וואלה פעם ראשונה שאין לי תשובה חד משמעית ואפילו מצריכה מחשבה עמוקה..... טוב נו... הגבר או האישה....לפעמים יכולים לא לדעת משהו שהצד השני מסתיר אבל.....אני מאמינה שבסופו של דבר הכל מתגלה
נוסח השאלה שלך לא נכון. זה לא משהו ששייך דווקא לעניין נשים וגברים. כל אדם, אם הוא יודע לקרוא שפת גוף, לראות ולהקשיב גם כשאין מילים, ולהיות אמפתי - יכול לדעת על האחר גם את מה שהאחר לא התכוון לחשוף. כל אדם הוא ספר פתוח. השאלה היא אם אתה רוצה ללמוד לקרוא בו.
לדעתי זה תלוי "בשחקנים" יש אנשים שהם כספר פתוח ניתן לקרוא אותם בקלי קלות ויש שלמרות שהכל פרוש וגלוי לעיניהם עדיין לא קוראים נכון ויש גם כאלה שהם שחקנים טובים יתנו לך להבין הא ובעצם להרגיש דא ... מקווה שאני מובנת.
(וזה נכון לשני המינים) שמי שחושיו קצת חדים, יוכל תמיד לאסוף יותר אינפורמציה על האחר, ממה שהשני יתכוון לתת. "יותר", אבל לא הכל. אם מישהו יבחר להאפיל חלקים שלמים וישקיע בזה אנרגיות, יתכן שהוא יצליח בזה. מה שמזכיר לי חברה שגרה 6 שנים עם בחור בלי לדעת שהוא גר גם במקום אחר עם אישה אחרת. כן, כן...מדהים אבל אמיתי.
) אבל כל הענין הזה של ה"פאם פטאליות" קשורה לרכישת שפות זרות. הנושא של "גברים ממאדים ונשים מנגה" נטחן עד דק ואני סבורה שדי ברור היום שמדובר פשוט בשפות שונות. מי שיטריח את עצמו ללומדן, ידע לתרגם והרבה ממעטה המסתורין יעלם. לא שזה קל, לפעמים נדרשים חיים שלמים לכך. אבל בתור התחלה, די להכיר בכך ולנסות לקרוא מבין השורות את המידע שלפניך. הייתי. הלכתי. יום נעים לכולם. ג´ול