אוף טופיק

trakl95

New member
אוף טופיק

רציתי להשתמש היום בפלאפון שלי, נוקיה 3100, והמכשיר,שאתמול פעל בלי בעיות,פשוט מת לחלוטין. לדעתכם זו עלולה להיות פשוט הסוללה שנגמרה,או שעלול להיות משהו אחר?

tweeg

New member
לא,סוללות נגמרות בהדרגתיות

לדעתי התנתק הכבל בין הסוללה למקביל ללוח אם (אם הוא לא קיבל מכה קשה) אם המחשב מזהה אותו אז אולי אפשר לעדכן (אני לא כ"כ מבין בפלאפונים,אףפם לא התלהבתי מהקונספט)

trakl95

New member
אז ככה

תודה על ההתייחסות,כי שאלתי באמת בפורום הסלולארי,וכלב לא טרח לענות,להתייחס לשאלה שלי. אז היום,באיזשהו שלב, שמענו איזה "פיפים" משונים,כמה "פיפים" כאלה,שלא היה לנו מושג ירוק,מה עושה את זה,או למה זה קשור. יכול להיות שזה היה הפלאפון? והמכשיר לא נפל,לא קיבל שום מכה,ושומדבר כיוצא בזה. צילצלתי לאיפה שקנינו אותו, (סניף של סופרלינק),ושם אמרו לי,שאצלם יכולים מקסימום לבדוק אם זה כן,או לא הסוללה,ואם לא,אז אצטרך לפנות לנקודת-שירות, היכן שרק להכניס את המכשיר לבדיקה במעבדה,יעלה לי מאה שקלים. היות והים כמעטו לכולם יש סלולאריים,לאור נסיון שלכם,יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? בתודה...

tweeg

New member
למרות שלא הבנתי מה זה

http://gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-209689.html צפצופים במחשב זה הודעה שחומרה לא מחוברת,אולי גם בפלאפונים במדריך שלו לא מצאתי שום טריקים(רסקיו מוד,ריסטורים וכו') ככה שאם המחשב לא מזהה אותו,ואי אפשר לעדכן אז לדעתי השלב הבא זה לשלוח לתיקון,או לפתוח ולראות אם יש משהו בולט לעין אני חושב שstardust יכול לענות לך יותר טוב

למעלה