אוף זה קשה...

lironbi

New member
אוף זה קשה...

נדרתי נדר לא לעשות סקס עד שזה יהיה מאהבה, כלומר משהו רציני. וזה קשה!!! אוף אני חרמניה...
אבל האמת שאני עומדת בזה יפה. אני גאה
. יש בזה מירמור רציני אבל גם סיפוק (נפשי) לא נורמלי. אני ממליצה בחום לנסות.

הולמס 30

New member
את מענישה את עצמך

ומה שעלול לקרות הוא שבסופו של דבר זה יצטבר ויצטבר ויתפרץ על מי שיידע ללחוץ על הכפתור הנכון. ובכלל לא בטוח שיהיה זה אהוב מסוג זה או אחר. תעבדי במקביל. זה יופי לחפש אהבה, אבל בינתיים אל תקברי את עצמך, תמני שניים שלושה יזיזים שירגיעו אצלך את העניינים כל אימת שתחפצי. נ.ב סחטיין על החתימה. הזכרת לי את הראשון של אביתר

daniella1980

New member
מצד אחד אני מסכימה איתך עקרונית,

אבל מצד שני אני מנסה להזכר בתקופה מסויימת בחיי שלכאורה הייתי בעד מה שיבוא - אם זה אהבה\זיונים\אהבהפלוסזיונים\כלום או יותר נכון להזדיין כל הדרך לאהבת אמת כמו שאתה מציע, ומה שקרה היה יזיזות ארוכת טווח ושום קשר אחר "במקביל" לא באמת התפתח. מה שאני אומרת זה, שבכל זאת כשאתה בתוך מסגרת מינית קבועה, אולי כן משהו עוצר אותך מ"להסתכן" עם דברים אחרים "רציניים" יותר (גם אם אתה כן באיזה מקום "עורג" לאהבה, ואני חושבת לעצמי מי בעצם לא, זה הרגש הכי אגואיסטי ואמיתי שקיים בעיני - הרצון לאהוב), כי פשוט.. נוח לך. אני לא באופן יזום התרחקתי מכל קשר משמעותי, אלא פשוט היה לי נחמד עם החיים וזהו, ועובדה שעד שאותו פרטנר קבוע זמין ונוח לא עזב את הארץ - לא מצאתי את עצמי בשום מערכת אחרת. אז אולי יש משהו בנסיון להתרחק מכל הנ"ל ולהתמקד בדברים מיוחדים יותר מערבוב איברים טהור.

הולמס 30

New member
שאלה של מינון

ושימי לב שדיברתי על יותר מיזיז אחד - בדיוק על מנת שלא תיווצר תלות (רגשית או מינית - בסוף התלויות הרי מתמזגות) באחד. זה גם לא חייב לקרות כל יום. אך, מאידך, להעביר חודשים בלי סקס בשביל מישהו או משהו "מיוחד" (שאין ידיעה או וודאות לגבי מתי יגיע ואם יגיע) זה נראה לי קצת כמו הענשה עצמית. ובכלל, מנסיוני, נשים שהתנזרו לאורך תקופה מהסיבות דנן מצאו עצמן, לרוב, "שוברות" את הצום עם גבר שהיה במקום הנכון, בזמן הנכון, אמר את המשפטים הנכונים (ונהנה ממצב חרמני במיוחד של הגברת מסיבה זו או אחרת) ולאו דווקא עם נסיך החלומות (שגם אם יגיע, עלול למצוא את עצמו עומד בכל מיני מבחנים ותקופת השהיה "על מנת להיות בטוח שהוא ראוי"). בכלל, התנזרות גורמת לכל מה שיבוא אחרי להיות מלווה בכל כך הרבה ציפיות (בכל התחומים) שיש מצב שכמה שזה לא יהיה טוב ומוצלח זה עדיין לא יחצה את רף הפנטזיות (ע"ע "בשביל זה התאפקתי שנה...").

ומנסיוני האישי,

לא חייבים "לשבור את הצום" עם זה שהיה במקום הנכון ובזמן הנכון. כך בכל מקרה אני פעלתי. הנחת המוצא של חלק מכותבי השירשור היא שזהו איזשהו עונש, לא לעשות סקס למשך תקופה. אני לא רואה את זה ככה, ואני לא בטוחה בכלל שכולם רואים את זה ככה. אני מאוד מתחברת לרעיון של ההודעה של דניאלה. גם בנסיון שלי, רק ברגע שחתכתי בראש איזה "קשר לא קשר" שהייתי בו יכולתי באמת להפתח לאופציה של קשר אמיתי וממשי.

yanivvivi

New member
כמו בסיינפלד

עם תחרות האוננות שהם עשו תחרות מי יכול להחזיק הכי הרבה זמן בלי לאונן בסוף כולם נשברו מי שראה יודע על מה אני מדבר

benzba

New member
■ כמה זמן את כבר לא...?

בדת היהודית יש מושג של התרת נדרים, הריני מתיר אותך מנדרך. אחות חרמניה.

זיגזג

New member
כה לחי...

<ככה אומרים את זה?
> עזבי מה כולם אומרים. תמשיכי להתחסד, ממילא לא בא לך לתת לי

ruben74

New member
דיאטה סקס?!../images/Emo4.gif

הי לירון זה נכון שהפכת ללקוחה מצטיינת של SEXSHOP? ויברטורים, דידלו, פרפרים וכדורים עם חוט ממלאים את המגירות בביתך! ככה קל מאוד להיות בדיאטה סקס!

lironbi

New member
3 חודשים.יכול להיות שאולי אני

צריכה למצוא משהו במקביל, אבל לא בא לי, לא יכולה להסביר את זה, לא בא לי, עשיתי סקס בחיים שלי, ואני אוהבת סקס, עשיתי עם אהבה, בלי אהבה, ובלי קשר לאהבה, לא בא לי על זה. אם היה לי צורך בזה בטוח שכבר הייתי עושה סקס, אבל הצורך שלי לקרבה ואינטימיות גובר על החרמנות. זה לא שאני מזילה ריר על גברים ולא שוכבת איתם, אני לא מזילה ריר על אף אחד כי זה לא מעניין אותי.אני לא מכריחה את עצמי להיגמל...זה פשוט ככה. ולא אין לי מנוי לחנויות סקס. עוד לא
.

ruben74

New member
מממ יש סימנים....

או שלירון הנגמלת עושה פסיקומטרי להתקבל בממזר ולהפוך לנזירה או שאולי צריכה להחליף כיוון מגברים לנשים! מי יודע.. עוד לא מבין למה צריכים להגמל ממשהו כול כך טוב

lironbi

New member
זה לא משהו שמנסים

הגעתי לזה עם הרבה קונפליקטים פנימיים.

03lior

New member
אבל למה להיגמל מסקס שזה טוב

תיגמלי מדברים רעים כמו סגריות ממתקים יש דבר אחד שניתן בחינם והוא מביא אותך לשיא הכיפ האנושי עלי אדמות אז למה לא לממש את זה. בחייך תתפקחי.

למעלה