אוף,בא לי לבכות..

עצובית20

New member
אוף,בא לי לבכות..

אני לא יודעת מה לעשות.. אבא שלי עבר ניתוח קשה השבוע...וכשהוא יחזור הביתה ...נצטרך לשמור על סופר סטריליות בבית...מה שאומר שכבר הכינו אותי שאני צריכה לפנות מפה את השלישיה..... אני לא יודעת מה לעשות,אני לא מוכנה למסור אותם אבל גם הבריאות של אבא שלי חשובה... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

קים 26

New member
קודם כל החלמה מהירה ורפואה שלמה לאביך../images/Emo140.gif

מה עם אופציה זמנית של פנסיון עד שאבא ירגיש טוב יותר? מאיזה אזור אתם? ועל מי מדובר כי אני לא כל כך מכירה אותך?

עצובית20

New member
אני מבקעת אונו..

ועד שהוא יחלים...זו תקופה ממש ארוכה של 4 חודשים +....<בתקווה שלא יותר כי המצב קצת הסתבך...> אני לא יכולה כלכלית לעמוד בהחזקתם בפנסיון....ואני לא מוכנה למסור אותם,הם הילדים שלי. לא יודעת מה לעשות:(

קים 26

New member
רק שנייה, אפשר שבית יהיה נקי גם עם בע"ח בתוכו

אפשר לנקות כל יום. האם יש לכם חצר? אפשר לתחום אותם איפשהו לא? אם לכלבים יש נשירה אז תספרי אותם וככה זה יפחית את מידת השערות בבית, לי יש גם 3 בבית (בלי עין הרע) ואין ריח ואין כלום, רק קצת שערות. אנשים עוברים ניתוחים וממשיכים לגדל בע"ח ללא סיכון של ממש (עד כמה שידוע לי). אם הבעיה ממש חמורה אז תמצאי בית אומן (מישהו שאת סומכת עליו) או שתחזיקי בפנסיון. אני מניחה שכבר יגיעו אנשים נוספים שינסו לתת פתרונות. בהצלחה

עצובית20

New member
אין לנו חצר

אני גרה בבית קומות ואין לי היכן לתחום אותם.... הוא עשה ניתוח קצת יותר מסובך מהרגיל...ממש ממש צריך לשמור על סטריליות..... אני לא מכירה אף אחד שאני יכולה לתת לו את הכלבים והחתולה... לא יודעת מה לעשות,בא לי לבכות:(

Ultra marine

New member
ומה עם מאמץ משפחתי כלכלי

למעבר דירה זמני שלך עם הכלבים? עכשיו זאת התקופה החמה של חיפוש דירות, אולי את יכולה לנסות לחפש חוזה זמני איפשהו באזור. אני יודעת, קשה למצוא דירה להשכיר עם כלבים אבל עם עקשנות..

עצובית20

New member
תושבי בקעת אונו...מישהו מכיר

אולי את הפנסיון הביתי שיש בקרית אונו ביונה וולך?

עצובית20

New member
אני אשמח אם מישהו יוכל לקחת אותם

יחד <את הכלבים> לבית באופן זמני...כמובן שהוצאות האוכל יהיו עליי,ואם זה יהיה גם בק"א אוכל לקחת אותם לטיולים וכך להטריח פחות את הבית הזמני..

למעלה