אוף כבר...

מוצארט

New member
אוף כבר...

הקודות החושך - מזרחי הקוף הזה, אברג'יל מחטיא ממצבים בטוחים, בן-דיין ממשיך לעצבן את שאר החברים, סאריץ'-מאטיץ' - חרא של זרים, כולם בכו על זה שינון לא משחק? מהרגע שהוא נכנס הוא לא נגע בכדור אפילו פעם אחת. נקודות האור - אלבז לא עשה שטויות, חליבה הוא שינוי מרענן, אילוז מראה עד כמה הוא היה חסר בשבוע שעבר, אלימלך ממשיך להנהיג. תוצאה: נק' אחת שלא עוזרת במיוחד. אנחנו נשחק גם נגד הפועל ת"א וגם נגד הפועל חיפה בחוץ. שיהיה לנו בהצלחה...

מוצארט

New member
ועוד משהו

תסמונת המחצית השניה אני ממש לא מצליח להבין מה גורם לירידת היכולת והמתח כל משחק במחצית השניה. למה לסגת אחורה כל משחק מחדש? זה מרגיז...

RED OR DEAD BS

New member
הוראות של אלי כהן

מאמן פחדן, ומזרחי חייב אבל חייב לעוף הבייתה,זה לא ייתכן הוא לא רץ לא נלחם, כנ"ל אברגי'ל שמשחק ללא נחישות

שבוע טובב קודם..

לא ראיתי תמשחק וטוב ..! חרא של קבוצהההההה מאמן פחדן אין נשמה בקבוצה הזאות מה זה אין להם לבבבבבבבבב

D a n n y b o y

New member
לא חשבתי שאני אגיד את זה אי פעם...

אבל אני מחזיק אצבעות לצהובים של קלינגר.

זה מוזר..גם אני..

לא חשבתי בחיים שאני יחזיק אצבעות לצהובים המסריחים מת"א.. על מזרחי אין טעם להרחיב,הוא כבר ממש ממש לא,וככל שישפרוש מוקדם יותר,ככה ישאיר לעצמו טעם טוב לקריירה שלו. על יניב אברג'יל חבל לדבר,כי כמו שאמרו פה הרבה,אין לו מלחמה,אין לו הגנה,המאמן מבקש ככה והוא עושה משהו אחר..שיעוף קיביני מיני.. על חליבה... שינוי מרענן להגנה...יופי של הוצאות כדורים..שימשיך כך.. על אלי כהן... במשחק הזה אני לא בטענות אליו..אם השחקנים היו מבקיעים אז אף אחד לא היה מדבר..אני המון זמן רואה כדורגל ועל טעות כמו של אברג'יל,יורדים לספסל! סיכום: לא חשבתי שאנחנו בדרך לליגה השנייה,ולא רוצה לחשוב,אבל הפועל ת"א עושים את שלהם,וסכנין כבר עם 6 מעלינו!!... מה עושים מה עושים,אין לי שמ"צ,רק שננצח שבוע הבא,ולא איכפת לי איך נשחק...

מוצארט

New member
אני הייתי אופטימי עד אתמול

אחרי המשחק היום, נגמרה האופטימיות.

למעלה