אוף, אני מרגישה

shir23

New member
אוף, אני מרגישה

כ"כ רע היום, לא יודעת מן הרגשה שבא לי לשים את הראש מתחת לכרית ולא לראות או לדבר עם אף אחד. אני שונאת את ההרגשה הזאת. אני קצת מאוכזבת מעצמי היום. די למה צריך לעבור את הימים האלו לפעמים?

golem

New member
שיר...קחי תשובה אפשרית...

כדי שנדע להעריך כמו שצריך את הימים הטובים שעוברים עלינו.... וקחי חיוך לדרך
..ושהיום שלך ישתפר במהרה..

shir23

New member
אתמול דווקא היה לי יום מצויין,

והיום כאילו שהכל התהפך. אני מרגישה כ"כ תלותית היום. מה זה צריך להיות ההרגשה המטומטמת הזאת???

golem

New member
תבדקי למה.......

קודם כל תמחקי את המילה מטומטמת - זה הרגשה מאוד טבעית...שקורה בגלל משהו מסויים שאת צריכה לחקור ולהבין למה.... ובסה"כ....אם כל הימים היו מצויינים - זה היה הופך לשגרה משעממת - מדי פעם 0לעתים רחוקות) צריך כאלה ימים להסתכל בצורה יותר טוה על החיים

shir23

New member
תודה לך

אבל אני חושבת שהראש שלי זקוק לקצת מנוחה. אני רוצה לישון ולקום בהרגשה יותר טובה.

@@

New member
סליחה שאני נדחפת ../images/Emo13.gif

אתמול גם לי הייתה את ההרגשה הזאת, מועקה על הלב, הרגשת מחנק, והכל סתם בלי סיבה, עד מחר זה בטוח יעבור. ועד אז אני שולחת לך
גדול. תחייכי קצת זה עוזר, ותנסי לא לחשוב על זה.
ריקי

shir23

New member
לריקי ומרין

המון תודה על התמיכה, אני פשוט גם לא מרגישה טוב, כנראה התקררתי.. בכל אופן אני מחכהכבר לסיים את היום הזה, לחזור הביתה למקלחת חמה, להלביש את הפיג´מה הנעימה ולהיכנס מתחת לפוך . מקווה שאני יצליח לישון עד הבוקר. אני מקווה שלא יהיו יותר ימים כאלו לא לי ולא לכן. בינתיים שולחת לכם המון חיבוקים ונשיקות אוהבת שיר!

mariana

New member
נראה לי שזה מדבק../images/Emo122.gif

היי שיר אתמול בדיוק הייתי במצב שלך, הייתי סתם בדיכי בלי שום סיבה. אפילו בגלל שהייתי ככה אז היה לי ריב בבית, למה לא יכלתי לסבול את הצעקות של מישהו אחר וישר הייתי מתפרצת או שהייתי מתחילה לבכות, מה שעושה טוב זה סתם לדבר עם מישהו שאת אוהבת או עם חברה סתם לא עלייך, לפתח סתם שיחה ותראי איך זה עוזר אז בינתיים בהצלחה ותחזיקי מעמד אוהבת מרין

למעלה