אוף אני מבואס...

eli1211

New member
אוף אני מבואס...

שיעור 30 כל דבר שאני לומד משפיע על הדברים האחרים שאני כבר יודע (למשל, עד שלמדתי חנייה ואני יודע טוב מאוד לחנות אז הספקתי לדפוק את הקטע של ההתחלת נסיעה, האוטו נכבה לי היום פעמיים אינעל דינק! ובפעמים שלא נכבה היו רעידות, אוףףף) מבאס כל הלימודי נהיגה האלה, מקווה שהוא יגיש אותי לפנימי בקרוב :(

FreakStyler

New member
שמע מה שאני אגיד לך....

מבעס אולי, אבל תאמין לי סמוך על המורה שלך הוא יודע בדיוק מתי אתה מספיק מוכן לגשת לפנימי. אני למשל ניגשתי לפנימי בשיעור 65. כן כן!! נשמע מוגזם? מה לעשות, עד אז לא הייתי מוכנה.. אני בטוחה שהמצב שלי סתם זבל, אם אתה חושב שאתה נוהג טוב אז בטח לא תעשה עוד הרבה.. ובקטע שנדפקת הנהיגה .. זה קורה לכולם לפעמים, וגם נכשלים בטסטים בגלל זה.. קורה.... בכל אופן- שיהיה בהצלחה אחי!!

FreakStyler

New member
בבקשה מותק.

ו 30 שיעורים זה לא הרבה בכל.. אני סגרתי מעגל של 70 עד כה.. יותר מכפול ממה שעשית..

אין מה להתבאס אחי!!

אני ניגשתי לפנימי ב-44 ולטסט ב-50. אבל זה השתלם=עברתי בראשון!!! מזל טוב לי שוב!! כבר שבוע יש לי רשיון

Krishi

New member
זאת לא בדיוק הודעת ניחומים...

אתה בכל זאת רוצה לשמוע קצת אמת לפעמים, לא? אז ככה... אם אתה בעצמך אומר שיש לך בעיות וזה אני לא חושב שהמורה יגיש אותך לטסט רק כי אתה רוצה... הוא יגיש אותך כשתהיה מוכן.. בנהיגה חשוב מאוד לדעת לעשות כמה דברים ביחד.. בו זמנית.. להיות תמיד עירני... לדעת לעשות כמה דברים ביחד בלי בעיה.. נכון.. זה קשה.. לפעמים מעיק ומעצבן... אבל זה חובה... ועד שלא תידע איך לעשות את זה אני חושב שאתה עצמך לא צריך לרצות להשיג את הרישיון עד שלא תלמד את כל זה כי בדוגרי אז מה אם במקרה עברת טסט? אתה תנהג אחר כך ועוד תיכנס ישר לתאונה טפו טפו טפו.. אז קח את עצמך בידיים... תלמד חזק.. תעבוד על הקטע הזה.. תרגיש שאתה שולט בהכל כמו שצריך... ותעבור טסט כמו גדול!

למעלה