אוף... וגם שלום

incognitoTwo

New member
אוף... וגם שלום ../images/Emo9.gif

אהמממ... טוב נו, לא יודעת איך להתחיל בכלל... אוכל, סיגריות, וגראס. אז עם האוכל דווקא הצלחתי לא רע - שיניתי הרגלים, אני כבר רזה לפחות חצי שנה ושומרת על זה, ואם באמת אוכל זה התמכרות, אני חושבת שהצלחתי להתגבר... סיגריות, לצערי, פחות טוב
הצלחתי להפסיק לעשן ל-4 חודשים, והנה, חזרתי
זה מאד מרגיז. לא יודעת מאיפה הבאתי את הכוח להפסיק לפני 4 חודשים... והגראס, אוף, זה הכי מעצבן אותי. וזה בכלל לא אמור למכר?! אוף. אוף. אוף.

../images/Emo140.gif ברוכה תהיי ..והנה כי

גם היה לך הכוח, גם התחלת - ובכלל לא רע, ואנו פותחים ידיים גדולות וחמות להכניסך למעגל הקסמים שלנו. אוף זה טוב - זה מוציא את האיכס החוצה, שלום זה בכלל נפלא.. והעיקר - את עצמך היא ההוכחה כי אפשר... את סיפור הצלחה יותר גדול ממני למשל, כי אני עם אוכל טרם הצלחתי... לא
לצערי, גם אם סגריות לא... גראס...
זה כבר סיפור אחר... אבל....אפשר הכל, צריך רק לדעת שיש דרך, יש ידיים שתומכות אם נופלים אחורה ואולי העיקר - במקום הזה כל צעד קדימה זוכה למחיאות כפיים ואהבה גדולה. הצעדים הקטנים אחורה - זוכים גם הם בתמיכה. איננו כאן לשפוט - רק לעזור. ספרי לנו איך שינית הרגלים - שהרי את שינית, מרביתנו עדיין לומדים איך? תודה שהעזת, תודה שסיפרת, ותודה שאת כאן. עזרי לנו ללמוד - נעזור לך תמיד.

למעלה