אוף. בא לי לבכות.

אושר365

New member
אוף. בא לי לבכות.

היי,
הייתי אמורה לעשות סבב ראשון בפברואר בהדסה אבל כיוון שלא היתה תורמת מתאימה החלטנו להמתין. בעיקרון חשוב לנו שני דברים, גובה (כי אני 175) וגיל. חוץ מזה עם שאר הפרמטרים אנחנו דיי זורמים.

חודש קודם היו תורמות מעל גיל 31 ומתחת לגובה 168 אז החלטנו להמתין למרות שלשתיהן יש ילדים ושתיהן תרמו וזה הצליח ולשתיהן היה סוג הדם שלי.

החודש יש תורמת 167 בת 29 (יש לה ילד אחד והיא לא תרמה אף פעם) ותורמת 173 בת 32 (גם יש לה ילד אחד והיא לא תרמה אף פעם). שתיהן לא סןג הדם שלי או של בעלי.

אז או שאני בוחרת תורמת שנמוכה ממני ב-8 ס"מ או שאני בוחרת תורמת בת 32! או שאני מחכה עוד חודש. ומי יודע מה מצפה לי חודש הבא. אוף! זה ממש מתסכל. בעיקר גם כי במסלול הדסה משלמים הכל עוד לפני ששומעים על התורמות אז יוצא שכבר שילמתי לפני חודש וחצי ואני כבולה אליהם. אף אחד לא אמר לי שיש בעיה עם תורמות גבוהות. וגם אחרי שכבר נעשה טיפול אני אצטרך להמתין איזה חודש לעוברים.

מה לעשות? הצעות?

תודה רבה.

אני מכירה

בחור שהוא 190 ס"מ ויצא לו ילד גמד( רציני!!!)... שתי התורמות שלך נשמעות לי אחלה, ויש להן הוכחת פוריות. אם בא לך תורמת צעירה מ32, תלכי על הבת 29, והעיקר שתצאי בידיים מלאות ומאושרות. כל השאר שטויות לדעתי. 168 ס"מ נשמע לי סאבבה לגמרי. זאת דעתי.. בהצלחה!!

אושר365

New member
תודה, אני יודעת,

זה לא אומר כלום, אמא שלי 1.60 בכלל ויצאה לה אני, 175! בכל מקרה שיהיה לכולנו בהצלחה.. :)

kyki

New member
היתי מנסה ללכת עם התחושת בטן

אני בטוחה שכך תדעי את מי לבחור.
בהצלחה!!

ממש קשה לי לתת עיצות...
זה נושא כל כך אישי ונראה כל כך כל כך קריטי בשלב הזה של התרומה....
יכולה לתת לך דוגמא מהניסיון שלי, קיבלתי תורמת שלא דמתה למה שביקשתי, כמה שאני בכיתי.... מהעובר האחרון יש לי בת מהממת שלא הייתי יכולה לחלום על משהו אחר....

כשבחרתי את התורמת שלי הייתי כבר כל כך מיואשת

אמרתי כן לראשונה שהציעו. זה היה אחרי מספר פעמים שבחרתי תורמות שענו לכל הקריטריונים שלי אבל שום דבר לא יצא מהן. אחרי יום יומיים התחרטתי על הבחירה. גם הגובה שלה היה במקרה 1.67, ואני העדפתי תורמת גבוהה יותר עם נתוני מראה אחרים. היא הייתה שונה במרבית הדברים מהבחירות הקודמות שלי. הקרטיריון היחיד שתאם את מה שרציתי היה הגיל שלה 25. הייתי כבר עם הטלפון ביד כדי להתקשר לבקש תורמת אחרת או לדחות את הטיפול לחודש הבא. בסופו של דבר החלטתי שאני לא עושה כלום, ומשאירה את זה בידי הגורל. נסעתי ברגשות מעורבים. בהתחלה אמרתי לעצמי שאין מה לדאוג כי ממילא לא ייצא כלום ובפעם הבאה אבחר יותר טוב, ואחר כך אמרתי לעצמי שאם אני לא רוצה את התורמת הזו אז בטח מרפי יעבוד שעות נוספות והפעם זה בטח יצליח. ואכן הוא עבד אצלי הפעם. וקיבלתי מהממת בכל קנה מידה.

