אוף, כולם בשפיים

אוף, כולם בשפיים

מעניין אם כיף להם ולי כואב :/ וגילית שהאגודה שלי זאת אגודה קקה וזהו. כואב כואב כואב ומשעמם :( עפתי להכאיב לעצמי שוב :/ שייגמר כבר בעעע אני רוצה מסטיק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M o n a L i s a

New member
אני ברחתי באמצע! ../images/Emo13.gif

היו הרבה שנהנו, לי היה קצת משעמם אז אני וחברה שלי עפנו משם ולקחנו את הכלי תחבורה הראשון לת"א - היישר לעזריאלי ומשם זה היה כייף! ופגשתי את דנה שלנו!

TwelveEyes

New member
LOL ../images/Emo13.gif

גם אני פרשתי באמצע, היות והבטחתי לידיד שלי שאבקר אותו. עזבו שנאלצתי לקחת שלושה אוטובוסים בשביל להגיע אליו (ואגב כך, הבנתי את המשמעות האמיתית של כרטיס השירות הלאומי הנפלא הזה ^__^) ושכמו הגאונה שאני, חרשתי את שפיים בנסיון נואש למצוא את היציאה רק כדי להבין שאני מסתובבת לידה כבר 10 דקות בערך
, בסופו של דבר היה אחלה של יום. והיה מאוד כיף לפגוש את לובה ואת החברות שלה ^___^ וחבל שלא הצלחנו לארגן מפגש כמו שצריך ושהיו מלא ערסים עקומים בבריכה (בעע), אבל חפיף, תמיד יש את הפעם הבאה

M o n a L i s a

New member
אני לא משרתת רחוק מהבית...

אני פשוט נוסעת נסיעות בין עירוניות חיפה-עתלית ובגלל זה יש לי אותו.

asifff

New member
שאלה...

ממי אני אמורה לקבל את הכרטיס הזה? אני אמורה להצהי על משהו- הרכזת יודעת שאני לא אשרת במקום מגורי ושעלי לנסוע באוטובוסים/ רכבת.. מתי מקבלים את הכרטיס?.. חוצמזה... אם עלי לעבוד 10 שעות ביום בכדי להגיע למכסה של ה40 שעות השבועיות- מגיעה לי הפסקה כלשהי במהלך היום? כמה?

TwelveEyes

New member
הרכזת...

תבוא לבקר אותך בימים הראשונים של השירות ואז - אם את זכאית - תמסור לך את הכרטיס. עד אז תיאלצי לממן את הנסיעות לבד, אבל חפיף.. אני נאלצתי לשלם על בין-עירוניות רק יומיים-שלושה. זה כלום
שנית - אישית, אני עובדת שמונה שעות ומקבלת הפסקה של חצי שעה פלוס מינוס באמצע היום לאכול ולנוח קצת. אני לא יודעת איך זה עובד אם את עושה עשר שעות.. אגב, איך את עושה עשר באמת? לי נתנו להבין בשעתו ששמונה שעות זה המקסימום.. בכל אופן, בהחלט מגיעה לך הפסקה, אבל כמה-למה-מתי וכ"ו תיאלצי להסדיר כבר עם האחראים שלך במקום העבודה.

Mיקי_

New member
אני לא פגשתי אף אחת! ../images/Emo10.gif

וגמני ברחתי באמצע תל אביבה

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif

אני מבינה שאף אחד לא נשאר לסוף, אה?
את האמת, מיקי, חשבנו עלייך, אבל אז נזכרנו שאין לנו מושג באיזה איזור את משרתת, ולכן לא יכלנו לברר מי הרכזת שלך ולהגיע אלייך דרכה.. אבל חפיף, לא הפסדת כלום.. "מפגש הפורום" הסתכם בכך שדיברנו קצת מעל 10 דקות ואז שמתי לב שעוד מעט יש לי אוטובוס וכדאי שאתקפל.. הממ.. זכור לי שנזרקה באוויר איזו הצעה על מפגש בעזריאלי, אבל בינתיים זה רק בגדר הצעה.. חכי, אנחנו עוד ניפגש! (בסיבוב?
)

asifff

New member
שאלה... ../images/Emo12.gif

יום הכיף בשפיים נחשב כיום חופש מבחירה לבת השירות או שזה מאורגן לכן עם מקום השירות..? היו עוד ימים כאלה במהלך השנה? בנוסף.. אם ארצה לעשות שנה נוספת באותו מקום שירות.. יש אפשרות כזו?

M o n a L i s a

New member
אסיף ../images/Emo9.gif

יום הכיף בשפיים הוא יום ארצי, והוא יום בונוס, ז"א לא על חשבון החופש שלנו, אז אין סיבה לא לבוא כי אחרת נשארים לעבוד. המממ....היו 2 ימי השתלמות, אבל יום כיף יש רק אחד. אם האחראים שלך יסכימו שתעשי עוד שנה, את בהחלט מוזמנת.

Mיקי_

New member
אני גם לא פגשתי את הרכזת שלי ../images/Emo12.gif

איך היא הייתה אמורה לדעת שאני שם ולומר לכן? ואני איזור ת"א

Mיקי_

New member
אני לא יודעת אם מותר לכתוב שם שלה

מתחיל באות ע' בכל אופן

Mיקי_

New member
והרגע היא עידכנה אותי שחיפשתם אותי

אצלה, אבל כיוון שהיא לא ראתה אותי, אז זה לא ממש עזר לה...

יום חמישי

מישהי קלטה בחדשות משהו על עפיפוניאדה במבשרת ציון - בית סוריק?

למעלה