אוף, זה ממש מעצבן!

אוף, זה ממש מעצבן!

אני רוצה לקנות את ה Wii, אבל אין את זה בשום חנות, כי זה נקנה כל כך מהר ביום שזה יצא... ומסתבר שבחנויות מגיעה כמות קטנה כל שבוע, אבל זה מגיע ביום אקראי, ואי אפשר לשמור או משהו.. אז יש לי 3 אפשרויות: 1 - להמשיך עד שיהיה לי מזל 2 - לקנות באיביי בכפול מהמחיר 3 - לעזוב את הכל מי פה מזדהה עם הדילמה שלי? הוא לניגוד, למי כבר יש את הווי?

kit k@t

New member
אמממ

אנחנו לא רצינו לקנות, אבל חבר שלנו קנה בדיוק בשבוע שעבר... הוא התקשר כל יום לחנות, ואז ביום שהיה להם הוא נסע לשם וקנה. לקנות במחיר כפול זה ממש מטומטם. קאט

Emc2

New member
i worship the almighty god Mario

and happily celebrate the creation of any nintendo consule, as those japis know how to entertain the masses i mean, when you are growing up, what can be better than sitting in the living room and playing mariocart with your friends? and then when you grow up, whats better than sitting in the licing room, drinking and smoking, and playing mariocart with your friends?

אוקי, חיכיתי באמת, כי לא בא לי

להוציא 400 פאקינג דולר.. חחח, בדיוק חזרתי מהקניון וקניתי את זה, פלוס המשחק של ריימן והארנבים המוזרים... אני עוד שניה הולך לחבר ולשחק בזה... כל כך מתרגש!!!!

קנית וויי ולא קנית זלדה?

זה כמו לקנות מערכת סטיראו ולא לשמוע פינק פלויד...

אממ.. יש לי מערכת ואין לי פינק פלוי

ד, אז אני מניח שזה באמת כמו... חחחח. זלדה נראה לי מהסוג משחקים שאני לא ממש אוהב... קיצר, שיחקתי למשך איזה 5 שעות וזה ממש כיף, וזה בהחלט מרגיש קצת כמו לעשות כושר חחח. אני רוצה שהם יעשו כזה תוספות שקושרים לרגליים, ואז זה יקשר גם אותם.. זה בכלל יהיה מטורף! צעד כל כך קרוב לעשות מציאות מדומה... יאאאאאא

AnnabeI Lee

New member
הם אכן צבועים (ואני לא מכירה את

הטעם שלהם במוזיקה- מסתבר שהם לא אהבו את אמא לב אטום, אבל אני לא יודעת אם סבתא אהבה או לא), אבל כשתמצא פיסת מוזיקה מורכבת כל כך ועוצרת נשימה שמשתווה ל Wish You Were Here, או לComfortably Numb, או ל,Time אז נדבר.

למעלה