אבל בתכלס אם את לא מרוצה מהתורמות. אל תלכי על זה. עדיף לחכות חודש ואפילו יותר. ההעדפה שלי היא תורמת צעירה. את משלמת מספיק ומגיע לך לקבל מישהי שתרגישי טוב איתה. ויכול להיות שמתורמת יותר צעירה תקבלי גם יותר ביציות שיספיקו לך במקרה הצורך ליותר נסיונות. לא יודעת אם יש בעיה עם תורמות גבוהות. תמיד הציעו לי תורמות גבוהות. דברי עם ניצחיה. תדגישי לה כמה זה חשוב לך. זה בהחלט עוזר.

נראה לי שכמעט תמיד נתפשר על משהו

ראשית, כמובן תרומת ביצית כולה היא סוג של התפשרות, והבנה שאת המטען הגנטי שלך היא כבר לא תקבל (לא יודעת למה, אני תמיד חושבת עליה כהיא :) )
בחודש הראשון הציעו לי מישהי שלא התאימה לא במימדי הגוף ולא בצבע השיער והעיניים למה שביקשתי ואמרתי לא.
עכשיו הציעו מישהי שבצבע השיער והעיניים מתאימה למה שביקשתי, אך במימדי הגוף לא, ובכל זאת אמרנו כן. החלטנו שאי אפשר שהכל יהיה מושלם, ובכל מקרה שלא יהיה לא נקבל אותי... וחוץ מזה אנחנו לא אוהבים את התחושה של שוק בשר, ומעדיפים לא להתברבר בגלל זה. (על סוג דם בכלל שכחנו לשאול, אשאל בפעם הבאה שאדבר איתם).
אז הפעם אמרנו כן, ונקווה לטוב...

אשרת 1972

New member
לא פשוט בכלל

מחזקת אותך במה שתבחרי , אני לא רציתי לדעת כלום על התורמת ולא ביקשתי כלום למעט שלא תיהיה דומה לקוף , מבחינתי הדיון בזה ובחירת התכונות של התורמת לקח אותי למקומות מאוד לא טובים מעדיפה שמשהו אחר יסנן , בהצלחה .

מבינה אותך

גם אני הייתי בתחושה כזו לגבי הגובה. החליפו לי תורמת ברגע האחרון ובחרתי מישהי שנמוכה ממני בכמעט 10 ס"מ. קיוויתי שהגובה של בעלי יפצה על זה. יכולה לספר לך שבסופו של דסר היא נולדה ושומרת על אחוזון 97-95 מבחינת הגובה, כך שהיום אני שמחה על כך שהתורמת לא היתה גבוהה יותר... מה גם, זוכרת שמישהי פה אמרה לי בזמנו שאולי עם הויתור על הגובה זכיתי במאפיין דומה אחר - למשל בתווי הפנים. לכי תדעי, יש כ"כ הרבה מאפיינים שאינם ידועים לנו.
ומסכימה עם שמוליקיפוד, חושבת שזה יושב חזק על התחושה שמה שלא יהיה זה לא "אני", ושתמיד יהיה שם ויתור. וגם על תחושת היעדר השליטה שמלווה את כל התהליך הזה והקושי לוותר על המקומות בהם כן יש לנו אפשרות בחירה.

שיהיה המון בהצלחה מה שלא תחליטי!

אושר365

New member
תודה לכולן,

החלטנו ללכת על התורמת בת ה-29, מקווה שנצליח..
נראה לי שעיקר הרתיעה שלי היא שזו פשוט לא הביצית שלי :( אבל אני בטוחה שברגע שיגיע התינוק זה ממש לא ישנה דבר...

בהצלחה רבה!

rabbitm

New member
המון בהצלחה!

רציתי לכתוב לך הבוקר שתלכי על התורמת הצעירה, אבל עשית זאת כבר.

שיהיה המון בהצלחה, ושהתינוק/ת יגיע/תגיע זה באמת לא משנה. מנסיון של חצי שנה.

בהצלחה!!!

אנחנו גם קיבלנו אפשרויות שלא היה בהן כמעט את הדבר שהכי היה חשוב לנו והחלטנו לא לדחות. בחרנו בתחושת הבטן של בעלי ולא שלי. אני יכולה להגיד לך שהיום, כשהילד בן 4 חודשים ואני שטופת הורמונים וחסרת שינה, הבן שלי כל כך שלי שיש לי תחושה חזקה שלא חשוב מי היתה התורמת או אם הוא היה נולד מהביציות שלי הוא היה בידיוק אותו דבר... אותו ילד היה נולד.

והכי חשוב בהצלחה!!! שלב כל כך מרגש ומלא חששות

למעלה