אוף אני לא יורדת :(

sapirya1

New member
אוף אני לא יורדת :(

חודש וחצי אחרי ניתוח וירידה של 6.5 קילו , ומאז כלום ... אפילו לא מאה גרם ממש מעצבן כי אני מרגישה שאני לא אוכלת כלום בממוצע ביום אני אוכלת קצת פריכיות בבוקר, ארוחת צהריים שמשתנה מיום ליום אבל לא כוללת לחם ,או אוכל שמן מאוד ובערב מקסימום איזה סלט ... בין לבין כמעט כלום אולי פעם ב איזה פרי ... פשוט לא יורדת אפילו לא קצת , עצות מישהו ? צריכה עידוד :(

bmi גבוה

New member
את שרוול או טבעת?

אמרו לי שתמיד יש עצירה אבל לחברה שלי המליצו לקחת מאמן אישי, אז אני לא אמליץ לך את זה ,כי זה מלא כסף אבל אני כל יום או רוקדת(מתה על זה אפילו בבית) במשך כמעט שעה או עושה הליכה בין 30-45 דקות....אמרו לי שזה מאוד עוזר!!! אני בלי זה לא יורדת! אבל תתעודדי...הירידה תחזור!!

sapirya1

New member
אופס שחכתי לציין , ניתוח טבעת .

ואני לא מתעצבנת , פשוט קצת מבאס ... ולגבי ספורט אני כן משתדלת לעשות , רוכבת על אופניים פעמיים בשבוע ובשאר הימים עושה שעה של משקולות כפיפות בטן וקצת תרגילים בבית

לא מבאס בכלל, ירדת יפה מאוד :)

ראיתי שאת בת 18 אז אני מבינה את הלהט...
במקום לכתוב לך מגילה באמצע הלילה תעשי חיפוש ותקראי כל הודעה והודעה שאופירA כתבה. ואח"כ תקראי אותן שוב ושוב ושוב ותיישמי כל מילה בהצלחה וברוכה הבאה

אופירA

New member
מנהל
קצת קשה להבין מה פירוש "ומאז כלום".

ממתי את לא יורדת? מתי עשית את הניתוח, לפני חודש וחצי? אז ממתי את לא יורדת? בכמה זמן ירדת 6.5 ק"ג? מה ציפית - לרדת כל יום או כל שבוע? ירידה במשקל אינה מתרחשת בקו ישר, אלא בתנודות קדימה ואחורה (כמו תפר), וכן בקפיצות. הרבה אנשים מספרים פה ש"הם לא יורדים כלום כבר המון זמן", ופתאום בבת אחת ירידה של 2 ואפילו 5 קילו. ככה זה אצל אנשים בוגרים, לא תינוקות. באיזה משקל את נשקלת? במשקל של פגים אפשר לראות ירידה של כל 100 גרם, אבל במשקלים של אנשים ששוקלים באיזור 100 ק"ג ויותר, אי אפשר להגיע לדיוקים כאלה... המשקל עצמו מפספס בחצי קילו באיזון הפרטי שלו. אגב, אינך אוכלת הרבה. את צריכה לאכול כדי לרדת. אכילה מאוזנת, וחלבונים איכותיים. אין לי מושג למה את אוכלת מעט. יש לך הגבלה גדולה? כמויות המזון קטנות? מה כוללת ארוחת הצהריים? כמו כן אין לי מושג לגבי גילך, כמה דיאטות עשית בעבר ומה מצב חילוף החומרים שלך. תזונה זה מקצוע שלומדים אותו הרבה זמן והוא מורכב ורציני, ואי אפשר לצפות מירידה במשקל שתתרחש עפ"י ההבנות המאוד מעטות שיש לכל אחד בתזונה (או יותר נכון לומר חוסר ההבנה הטוטאלי שלנו בתזונה).

sapirya1

New member
תשובות לשאלות

אני בת 18, עשיתי את הניתוח לפני חודש וחצי , לפני שלושה שבועות בערך הפסיקה הירידה , ואני לא מצפה לרדת כל יום , אבל לפחות שיזוז ממש קצת לתת טיפה תקווה חח ולגבי האכילה אני אוכלת ככה כי זה מה שאני יכולה לאכול כרגע , אם אני יאכל יותר מזה אני יהיה "מפוצצת" , שבעה מדי , ארוחות צהריים כוללות בדרך כלל ירקות מבושלים ,אפוים או חיים לפעמים אורז .. מרקים .. כל יום זה משתנה אז קשה להגיד .

וואי גם אני בסרט הזה

קראי את ההודעות שלי. התשובות לי רלוונטיות גם לך. מה היה המשקל ההתחלתי שלך? לפחות את יכולה להתנחם שכל גרם שרואים עלייך שווה קילו לפחות או שניים אצל מי שהתחיל כפול ממך כך שגם כל גרם שיורד רואים אותו יותר טוב!

sapirya1

New member
קראתי את ההודעות שרשמת ואת מה שענו לך ..

התחלתי במשקל דומה לשלך , ביום הניתוח שקלתי 95 , מעצבן שהירידה איטית אבל מה נעשה ? צריך להלחם חח

למעלה