אוף טופיק:

Hole In The Sky

New member
אוף טופיק:

היה לי חרא יום.. ממש חרא.. הרבה בלאגן כרוך בבית קברות ובכי וכאבים והמון בלעעע.. לרוב דאבוני לא היה שומדבר מעניין לעשות במחשב/אינטרנט.. אז הלכתי לשוטט בין ערוצי הטלויזיה ולא היה כלום! פשוט כלום! רק סרטים ישנים ומשעממים.. אז שמתי MTV(מצב של ייאוש) .. ובחילה נוראית תקפה אותי. . כשראיתי את בריטני ספירס (בלעע..) שרה שיר (נהדר) של ג´ואן וה-SEX PISTOLS התמלאתי כולי בכעס ועצבים! איזה חוצפה יש לה לקחת שיר יפה ולהרוס אותו ככה!? כאילו... כל הכבוד לבנאדם!
יש לה את זה!.. היא יודעת להרוס שירים בצורה מטרפת
צריך לצלוב אותה, לעלות אותה על המוקד- לשפד אותה! ררררררר!!!!!!!!!!

Puff Ball

New member
מסכימה עם כל אות, מילה, הברה ופסיק!

גם כן בריטני הזאת.... דוגמא מצוינת לאמרה שסקס מוכר - כי המוסיקה שלה (אם אפשר בכלל לקרוא\להגדיר את זה כמוסיקה) לבד - לא היתה מוכרת כלום! ואם הייתה מוכרת משהו - אז היתה מוכרת רק לוקשים! מילא היא היתה עושה את המוסיקת זבל שהיא שלה (זבל היה וזבל ישאר) - אבל למה לקחת שירים יפים, של להקות כל כך טובות ומכובדות ולהרוס אותם?! הקאבר הזה ממש ממש לא לטעמי, ואם תשימו לב בקליפ - היא רק מדגישה ומחזקת את העובדה שסקס מוכר: התנוחות הזנותיות (סילחו לי על הביטוי - פשוט אין דרך אחרת להמחיש את זה), הלבוש המינימלי שיותר נחשב ליריעות בד מלבוש ועוד ועוד... הרשימה עוד ארוכה... מצטערת אם טיפה עברתי את הגבול פה - ואני אבין אם המנהלת תמחק הודעה זו מפני שהיא אולי יותר מדי בוטה - אך יש לי דעות מאוד חזקות וקיצוניות בעניין זה.

De-Panther

New member
באמת כל כך הרבה ערוצים ושום דבר....

מעניין לא נמצא שם ויודעים שבריטני סאקס עוד מהקליפ הראשון שלה ייאק איזו מגעילה איזו דוחה היא צריך לסגור אותה בחדר אטום

גגגגגגררררררררררררר...

אני רוצה לשפד את המתופפ!!!!!!!... גרררררר מזה פה מערכת של דידבליו 4 טאמטאמימ פלור טאמ דאבל באס 4 קרשימ סנר והייהאט... ומתוכ כל זה הוא מישתמש רק בבאס וסנר...אולי ב-2 הבאסימ כי משעממ לו... וואטאבר... סורי אל הזיבולי שכל.. כל פורמ שאני אני כותבת את זה..

למעלה