אוף. בעסה

efrat120

New member
אוף. בעסה

הנה קורותי בערב הזה: כיוונתי שעון ל5 בבוקר והלכתי לישון ב-12ץ ב4 וחצי בבוקר הראש שלי נדפק בשעון המעורר ששמתי סנטימטר לידי כדי שבאמת יעיר אותי. הדלקתי את האור, שמתי מוזיקה בדיסקמן שמתי את האוזניות וחזרתי לישון אחרי 5-7 דקות. אחרי כמה זמן האוזניות הפריעו לי אז שמתי אותן מתחת לכרית והמשכתי להאזין. הגוף שלי קצת נרדם והיה צת קשה להזיז אותו והרגשתי כאילו יש לי מים בעור והעור זז כמו גלים מדי פעם. ואז נגמר הדיסק. לא רציתי לשמוע שוב, כמה פעמים אפשר לשמוע את השירים הדביקים של אנריקה איגלסיאס? סגרתי אותו ופתאום ראיתי שכבר 5 וחצי. ויש אור טיפה. ואז הלכתי לישון כרגיל. אוף.

Variety

New member
תגובה (+ על ווילד)

היי אפרת. אני מכיר את ההרגשה. זה כל הזמן קורה לי, אני שומע את הדיסק, ופשוט לא קורה כלום אחרי כמה זמן. אומנם מרגישים כל מיני דברים אבל לא מגיעים לחלום. נראה לי שיטת המוסיקה לא מתאימה לי, אני רוצה לנסות בלי מוסיקה ולשלב את שיטת הספירה של כפול 2, בלי הצורות אומנם, אבל פשוט לספור 2,4,8... אם אני אצליח :) אני מציע לך לנסות לשלב בווילד כל פעם שיטה שונה לשמירה על מודעות. שמתי לב שבאמת כמה שאני מתקדם לקראת החלום תלוי בשיטה, ולדעתי בבוקר, בהתחלה צריך משהו כזה חזק, קשה יחסית, שדורש לחשוב, ואז, ככל שנכנסים עמוק יותר, לרדת ברמת התרגילים, ולהגיע אולי רק לספירה, עד לשלב שלא צריכים בכלל. חלומות פז, Variety-

למעלה