יש את היום הראשון אם אתם רוצים..=/
ש שחרחר מתוק New member 15/12/03 #9 אממממ לא יודע... יום לפני (שבת) אני יוצא למסיבה (וגם את) אז אני בטח אחזור בבוקר ואני אשן עד הערב אולי יום שני ויש עוד בעיה - אין היענות אי אפשר לקיים מפגש בלי שיתוף פעולה מצד חברי הפורום. קחו לתשומת לבכם
אממממ לא יודע... יום לפני (שבת) אני יוצא למסיבה (וגם את) אז אני בטח אחזור בבוקר ואני אשן עד הערב אולי יום שני ויש עוד בעיה - אין היענות אי אפשר לקיים מפגש בלי שיתוף פעולה מצד חברי הפורום. קחו לתשומת לבכם
L LipStiK New member 15/12/03 #10 אממממ.... גם אני יוצאת בזבת כך שראשון לא נראה לי יתאים... ואניכבר אמרתי ששני-שלישי אני לא יכולה... אני אהיה במחנה מש"צים...
אממממ.... גם אני יוצאת בזבת כך שראשון לא נראה לי יתאים... ואניכבר אמרתי ששני-שלישי אני לא יכולה... אני אהיה במחנה מש"צים...
L LipStiK New member 15/12/03 #14 חחח איזה מתוקה!!../images/Emo25.gif לא עושים מפגש בלי אדווה המדהימה!!
S SuGar and SpicE New member 15/12/03 #15 יש היענות יש היענות רק תפתחו שירשור מסודר כדי שנוכל להגיב בצורה מסודרת.
A ayelet 1 New member 16/12/03 #16 תודה לכולם.. ובקשר למפגש.. אני גם לא יכולה ביום ראשון... יש לי סמינר מח"צ.... ואז ביום שלישי בטטח אני אהיה הרוגה... מעייפות... אה.. והלכתי היום לבית ספר!!!!חחחחחחח......
תודה לכולם.. ובקשר למפגש.. אני גם לא יכולה ביום ראשון... יש לי סמינר מח"צ.... ואז ביום שלישי בטטח אני אהיה הרוגה... מעייפות... אה.. והלכתי היום לבית ספר!!!!חחחחחחח......