אוף זה קשה...

big amir

New member
אבל בטח

בין לבין השתפשפתה...אם זה בלי להשתפשף אז כל הכבוד אח שלו.

א פרח

New member
אצלי זה לא היה מתוך החלטה

או משהו כזה, הרבה גורמים היו בעניין (לא אפרט אותם) אך לאחר גרושי הייתי ללא סקס וזה אף לא טרד את מחשבתי בכלל במשך 4 וחצי שנים.

נוצתית

New member
לפעמים

אי עשיית סקס מנקה את הראש וגורמת לי לפחות לעשיית דברים אחרים ויצרתיות בתחומים שונים. ככה שלפעמים את האנרגיה המינית אני מתנתבת לדברים אחרים וזה טוב. לפחות ככה זה אצלי. ושוב כמו שאמרה כותבת ההודעה - זה ענין של החלטה עצמית לא תחרות. הנוצה

lironbi

New member
זה מצב מורכב

אני הייתי לפעמים כל כך טרודה מחוסר סקס שזה פשוט מירמר אותי, אז החלטתי לא לתת לזה למרמר אותי יותר וכמו שנוצתית אמרה לנתב את האנרגיות לדברים אחרים. החוסר סקס רק מחזק אותי, ולמדתי שבכל מה שזה נוגע לגברים, יש לי המון מה להציע חוץ מגוף ופנים יפות. אני לומדת להכיר את עצמי, את הפנימיות שלי, את הגבולות שלי, את החוסן שלי. משהו בראש שלי השתנה, סקס זה משהו כל כך עוצמתי, זה חיבור מדהים בין אנשים, וואלה לא בא לי להזדיין עם סתם בחור שאין לי שום כוונות רציניות כלפיו. וטוב לי ככה.
. אני הייתי כל כך שבורה אחרי האקס שלי, שאני עכשיו בונה את עצמי מחדש, פיסה אחר פיסה, הוא הביא אותי למצב שחשבתי שאני לא שווה כלום. אז במקום ללכת לפסיכולוג, אני מנסה לבד, להרים את המורל האישי, ולשפר את הביטחון העצמי. ולמצוא זיון זה כל כך קל שבא לי להקיא כבר... לירון.

BodyCount40

New member
כל כך לא הולך לנסות את זה

נשמע לי מיותר וחסר כל טעם אבל שיהיה לך המון בהצלחה !

lironbi

New member
אתם כנראה לא הבנתם

זה לא משהו שאני מנסה, אני לא מנסה לבחון את סף ההתפוצצות שלי, או לענות את עצמי. זה פשוט ככה. אני חושבת שכל אחד היה בשלב כזה או אחר בחיים שלו, אפילו גברים.

BodyCount40

New member
אוי, הגבת לי, איזה יופי ....

לא יקירתי אני חושב שהבנתי פשוט אני לא מתכוון לנסות את זה היו לא מעט פעמים שסרבתי לסקס (מפליא נכון?!?!?) אבל עדיין, אני לא הולך לנסות כזה דבר לדעתי

benzba

New member
■ את צודקת לירון.

כל אחד לוקח לו פסק זמן כזה או אחר בחיים, לקחת אוויר, לסדר את המחשבות, לתת לרוחות הסוערות להירגע. הגוף שלך רוצה, אבל הנפש שלך עוצרת בעדו, מעריך את זה שאת נחושה והחלטית בדעתך.

m r z

New member
לא הבנתי למה

בכלל לנדור נדר כזה.. זה בגלל שאני בחור?

למעלה