אוף!!! אנשים מניאקים!!!

CrazyOded

New member
אוף!!! אנשים מניאקים!!!

אני וחבר שלי נסענו זה לצד זה במהירות X. מצד ימין חלפו 2 הולכים רגל עם כלב. כשהתסתובבנו ותיכננו לנסוע בחזרה, כדי להגיע אלי הביתה, קפצו השניים לכביש, וביקשו מאיתנו לעצור. הם חסמו את הכביש, ודפקו על חלונות המכוניות שלנו. אני, אני הצלחתי להתחמק מהם למרות שאת מספר הרכב שלי ואת שמי הם הצליחו להשיג. השאלה שלי היא האם הם יכולים לעשות לי משהו... האיש התקשר אלי לבית, והתחיל לספר לאבא שלי שקרים על גבי שקרים, וגרם לי לאי נעימות מהוריי. הדבר שיותר מעצבן מאי הנעימות - אלו השקרים שגרמו לאי הנעימות האדם טען שאנחנו נסענו במהירות של לפחות 100 קמ"ש, והוא תיאר את ניסיון ההתחמקות שלי בדרך כל"כך שיקרית עד שהוא אמר שכמעט דרסתי אותו. אני מוכן להישבע בה', שברגע שהתקרבתי אל האיש הייתי על מהירות שפחותה מ 10 קמ"ש, ובזמן שהוא וחברו דופקים לי על חלונות המכונית, ביצעתי תמרון איטי על מנת להתחמק מהם. האם האנשים יכולים לעשות לי משהו שיפגע לי ברישיון?! (ועוד על בסיס שקרים) האם אני יכול לעשות משהו נגדם? (אלו אנשים מהסוג שרק מחפשים את מי לדפוק)

CrazyOded

New member
את חבר שלי הם עצרו...

הם עבדו עליו שהם שוטרים אז הוא אמר..

danihashamen

New member
מה זה עבדו עליו שהם שוטרים?

הם הראו לו תג , משהו? בנאדם לא יכול לעצור אותך סתם ככה ולהגיד שהוא שוטר, הוא צריך להוכיח לך.

אוראל1988

New member
../images/Emo45.gif

הכלב בנוסף לכך לא עוזר לאמת את חשדינו לכך שהם שוטרים.

CrazyOded

New member
זה לא משנה עכשיו...

זה לא משנה כרגע... כי אבא שלי כבר יצא עלי וסתם אני רב עם כל הבית עכשיו... חבר שלי מרוב לחץ אמר את השם... ואנחנו גרים בישוב... ככה שכולם יודעים על כולם וכו'...

NewUser4

New member
אין לך מה לדאוג

הם יכולים להגיש נגדך תלונה אזרחית על עבירת תנועה שביצעת. אולם, בניגוד לכאשר שוטר נותן דו"ח, חובת ההוכחה חלה עליהם (כלומר מילה שלו כנגד שלך אינה מספיקה לעומת מילה של שוטר לעומת מילה שלך). אם אותם אנשים ממשיכים להטריד אותך, הגש תלונה במשטרה על הטרדה.

wil

New member
טוב שלא עצרת.

לא עוצרים לאנשים שדופקים על חלונות או חוסמים את הדרך. הנחת היסוד עד שיוכח אחרת היא שהם שודדי רכבים ולכן התגובה צריכה להיות נעילת הדלתות (אם הן לא נעולות מלכתחילה), סגירת חלונות והתחמקות. אם עוקבים אחריך ואתה לא מצליח להשתחרר - אל תיסע הביתה אלא סע למרכז העיר איפה שיש אנשים ובינתיים חייג למשטרה. אפשר פשוט לנסוע לתחנת המשטרה. לדעתי לא צפויות לך בעיות, כמו שאמרו תלונה של אזרח לא שווה הרבה אם יש לך גירסה אמינה כנגד.

danihashamen

New member
אני הייתי מנסה לדרוס אותם ../images/Emo3.gif

אבל כמובן שזה רק אני ^^

C T S

New member
מה אתה ילד?

אם לא עשית שם דבר רע.. שים גז ושים עליו זין. לא חסר אנשים שמחפשים לריב כי משעמם להם ככה סתם.

CrazyOded

New member
זה נכון שנסעתי אולי טיפה מעל

המהירות המותרת... אבל זה לא תפקיד של סתם אזרח פשוט לעצור אותי הוא ממש התפרץ לי לגלגלים!!! נאי עשיתי לו תרגיל והצלחתי להתמחק אבל חבר שלי כבר לא הצליח

למעלה