אוף הצילו!

thenewone

New member
מתכונים

ווטר מלון : (1 = 1OZ או 30 cc). 1.5 וודקה, 1 ליקר מלון איכותי אם יש, או וודקה מלון אם אין. מיץ תפוזים עד הסוף, דאש גרנדין, נהוג להגיש בכוס קוקטייל, אתה יכול גם בכוס היי בול אם אין. עם שייקר, קרח בשייקר, קרח בכוס. מלון בול : אותו הדבר בדיוק, בכוס היי בול, בלי הגרנדין, בלי שייקר, קרח בכוס. אורגזמה : 1.5 אייריש קרים, 1.5 ליקר קפה, 1.5 חצי-חצי (חצי חלב חצי שמנת מתוקה). בשייקר, עם קרח בשייקר, בכוס מרטיני. סקרימינג אורגזמה : 1 אייריש, 1 ליקר קפה, 1 וודקה, 1 חצי חצי, 0.5 אמרטו. בשייקר, עם קרח, להגיש בכוס מרטיני.

Glenfiddich

New member
וואו תודה לכולם

אז מה לקנות וודקה מסריחה וג'ין? או פשוט לקנות איזה 4-5 בקבוקי וודקה ופשוט ללכת לפי דף המתכונים שנתת לי? (ונגיד לעשות רוסים לבנים\שחורים) כי אני מצב שיהיה גם אייריש קרים וליקר קפה יש בכלל אייריש זול?!

siete

New member
אייריש זול

יש את "אוטום קרים" שלדעתי הוא טעים ו"קונינגס קרים" (עוד לא טעמתי) - תוכל למצוא בחנויות של רוסים. ליקר קפה אתה יכול להכין לבד, היה פה מתכון של מישהי...

thenewone

New member
יש אייריש זול

של פיניס. הוא לא מדהים אבל הוא בסדר, בטח בשביל קוקטיילים. תקנה גם ליקר גאלה קפה של שטוק. זול וסביר עבור קוקטיילים. קנה טריפל סק ואמרטו של שטוק, כל אחד בערך 20 ש"ח הבקבוק, ואתה מסודר ויכול לעשות המון דברים. אם יש לך טריפל סק אתה גם יכול לעשות קמיקזי (ווודקה, טריפל סק ולימון).

Orrza

New member
סליחה שלא היתי כאן יומיים, אני חולה

בכל אופן, פניס זה "אייריש קרים" מצויין למסיבות כי זה בעצם בכלל לא אייריש קרים, עדיף למסיבות של צעירים יותר (שיש סיכוי שיבינו פחות) שלא יתחילו לתפוס תחת ולספר לכם שזה ממש עלוב שהבאתם פניס.... ואז ילכו להתלונן לבעל האירוע שמרמים אותו, ומפה הישראליות רק תשפיע לרעה. (או שבעצם להבהיר לבעל האירוע שזה שווה לו כלכלית למרות שזה לא בדיוק זה) כוסות מרטיני (אלישבע, זה בשבילך) למסיבות כשאתם עושים בר מאולתר זה נשמע ממש ממש, אבל ממש מיותר. אנשים מעטים מאוד יבקשו קוקטייל מרטיני, א. כי בד"כ זה אירועים צעירים ואנשים רוצים צבעוני ויפה ב. כי זה לא משקה קל וטעים לשתייה (אם אתה לא חי אלכוהול) ג. זה ממש נדיר שמישהו יזמין את זה בארץ (מנסיון בבארים שמציעים אותו) ד. כי זו כוס יקרה יותר. נ.ב. אם בכל זאת רוצים, יש להשיג כוסות מרגריטה ומרטיני חד פעמיות. לחפש בדפי זהב, אני נתקלתי בכאלה יותר מפעם. בהצלחה, אור.

Angel of Chaos

New member
אייריש זול, ליקר קפה ...

אייריש זול בקוקטליים מניסיוני הקטן מאוד, לא מורגש כמעט, לעומת ליקר קפה שראיתי כבר אנשים שממש לא מבינים נגעלים ממנו בקלות, בקשר למתכוני הכנה בבית, ליקר קפה זה הליקר הכי בילתי אפשרי, ניסיתי כל כך הרבה מתכונים, וכלום לא התקרב, לקלואה (הכי ליקר קפה :). מעבר לזה אם לא רוצים שאנשים יתחילו לשחק אותה מבינים, תמיד אפשר להשתמש בבקבוקי זכוכוית זולים, אלו שנראים כמו בקבוק גיני, עולים 8-13 שקל, ומכילים בין 400-1200 מ"ל (יש כל מני גדלים) אני משתמש בהם לליקרים שאני מכין.

למעלה