אוף הם הפסידו!!!!

LiMon12

New member
אוף הם הפסידו!!!!

אוף הם הפסידו ..... רציתי שהם ינצחו והם היו ממש קרובים לניצחון..... אבל הם הפסידו .... הם שרו מזה מהמם!!!!!! טוב.... יהיו להם הזדמנויות שניות..

yuliamir

New member
הם לא הפסידו!!!

מקום 3 זה מקום מכובד טוב הם לא טסים לאתונה אבל בכל זאת הם נתנו את ההופעה הכי טובה שם ובשבילי בלי קשר תמיד הם היו מקום 1

לאאאאא!!!!! מה פתאוםם!! כנסיי

זהה לא מקום 3 זה שניייייי תקלטוו הגיימבויז קבלו מקום 2!!!!! מקום 3 זה הדיימנדZ

yuliamir

New member
הינה זה לפה חחחחחחחח

טוב חבר'ה !! זה עבר !!! ויש לנו המון המון גאווה !!!! נתנו שואו מ-ד-ה-י-ם !!!!!!!!!! ונהנו מכל רגע !!!!!! ומקום 3 זה מקום מעולה !!!!!! הוכחנו לכולם שאנחנו שרים בLIVE בצורה הכי טובה שיש !!! ובאמת היה לנו כל כך כיף !!!!!! ועכשיו אני רוצה להגיד לכם משהו בנימה אישית.. תודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה !!!!!! תודה על הכל !!!!!!!!!! על ההצבעות! על הפלאיירים !!!!!!!! על הכל..! תמכתם בנו !!!!! ועזרתם לנו המון ! ובזכותכם הגענו לאן שאנחנו עכשיו ! אם כל התמיכה שלכם ! אני אוהב אתכם המון ! ואל תתבאסו !!!! תלכו עם ראש מורם.. כי עשינו את שלנו !!! אז שוב תודה על הכל !! אין עליכם ! מכל הלב !!!!! מואה !!! ענקית! זה מה שאביחי כתב

חחח לאא אז אינממצבבב

הם מקום שני אנחנו קיבלנו 80 ומשהו נקודות והדיימונד בקצת פחות מאיתנו אבל עקפנוו אוותם אני זוכרתת!!!!

הן עקפו ב-2 נק'...

חחח הן קיבלנו את רוב הנק' מהקהל אולפון.. ומי ישב שם?! חיילים וימאים...חח והן 4 בנות, סקסיות ומושכות... הבנתן?!

למעלה