עצוב לשמוע
חשבתי עליך היום וקיויתי כל כך לטוב. אני מקווה שהצלחת לנוח קצת ולאסוף כוחות בשביל הברנש החמוד. כמה קשה לחכות עוד שבוע לבדיקה שלא יודעים מה תביא. שולחת לך כוחות והמון
עצוב לשמועעידכון לא מעודד...![]()
![]()
קודם כל תודה לכולכן, נורא התרגשתי לקרוא את התגובות החמות. המצב במילים עדינות הוא על הפנים. לדברי הרופא שעשה לי את האולטרא-סאונד: השק הריון משונץ ולא עגול והדופק של העובר חלש מדי. לדבריו ומנסיונו, זהו הריון שלקראת סופו... הוא לא הספיד אותו לחלוטין ויש לי אולטרא-סאונד שבוע הבא ביום א' שאני התעקשתי עליו (הוא ביקש בעוד שבועיים) ואז נדע סופית... מה אני אומר לכן, אולי עדיף... ההריון התחיל לא משהו... אוף!!!!!!!!!! חתכתי הביתה, לא יכולתי להמשיך לעבוד היום... בעלי בדרך הביתה, נתנחם אחד בשניה. ובקרוב נמשיך לנסות... אני יודעת שאני מספידה מוקדם מדי ואולי יש סיכוי קטן, אבל מאחר והוא קלוש אני לוקחת בחשבון שאין הריון וזהו! תודה מקסימות שלי על התגובות המרגשות. אני חושבת שאני אכנס למיטה לרחם על עצמי קצת... אבל רק קצת, מכיוון שאחרה"צ, יש לנו ברנש קטן להוציא מהגן, מחר אני עובדת כרגיל, לומדת אחרה"צ והשגרה בכוחה הרב, תמשוך אותי בחזרה לחיקה... קיוויתי לספר בשורות טובות... אבל זה מה יש. אין מה לעשות, יש שיר כזה "אני נופל וקם, נופל וקם"... ובכן, מיד אקום... רידל4
חשבתי עליך היום וקיויתי כל כך לטוב. אני מקווה שהצלחת לנוח קצת ולאסוף כוחות בשביל הברנש החמוד. כמה קשה לחכות עוד שבוע לבדיקה שלא יודעים מה תביא. שולחת לך כוחות והמון