע, אני חושבת שצריך לאפשר קצת יותר חופש בסוף שבוע או בחופשה... במהלך השבוע מקזזים ושומרים

קרמבו 112

New member
כל כך מבינה אותך יקירתי זו הייתה הבעיה שלי

לפני שניכנסתי להריון את מוזמנת לראות שירשורים קודמים שלי .... אבל באמת מה שחשוב זה לנסות לשמור על הסדר כמו במשך השבוע ואם חורגים אז לשמור גם בחריגות כדי לא לצאת מפורפורציות בהצלחה

למעלה