אוף כבר...

the lovely lady

New member
אוף כבר...../images/Emo4.gif

אני לא יכולה! אני לא יוצאת מהדיכאון! אני יודעת שהוא יעבור מתישהו, כי יש בחיים תקופות טובות ותקופות לא טובות- אבל למה דווקא בחופש? אפילו לא משנה כמה אני אפגש עם חברות, ההרגשה תישאר, כי נראה לי שזה הרבה מעבר לזה. אבל מעל הכל זה משהו שפיתחתי לבד בגלל כמה דברים. כבר לא יכולה.
מישהי שמעה על פרחי באך? אימא שלי תקנה לי את זה, לפי מה שמתאים לי. כל כך רע...:'( בייי

היי לך../images/Emo24.gif

את רואה? כבר ענית לעצמך. יש תקופות טובות ויש פחות. השאלה מה את שואפת, ומה הן הרצונות שלך מעצמך. תנסי לראות ממה נובע הדיכאון הזה, ומהם הכלים בהם את יכולה להשתמש על מנת לצאת מזה. תראי, אי אפשר כל היום להיות בפעילות, יש רגעים של שקט ומנוחה, ונראה לי שכשאת מגיעה לשקט הזה רע לך ואת בדיכאון. לפעמים ניתן להעסיק את עצמינו לבד, לא תמיד בלצאת לבלות. נכון שיותר נחמד להיות בחברת אחרים אבל איננו יכולים לצפות שכולם יהיו שם בשבילינו. נסי למצוא לעצמך תעסוקה, תחביב מסויים, אל תתני למחשבות להציף אותך. את כבר מכניסה לעצמך לראש שההרגשה תישאר, רע לי, אני בדיכאון, את מנחה את ליבך לדרך לא נכונה. נסי לראות הכל חיובי, לבנות לעצמך סדר יום. וללכת רק בדברים שעושים לך טוב. הרבה מחכים לחופש, אבל לפעמים הוא גם מייאש, כי הלימודים, החברה הם מה שהעסיקו אותך עד עכשיו, ופתאום את מרגישה ריקנות. אבל גם החופש יחלוף, השגרה חוזרת ואת צריכה לזרום עם זה ולצפות לטוב. כמו שפיתחת לעצמך הרגשה כזו, נסי לפתח לעצמך דרך אחרת. ודרך אגב פרחי באך מוכר מאד, את יכולה לנסות, מה שצמחי מאד עוזר. ואת יכולה להעזר בעפרה שהיא מנחה, שלחי לה במסר והיא בטח תוכל לעזור לך. שבת שלום לך מקסימה.

the lovely lady

New member
אני לא מאמינה!!!../images/Emo9.gif

השתפר לי מצב הרוח!!! התקשרתי לחברה ממש טובה שלי שאיתי בכיתה, דברנו וצחקנו והיה ממש ממש כיף ואמרנו שניפגש בשבוע הבא.
אחר כך התקשרתי לעוד חברה טובה שלי, ודיברנו והיה מזה מצחיק, והבנתי שאין לי שום סיבה להילחץ, ושסתם הכנסתי את עצמי ללחץ ממש מיותר. דיברתי במחשב עם עוד חברה
אני ממש בהיי!!! עזרתי לעצמי!!! פעלתי יפה ועזרתי לעצמי ולא המשכתי לשבת ולרחם על עצמי..... הגיע הזמן שאני אעשה משהו, ועשיתי!
והכל בזכות שיחת טלפון פשוטה. -חחחח אני מרגישה כמו פרסומת. אז, כל הכבוד לי!! תודה רבה לכולכם על כל העצות שנתתם לי לאחרונה!!!
אני מאוד מודה לכם!

אוסה

New member
כן פרחי באך זה דבר מצויין

כמבן שמרכיבים אותו לפי צורכי המשתמש ככה שעדיף שתלכי להומופת שירכיב לך משהו

the lovely lady

New member
בוודאי :)

יש שאלון באינטרנט- שלפי התוצאות אומרים לי מה מתאים. זה ממש ספציפי...

ע ו פ ר ה

New member
אחרי שעניתי קראתי

את כל השירשור ואני חושבת שאת פשוט מקסימה. יש לך כלים שלעיתים את שוכחת להשתמש בהם ועשית את זה היום בגדול.
באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
היי יקירה

רק לידיעה: דווקא בחופש זה זמן שדיכאון עלול לצוץ. פתאום אין מסגרת, אין לימודים אינטנסיביים ופתאום את פוגשת את עצמך. יש זמן למחשבות. כדי להיפגש עם חברים וחברות צריך אולי ליזום וזה לא תמיד פשוט ולא תמיד קל. ישנם הרבה סיפורים על אנשים שיוצאים לפנסיה וחוטפים התקף לב. זה בדיוק מאותה סיבה. יש זמן והם אדון לעצמם ולא תמיד יודעים מה לעשות עם זה. פרחי באך בהחלט יכולים לעזור במצבים כאלה. את יכולה להשאיר לי הודעה במסר אם את רוצה שאמליץ לך מה לקחת. ישנם בתי מרקחת שמכינים תמציות לפי מרשם. (אם תפני אלי מחר אענה לך מחר ואם מאוחר יותר, אז רק בסוף השבוע כי אני יוצאת לחופשה). ובינתיים אני מציעה לך לכתוב. פשוט לשבת ולכתוב מה את מרגישה עד שתרגישי טוב יותר. אם יותר קל לך לצייר אז תציירי. תוכלי להתחיל מצבעים שאת לא אוהבת ולהרגיש איך את משחררת את הדיכאון בעזרת הצבעים. את לא חייבת להיות ציירת בשביל זה - כל אחד יכול. באהבה עופרה

the lovely lady

New member
עופרה, תודה רבה על הכל,../images/Emo23.gif

ממש ממש עזרת לי ואני ממש מודה לך! אני אשלח לך מסר... תודה זה מה שיש לי להגיד!

zahav2007

New member
../images/Emo42.gifשבת שלום לכולם!

יואו...איזה חום נוראי! אתם לא מבינים כמה חם לי ורע לי עכשיו!
אני ובעלי פשוט חיים בתוך סאונה טבעית...הטמפרטורה שמגיעה בחדר הזה,נראה לי מאוד גבוהה! ישבנו קודם על העניינים הכספיים שלנו...כמו כל שבת. ומצבנו לא רע! רק צריכים לשמור על ההוצאות הזמינות במשך השבוע... אבל אנחנו בעליה,וזה מעולה!
the lovely lady -כל הכבוד על ההתמודדות שלך עם דברים! תראי,גיל ההתבגרות הוא גיל קשה בפני עצמו...אבל כל אחד לוקח אותו אחרת,ונראה שאת רק צומחת יפה ממנו!ואני גם זוכרת את השלב הזה בחיי...כמה דמעות נשפכו מעיניי... אבל היום אני מסתכלת אחורה ואומרת:כניראה שהייתי חייבת לעבור את זה בשביל להגיע לאן שהגעתי היום! כל השאלה היא איך הולכים בדרך החתחתים הזו?ומה לומדים ממנה? בקיצור,די פילוסופיה ליום אחד! שבת נעימה וקרירררררררררררררה לכולנו!
באהבה זהב

the lovely lady

New member
../images/Emo6.gif

תודה רבה! גם אצלנו יש לחות נוראית! אבל אני מול המזגן והמאוורר, כולם מול הפרצוף :) שבת קרירה לכולם!

למעלה