אוף אני שוב עצבני ,

אוף אני שוב עצבני ,

פתאום קפץ לי הסוכר ח 300 לאחר ארוחה של עוגה דיאטטית . אני פשוט לא סובל שזה קורה לי ! אין מעדנים דיאטטים מהיום. תמיד שאני אוכל משהו שלא שלא חלק מהתפריט שלי הסוכר קופץ. ואני לא מאמין שמי שקנה את המוצרים הלא הלא בריאים בלשון המעטה עוד בזבז כסף נוסף כדי שלא יהיו עם סוכר ! מתוסכל

עמית 29

New member
תסכולים

אני ממש מבין אותך... כל פעם שהוסכר עולה לי מעל ל 180 אני מרגיש שחרב עלי עולמי, ושהנה אוטוטו אני חוטף את כל הסיבוכים האפשריים!!! אז תסכול היא תחושה טבעית לכל מי שאכפת לו מעצמו, אבל השאלה שצריך לשאול את עצמך האם להיות ב-300 למשך שעה נגיד יוצר איזשהו נזק לטווח הארוך. לפי הרופאים אם מדובר במשך זמן קצר מאוד אין לכך השפעה... כולנו יודעים שלחץ נפשי ותסכולים באופן כללי לא "עוזרים" לסוכר והנה אנחנו "במעגל קסמים" לחוצים בגלל הסוכר וגורמים לו לעלות בגלל הלחץ... אז ברגע שיש לך 300 תוריד את הסוכר למצב נורמלי ע"י השיטות המקובלות ותנסה ללמוד מה דורש איזה כיסוי. ככה שפעם הבאה לא יהיה סוכר גבוה ולא יהיה תסכול.

זה לא שעה זה שעתים ולא תהייה פעם

הבאה. אני לא יוכל יותר שום עוגה עם או בלי סוכר כי תמיד יש את המצב שעוגה ללא סוכר אבל המילוי והבצק גורמים לעלית הסוכר. מה שעוד מצעבן אותי שבעלי המעדניות (או איך שקוראים להם) עושים כסף גדול מאנשים עם בעיות כמו שלי כאשר העוגה בכל מקרה תעלה את הסוכר
טוב , לפחות אני שמח שהייה לי אימון טוב היום , מזג האויר נפלא בשביל ריצה :)

כמובן ישנם עוד מוצרים שמעלים את

הסוכר לרמות גבוההות אפילו שכתוב "ללא תוספת סוכר", כמו למשל רסק תפוחים אולי מה שיוצא מהכלל זאת הגלידה של שטראוס שכמעט ולא מעלה סוכר אבל כל השאר זאת תרמית.

slightly

New member
זאת לא תרמית

לא כתוב בשום מקום שהמוצרים לא מעלים את הסוכר. כתוב שהם לא מכילים סוכר. כל דבר שאתה מכניס לפה בסוף הפירוק הוא הופך לסוכר כלשהו. הרמות תלויות בסוג המוצר ובכמות הנצרכת.

אז בשביל מה לעזעזל צריך לשלם

מחיר כפול בשביל מוצר ללא סוכר אם הוא יעלה את רמת הסוכר כמעט או כמו מוצר עם סוכר ?

עמית 29

New member
למנצחים שלוקחים את הכל...

תשמע אם זה השם שבחרת לעצמך, אז אני מניח שאתה שואף להיות מהמנצחים...תבחר לעצמך לאכול מה שאתה רוצה ושעושה לך טוב, אבל אל תשכח לחיות בדרך. באופן תיאורתי אפשר לחיות רק מלחם וגבינה אבל אני לא בטוח שזה מה שאנחנו רוצים. צריך לגוון בתפריט וללמוד על מוצרים אחרים. פעם פיתה פשוטה היתה מקפיצה לי סוכר עד שלמדתי להתייחס אליה בכבוד ולהזריק עוד יחידה וחצי ממה "שאמורים" כי משווים פיתה לשלוש מנות לחם. אצלי זה אחרת והיום אני אוכל פיתה ומסיים את הארוחה בערכים תקינים. כנ"ל לגבי מעדן מילקי קל וכן הלאה... בהצלחה

צודק , לפעמים אני מוסיף אבל

זה קצת לא הוגן להוסיף 8 יחידות בשביל עוגה לא גדולה כאשר כתוב שהיא ללא סוכר ,לכן נשאלת השאלה למה אני צריך לשלם מחיר כפול בשביל המוצר שבמלא דורש ממני להזריק 8 יחידות יותר! אגב בקשר להפסד , אתה צודק אני באמת לא אוהב להפסיד !

kiticat

New member
האמממ

אני אוכלת הכל.... ואני מאוזנת. הכי גבוה שלי הוא 160 בנתיים- וזה היה פעם אחר לאחר וופלים- גילתי שבנושא הזה משום מה- וופלים ללא סוכר באמת יותר טובים.... ובאותו טעם- למה לא? אני אוכלת פיתות, ופסטות וגלידה ומה שאני רוצה- ואני יודעת לאזן את זה. זה הכל. ידעתם שהסוכר שלי נע בעיקר בין 80-100?

אני חושבת בשביל...

אלא שרוצים לעשות דיאטה, רמת הקלוריות נמוכה מהמוצר הרגיל.

חן , אני מדבר על מוצר שהייה ללא

סוכר ובכל זאת העלה לי את הסוכר כמו עוגה רגילה , ולא מוצר קל עם מעט קלוריות.

shugi28

New member
איש מתוק ..

רוב המוצרים ללא סוכר ( וואפלות שוקולדים ועוגות למינהם ) נועדו בעיקר לאוכלוסית ה type II כדי שלהם לא תהיה קפיצה גבוהה בזמן האכילה .. אנחנו ( type I ) יכולים לאכול את אותם מוצרים הרגילים כמובן שבמינון סביר ..

לזר

New member
2 נושאים לבדיקה בטרם התנזרות

האם בדקת מה קורה לרמת הסוכר בעקבות הקדמת מועד הנטילה של האינסולין? האם נפגשת עד היום עם הנושא הקרוי אינדקס גליקמי. נסה לבדוק שני הדברים וראה תוצאות בטרם ייאוש מהמזון הטפיש שיש בו כמות מופחתת של סוכרים. למשל, הידעת שסוכר השלחן מעלה את רמת הסוכר פחות מאשר פרוסת לחם רגיל? מדוד כמות זהה של פחמימות בסוכר ופרוסת לחם לבן ובדוק. ספר לנו מה קרה.

בוקר טוב ו... ../images/Emo42.gif

אמנם סוכר ש"קופץ" זה דבר מעצבן, אבל הכל צריך להלקח בפרופורציות. המחלה שלנו לא עוברת (למי שלא ידע :)) ואני בטוחה, winner יקר, שבמהלך ה-120 השנים הבאות הסוכר יעלה לך עוד הרבה פעמים מעל לתחום המיוחל. אני מבטיחה לך שאם לא תתרגש ותמשיך לדבוק בדיאטה ובעשיית פעילות גופנית, הגוף שלך לא יסבול יותר מדיי.. אחרי הכל.. גם לו מגיע קצת מתוק. יום נפלא.

לזר

New member
שימוש חכם באינדקס הגליקמי יכול

למנוע spikes (קפיצות) ברמות הסוכר, שמהן אנו רוצים להימנע. ככל הנראה תמיד יהיה צורך להלחם בקפיצות ברמות הסוכר מדי פעם....חבל, אבל אין סיבה להיכנס לדכאון בגלל זה. בדוק, תקן וסע לשלום. בוקר טוב

לזר , אתה צודק בקשר להערה שלך

אבל בכל אופן אני לא יכול להזריק יותר עקב מזון מסוג זה כי אני כמעט ולא אוכל אותו. אבל מצד שני למכור מוצר שהוא ללא סוכר אבל מקפיץ את הסוכר בדם לרמות כאלה זאת קצת הונאה .

לזר

New member
אתה לא יכול לטעון טענה מבלי לבצע

בדיקה שניה לפחות. בדיקות מסוג זה יש לבצע בזהירות. מדוד לפני האוכל, אבל עליך לוודא רמת הסוכר קרוב ל-100 ואתה לא נמצא בשלב של עליה עוד בטרם האוכל, כלומר אתה על 100 בערך ו"שטוח", קפיש? אז, תוכל ובדדוק עצמך כל חצי שעה. יש לחזור על בדיקה הזו גם ביום אחר ולהיות בטוח שיום קודם לא היתה בהיפו.....להיפו יש השלכות ברמת הסוכר לפחות יום אחד קדימה. כל טוב

לזר , מאיפה ההבנה הזאת באה?

אתה נראה עם שנים של חיים עם סוכרת:) בכל מקרה תודה על הנסיון שאתה מקרין .

לזר

New member
מהחיים. אני סוכרתי טייפ 1 מגיל 31

וזה קרה לי לפני 25 שנה. רק שנה וחצי על משאבה וסבלתי קשה כל השנים מהאינסולינים של חזיר כל השנים. קרא דפי שלי באתר המצורף

למעלה